Kaj pa računovodja storiti? Plača, potrebno znanje, & More

Posted on

Kaj pa računovodja storiti? Plača, potrebno znanje, & More

Računovodje zagotoviti pravilnost računovodskih izkazov za posameznike, podjetja in organizacije. Ti se prepričajte, da se zakoni in postopki sledili, in davki so pravilne in plačana pravočasno. Računovodij pripraviti finančno dokumentacijo in pojasni svoje ugotovitve, da posamezniki ali vodenja podjetja ali organizacije.

Obstaja več vrst računovodij. računovodje za upravljanje pripravi finančne informacije, ki se interno uporablja, ki so jih podjetja, ki jih zaposlujejo. Javni računovodje, ki delajo za računovodske servise ali so samozaposleni opravljajo revizije in pripraviti finančno dokumentacijo in davčne obrazce za stranke. Vlada računovodje delo z računovodskih evidenc, vladnih agencij. Prav tako revidiranje podjetij, organizacij in posameznikov, ki so predmet vladno ureditev in obdavčitev.

Računovodja Naloge in odgovornosti

Tipične dajatve delovnih mest računovodje morajo biti sposobni opraviti vključujejo:

 • Pripravite proračunov
 • Vnesite transakcij in usklajevanje stanja sredstev na računu
 • Pripravite natančne delovne dokumente, urniki in uskladitve za namene revizije
 • Pošlji računov na račune
 • Uveljaviti pogoje plačila z računov
 • Bodite na tekočem z državnimi in lokalnimi davčnimi zakoni
 • Delo z zunanjimi revizorji
 • plačila Snemanje in izplačila

Računovodje opravljajo širok spekter nalog, odvisno od delodajalca in posebnim poudarkom njihovega dela. Ali delajo z družbami, posamezniki ali vladnih agencij, računovodje morajo imeti možnost, da vložijo pravne finančne dokumente, kot so tiste, ki morajo javne družbe vlagateljem. V primeru posameznih strank, bi bilo nekaj tako osnovno kot letnih dohodninskih obrazcev.

Računovodij, ki delajo v podjetjih morajo biti sposobni analizirati interne finančne dokumente, poskrbite, da službe so v skladu z zakonom, in da proračun priporočila.

Revizorji Plača

Plače za računovodje se lahko zelo razlikujejo, odvisno od delodajalca. Nekatera velika podjetja lahko plačujejo višje plače, in neodvisni računovodje z dolgotrajnimi seznam strank lahko tudi zaslužijo več.

 • Mediana letna plača: $ 69.350 ($ 33,34 / uro)
 • Top 10% letne plače: $ 122.220 ($ 58.75 / uro)
 • Bottom 10% letne plače: $ 43.020 ($ 20,68 / uro)

Vir: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Izobraževanje, usposabljanje, in certificiranje

Minimalna izobraževanje potrebno, da postane računovodja je neke diplomiral. Veliko računovodje bo nadaljevala višje stopnje in potrdila, da bi lahko sami bolj tržno.

 • Izobrazba: diplomiral iz računovodstva ali sorodnem področju študija, ki so potrebni, da bi začeli v karieri kot računovodja. Nekateri delodajalci raje kandidate za zaposlitev, ki imajo magisterij s področja računovodstva in davkov ali MBA s koncentracijo v računovodstvu.
 • Certificiranje: Da bi lahko vložijo dokumente z ZDA Securities and Exchange Commission, računovodje morajo postati certificirani javni revizor (CPA). Posamezne države podeli licensure v skladu z lastnimi pravili in predpisi. Po zaslužek kolegij stopnjo, računovodje morajo opraviti  Uniform CPA izpita .

Revizorji spretnosti in kompetence

Poleg formalne izobrazbe in licence, mehke veščine, potrebne, da je računovodja vključujejo:

 • Sposobnosti kupca storitev: Veliko računovodje preživijo veliko časa, ki delajo s strankami, ocenjevanje njihovih potreb in jim pomagajo s svojimi financami in davkov. To zahteva spretnosti govorjenje in poslušanje, ki so del storitev za stranke.
 • Analitično mišljenje: Računovodje morajo biti sposobni prepoznati trende ali težave pri pregledu financ za posameznike in podjetja.
 • Reševanje problemov: Delo kot računovodja pogosto vključuje pomoč strankam pri reševanju specifične finančne težave. V mnogih primerih, računovodje odkrili težave in potrebujejo priporočiti rešitev, ko se to zgodi.
 • Microsoft Office strokovnosti: Računovodje bodo porabili veliko časa za delo s standardnimi programskimi aplikacijami, ki se uporabljajo za podjetja, zlasti Microsoft Excel ali drugo programsko opremo za preglednice.
 • Dobro organizirani: Sledenje in analiza financ zahteva visoko stopnjo organiziranosti, da bi ostal na vrhu prihodkov in odhodkov, kot jih razvijajo.

Job Outlook

Po navedbah urada ZDA za statistiko dela , rast delovnih mest za računovodje predvidoma na 10 odstotkov za desetletja, ki se konča leta 2026. To je bolje od rasti 7 odstotkov načrtovanega za vse poklice. Možnosti za zaposlitev na tem področju, so pogosto vezana na zdravje gospodarstva, ampak računovodje bo vedno potrebna, ker več podjetij šel v javnost in kot davčne oznake bolj zapleteno.

Delovno okolje

Kraji okolij se lahko razlikujejo, vendar večina računovodje delo bodisi za večje podjetje, ki potrebuje svoje storitve ali delajo neodvisno služijo posameznikom in malim podjetjem. Nekateri neodvisni računovodje lahko izšlo iz domače pisarne.

Urnik dela

Urnik dela običajno sledijo standardni delovni čas. Največji Izjema je v davčnem sezone, ko se bo veliko računovodje delo podaljšanega časa, da se izpolnijo s strankami pred iztekom roka vložitve.

Kako Get Job

ŠTUDIJA
diplomiral iz računovodstva je najmanjšo možno mero.

GET A CPA
Brez postane certificiran javnega računovodjo, lahko možnosti zaposlitve omejen.

Pridobijo izkušnje
Najboljši način za izgradnjo zaupanja in pridobivanje strank je s tem dobro delo.

Primerjava Podobni Jobs

Karierne poti podobna tisti računovodjo, skupaj z mediano letne plače, vključujejo:

 • Proračun analitik: $ 75.240
 • Stroški cenilko: $ 63.110
 • Finančni analitik: $ 84.300
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *