Kako Prikaži delodajalec imate na dodano vrednost pri delu

Posted on

Kako Prikaži delodajalec imate na dodano vrednost pri delu

Eden od najbolj pomembnih stvari, ki jih lahko storite pri iskanju zaposlitve je pokazal najem manager, kaj lahko prinese podjetju. Delodajalci iščejo kandidate, ki bodo dodali vrednost za njihovo organizacijo, in eden od ciljev najem manager je, da poskrbite, da ljudi, ki jih zaposlijo, so vrhunski izvajalci, ki bodo uspele v položaju. Lahko bi bilo lažje za njih, ki prikazuje ste zelo dobro usposobljeni za delo.

Vaš življenjepis, spremno pismo, in drugih delovnih materialov lahko dokaže, kako ste dodano vrednost v svojih prejšnjih položajih. Če ste izbrali na razgovor, delež primerov s svojimi dosežki dokazati, kako bi si lahko odlična izbira za to vlogo.

Nasvet: Z jasno kaže, kako vam je uspelo v prejšnjih položajih, boste pomagali delodajalci videli, zakaj bi bilo koristno zaposleni.

Kako Pokaži bodoči delodajalec Vaša vrednost

Določite “uspeh” v vaših prejšnjih položajih. Pred celo pisal o uspešnosti dela, razmišljati o tem, kako je uspeh meri v svojih prejšnjih vlogah. Če ste delali v prodaji, bi uspeh je bilo merjeno s številom strank, ki jih je imel. Če bi bil učitelj, bi vaš uspeh so bila izmerjena v delu po posameznih razredih svojih učencev in rezultati testov. Poskrbite, da boste vedeli, kaj uspeh izgledala v vsakem položaju, ki ste jih hranijo.

Naredite seznam načinov, kako so dosegli uspeh . Ko ste določili “uspeh” v svojih prejšnjih delovnih mest, da seznam krat ste šli nad in zunaj nje, da ga dostaviti. Na primer, lahko opazite, mesec, ko ste pridobili nekaj novih strank, ali je čas, ko svojih učencev rezultati testov znatno izboljšala tekom leta.

Količinsko to uspeh. Ko imate seznam dosežkov in dosežkov, iskali načine, da določajo, da je uspeh . Številke pomagajo najem menedžerjev vidim natančno, kako ste dodano vrednost v podjetju. Te številke ne bi bilo, da se nanašajo na dobičkonosnost. Namesto tega se lahko nanaša na čas shranjen, stroške zmanjšanja ali procese izboljšali. Na primer, če ste administrator, bi lahko pojasnite, da ste prešli svojo pisarno na e-datotečni sistem, ki reši podjetje približno 1000 $ na leto v papirnatih izdelkov.

Naredite seznam nagrad, ki ste jih prejeli. Navede nagrade ali druge oblike priznanja ki ste jo prejeli na delovnem mestu prav tako kaže, da je vaš delodajalec prizna svoj pomen za družbo.

Uporaba povezane vrednost ključne besede. Uporaba aktivne glagole in druge ključne besede v svoj življenjepis in spremno pismo, ki pomaga, da pokaže, kako dodano vrednost, medtem ko pri prejšnjih družbah. Nekatere besede, ki jih lahko uporabite, vključujejo:

 • Doseženo / imenuje / won
 • Ustvarjeno
 • Zmanjšana / povečal
 • razvit
 • Izdelano
 • izboljšana
 • začela
 • Prihodek / dobiček
 • Shranjeni
 • V okviru proračuna

Kdaj in kako omenite svojo vrednost

Poudarite svoje dosežke v vaši Nadaljuj

V zgodovini delovnega oddelku svoj življenjepis, ne samo navesti svoje naloge za vsako prejšnje delovno mesto. Namesto, vključuje primere, kako dodano vrednost za vsako podjetje. Eden od načinov za to je, da uporabite alineje izpostaviti svoje dosežke v vsaki vlogi.

Lahko označite nekaj svojih najbolj pomembnih primerov z dodano vrednostjo v življenjepis Skratka , če jo imate. Na primer, lahko urednik napisati povzetek življenjepis, ki pravi, “Samostojni urednik z 10 let izkušenj revizijo članke, eseje in knjige. Uredi povprečno 200 strani na teden za deset avtorjev in revij nagrajene. ” To spet povzetek količinsko uspeh urednik v zvezi z njeno sposobnost obvladovanja velike količine strani in število strank. Prav tako poudarja svoje izkušnje s kakovostjo pisanja.

Delite zgodbo v svojo spremno pismo

V vašem spremno pismo, izpostaviti dva ali tri znanja ali sposobnosti , ki dokazujejo, kako so prav primerni za delo . Za vsako spretnost, omeniti, ko ste ga uporabili za doseganje uspeha za svoje podjetje.

Na primer, lahko bi rekli, da ste učitelj, ki ima močne vodstvene sposobnosti razredu. Lahko določite lahko upravljate učilnice za največ 35 študentov in ti so osvojili tri učne nagrade za učinkovito upravljanje v razredu.

Nasvet: Z količinsko svoj uspeh in poudarjanjem svoje nagrade, boste pokazati delodajalcem, da vas vaša prejšnja organizacija cenjene.

Med Job Interview

V svojem intervjuju, boste morda dobili posebno vprašanje, kot je: “Povej nam, kako ste dodano vrednost na prejšnjih delovnih mest.” Če boste to storili, delež primerov uspehov iz seznama, ki ga ustvarili pred anketiranjem.

Lahko tudi omeniti, kako ste dodano vrednost pri odgovarjanju druga vprašanja za intervju. Na primer, če se opravlja delo kot hostesa in anketar vpraša, ali ne more ravnati stres na delovnem mestu, lahko omenimo povprečno število ljudi, ki jih sedi na Delavniki zvečer in ob koncih tedna na svoje prejšnje hostessing delo. To bo pokazal, da delodajalec lahko upravljate zaseden restavracija okolje.

Primeri Kako vam Prikaži dodali vrednost

Pri pisanju svoj življenjepis in spremno pismo in pri pripravi na razgovor uporabo teh vzorcev za navdih.

Vzorec Zaposlovanje Zgodovina oddelka iz Nadaljuj

DELO ZGODOVINA
koordinator višji dogodek , ABC Dogodki, Boston, MA 2017-Present

 • Načrtujejo in izvajajo več kot 125 dogodkov, vključno s pravnim duhovne vaje, fundraisers in delavnice za skupine do 300 udeležencev.
 • Upravljane dogodkov proračuni do 50.000 $, dokončanje dogodke iz proračuna 100% časa.
 • Prejel povprečno 4.81 od 5 zvezdic od strank.

Wedding Planner pomočnik koordinatorja , Claire Smith poroke, Hartford, CT 2015-2017

 • Co-načrtovana in co-izvrši preko 25 porokah s strankami do 250 ljudi.
 • Odgovorna za upravljanje odnosov z več kot 20 prodajalcev po vsej večji New England območju.
 • Upravljane proračuni do 100.000 $.
 • Napredoval od asistenta do pomočnika koordinatorja zaradi mojega odličnega proračuna in organizacijske sposobnosti.

Vzorec odstavek iz spremno pismo

Navajate v opisu delovnega mesta, ki ga želite natakarja z bogatimi izkušnjami v hitro tempu okolje. Sem zelo udobno in seznanjeni z delom v velikih prometnih restavracij. Kot hostesa na ABC restavraciji za tri leta, sem sedel v povprečju 300 tabel na dan. Ko sem prešli na tekača in nato natakar na XYZ Bar in točilnico, sem bil 200-400 stranke na vikend noči. Moj nadzornik enkrat oddano me “uslužbenec meseca”, ker moje sposobnost obvladovanja pritiskov napornem delovnem okolju.

Vzorec Odgovor na intervju vprašanje

V nadaljevanju je primer odgovor na vprašanje intervju, “Zakaj bi vas najeti?”:

Imam veliko dela domačnosti v okolju, zagonu, kot je vaša. Uživam priložnost, da se inovativnost in ustvarjalnost, ki zagonu zagotavlja. Rekli ste, da na delovnem mestu seznam želite inovativno mislec, ki se lahko uporabi ustvarjalnost za povečanje učinkovitosti. To je vrsta dela, ki sem ljubezen storiti. Na primer, v mojem prejšnjem položaju kot direktor poslovanja, so uslužbenci pogosto prepozno za sestanke. Spoznal sem, ena rešitev je, da ustvarite bolj učinkovit sistem razporejanja za sestanke. Sem preklopili na našo pisarno na novo letalsko sistema, ki znižani zamujene srečanja in napake v sobi nalogah za 20%. Prav tako sem ponudil tri tečaje v novem sistemu, tako da ni bilo malo uporabnik napake, tudi v prvem tednu uporabe sistema.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *