Prodaja Kariera: Gradnja Nadaljuj za prodajo delovna mesta

Posted on

Prodaja Kariera: Gradnja Nadaljuj za prodajo delovna mesta

Večina ljudi ima na tekočem življenjepis, ki navaja svoje cilje, izkušnje, izobrazba in na videz obvezni “reference opremljene na zahtevo” slogan. S tako veliko lovci delovnih uporabo skupne nadaljujete obliko, najem menedžerji so prisiljeni bodisi filter s poplavo predloženih življenjepisov ali videz za enega, ki izstopa.

Eno ali več?

Iskalci zaposlitve , ki aktivno iščejo prodajno funkcijo in ki nameravajo poslati več kopij svojega življenjepis bodo najverjetneje uporabili eno samo življenjepis. Ta polirani in strokovni življenjepis morajo zagotoviti splošne informacije, ki poudarja, da iskalci zaposlitve znanje, izkušnje in izobraževanja, ki bo pritožba na generalnega direktorja oddajanja. Z drugimi besedami, nadaljuje poslala na več podjetij, so vanilije. Ti sistemi niso prilagojeni za določeno pozicijo ali posamezno podjetje.

Splošni nadaljuje se predloži z namenom pridobivanje čim več intervjujev , kot je mogoče od kot mnoga podjetja, kot je mogoče.

Iskalci zaposlitve, ki jemljejo bolj ciljno usmerjen pristop bo zelo koristilo imajo boilerplate življenjepis, ki je prilagojena vsakemu podjetju življenjepis je predložen. Vsako nadaljevanje je dal svoj “okus” in je zasnovan tako, da ne bo pritožbo na generalnega direktorja oddajanja, ampak na določeno najem manager.

Ta ciljno usmerjen pristop je pogosto tisto, kar naredi en življenjepis izstopajo iz množice.

Prilagajanje svoj življenjepis

Razen če načrtujete pošilja kopijo svoj življenjepis, da vsako podjetje, ki lahko ali pa ne sme imeti odprtine za prodajnih strokovnjakov, rezultati bodo izboljšali drastično, če pošljete po meri življenjepis posameznim delodajalcem. Če želite to narediti, boste morali začeti svoj življenjepis pisanje z raziskavami. Na primer, če ste izvedeli, da je ABC prodaje podjetja odprtino za izvršnega račun, in  vaše raziskave je razvidno, da je ABC tip družbe, za katere si bi radi delajo, bi bil vaš prvi raziskovalni korak je, da ugotovite, kaj račun predstavnik za ABC bi se prodaja, katerim prodajajo in kje jih prodajajo.

Ko imate dobro razumevanje, kaj račun izvršni delovno za ABC ne, je čas, da obrti svoj življenjepis. Vaš cilj mora biti usmeriti vse vsebine na svoj življenjepis v smeri, kaj je najem manager za ABC, bi morali iskati v življenjepis.

Na primer, če vaše izobraževanje se dobro ujema s tem, kar bi najverjetneje imeti ABC prodajni zastopnik, poskrbite, da boste poudarili svojo izobrazbo. Če pa je vaš prodajni izkušnje ne ujemajo zelo dobro, kar potrebujete za ustvarjalno in poudarjajo, kako spretnosti, ki jih naučili v času vašega prodaje izkušenj ujemajo tudi za prodajne pozicije na ABC.

Vse, kar si dal na svoj življenjepis potrebe smisla in je povezana s položajem, za katerega se prijavljate. Gradnja prodajni življenjepis na ta način naredi končni rezultat, svoj življenjepis, močna prodaja orodje. Naj bo vaše  delo iščejo konkurenca predložijo svoje boilerplate nadaljuje in da boste izstopali iz množice.

Pošiljanje Vaš Prilagojeno Nadaljuj

Ko je svoj življenjepis po meri, boste verjetno želeli, da bi gotovo, da pride v prave roke. Medtem ko bi lahko preprosto sledi vsem življenjepis oddajo smernic, ki jih podjetje vam ponuja, to bo samo pristalo svoj življenjepis v kupu drugih prejetih življenjepisov. Boljši pristop je, da roko poda svoj življenjepis v najem manager. Če to ni mogoče, pokličite podjetje in izvedeti ime najem manager, je najboljši način za njo in njen poštni naslov stik.

Nato naredite nekaj raziskav s pomočjo svojega omrežja in spletna mesta, kot so LinkedIn , če želite izvedeti več o najem manager. S tem vam lahko dajo dodatne informacije, ki jih navdihuje, da se še enkrat spremeniti svoj življenjepis ali pa vam lahko dajo ideje o tem, kako obrti vaše spremno pismo, da zajame pozornost najem manager je. Bolj meri si lahko celoten postopek, tem bolje.

Ko veš, kdo bo bral svoj življenjepis, kako najbolje, da bi dobili svoj življenjepis v svoje roke in vedo toliko, kot si lahko o odločevalcu, pošljite meri življenjepis neposredno na to osebo. Ko bo končano, pojdite na vaš naslednji priložnosti zaposlitve in ponovite celoten postopek.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *