Kako Turn pripravništvo pri iskanju zaposlitve

Posted on

Kako Turn pripravništvo pri iskanju zaposlitve

Mnogi delodajalci, ki ponujajo pripravništva to kot način, da preizkusite in zaposlitev novih delavcev s polnim delovnim časom. Čeprav so pripravništva način za študente, da pridobijo izkušnje in izvedeli več o določenem kariere interesno področje, so tudi način za organizacije, da preizkusijo posameznikov in se odločijo, kako dobro se prilegajo v splošno kulturo organizacije. Mnogi delodajalci uporabljajo svoje stažu programe kot poligon za najem procesu in so lahko prihranite denar v njihovih prizadevanjih za zaposlitev, ki jih poskušajo morebitne nove delavce predhodne s podaljšanjem konkretno ponudbo delovnih mest.

Če ste zainteresirani za preobrat stažu v polnim delovnim časom, po diplomi, ki jih lahko uporabite nekatere posebne tehnike za povečanje vaše možnosti za pridobivanje najel.

Naredite dober vtis

Kot pripravnik je vaša odgovornost, da pokažejo svoj nadzornika in druge v organizaciji, da imate kar je potrebno, tako osebno in profesionalno, da se sklada z korporacijske kulture. Vzeli čas, da se naučijo o poslanstvu organizacije in kaj cenijo pri svojih zaposlenih lahko zagotovijo bistvene informacije o tem, kako podjetja identificira in določi uspeh.

Razviti poklicnih ciljev

Prepoznavanje svoje poklicne cilje in iskanju nagrajevanje pripravništvo, ki ustreza vašim pričakovanjem, bo bolj koristno za vaše razvojne sposobnosti in prihodnje poklicne želje od sprejema le vsak pripravništvo, ki je na voljo. Pripravništva so namenjeni za pripravo kandidatov za prihodnja delovna mesta in kariere ter iskanju pripravništvo, ki vam bo pomagal doseči vaše strokovne golov bo tudi vam pomagajo pri čemer je bolj konkurenčen kandidat v prihodnjem iskanju zaposlitve.

Razviti močan odnos z vašo nadzornika

Bodite prepričani, da svojega nadrejenega sledili svoje delo in dosežke s preverjanjem pogosto in pazite, da se izpolnjujejo pričakovanja. Ko ugotovite, svoje delovne odgovornosti in boste razumeli pričakovanja svojega nadzornika, trdo delati, da dokažejo svojo osebno pobudo in svojo sposobnost za delo neodvisno in kot del ekipe. Razvoj poklicnih povezav kot pripravnik vam bo vodilno mesto v razvoju strokovne mreže.

Razviti močno delovno etiko

Vzpostavitev pripravljenost, da bi dobili delo opravljeno za vsako ceno, medtem ko ohranja pozitiven odnos daje zaupanje delodajalca, da boste postali dragocen član ekipe, če je najel kot zaposlenega.

Popolne Namenski projekti na čas

Če predvidevate izziv z rokom o projektu na katerem delate, poskrbite, da boste obvestiti svojega nadrejenega in ga prosite za vsak vhod on / ona lahko zagotovi ali zaprosi za podaljšanje roka, da bi dobili projekt končan. Bodite prepričani, da ponujajo utemeljen razlog za zamudo projekta kot drugih nepredvidenih težav ali drugih prednostnih nalogah, ki jih je treba odpraviti, preden dobili poseben projekt končan pravočasno.

Vedno upoštevajte podjetju Pravila in oblikujejo smernice

Postati del korporacijske kulture vključuje učenje ugotovljeno oblačenja od dohodkov pravnih oseb. To pomeni tudi čas, namenjen in kaj se pričakuje za uveljavljene obdobja kosilo in odmori učenje. Vzemite si čas, da se naučijo pravil in smernic, ki jih organizacija pričakuje pred skoki v in kakršnih koli resnih napak. Prav tako, si oglejte politiko podjetja o osebnih e-poštnih sporočil, telefonskih klicev in uporabi interneta, da bi se izognili nerodno in neprijetno situacijah.

Poiskati vhod iz nadzornika in sodelavci na vašo delovno uspešnost

Komuniciranje z delodajalci na vašo delovno uspešnost bo priložnost za vas, da izboljša in da so potrebne spremembe v času vašega pripravništvo. Ta vnos je lahko ključnega pomena pri vas, da bi izboljšali svoje delovne uspešnosti prek pojasnitve pričakovanja nadzornikovih. Težave se pogosto mogoče izogniti, ko so pričakovanja odkrito sporoči in vsi na isti strani.

Pribor Easy, ponavljajočih se nalog z navdušenjem

Delodajalec vam bo zaupal, da dokončanje težje naloge, ko bodo prepoznali svoje sposobnosti, da skrbi za majhne stvari. Prosi za dodatno in bolj zahtevno delo, ki ga bo sprejela bolj pozitivno s strani delodajalca, če ste sprejeli odgovornost za bolj dolgočasne naloge, ki so potrebne za to delo na dnevni osnovi.

Ugotovite vprašanja Trenutno ni naslovljena s strani organizacije

Lahko ponudite vpogled v težave, ki jih identificirajo in razpravljajo o tem, kako bi lahko rešili ta problem ali zapolnitev te potrebe v podjetju. Delodajalci iščejo ljudi, ki lahko razmišljajo iz škatle in opredeliti rešitve za aktualne probleme, ki za upravljanje ne sme še ugotovljene ali naslovljene. Bodite pripravljeni ponuditi rešitve, ki mislite, da bi lahko bilo delo za rešitev določenega problema ali situacije.

Razviti odnos s sodelavci

Delodajalci iščejo posameznike, ki lahko dobro delajo v okolju ekipe in ki imajo posebne prednosti, ki bodo dodali k skupnim dosežkom skupine.

Prikaži Pobuda

Ki prikazuje vaše zanimanje za razvoj novih znanj in spretnosti, ki so pomembne za položaj bo okrepila zaupanje delodajalca v vaši pripravljenosti in pobude narediti dobro delo. Prikaz navdušenje in ponudbo, da se udeležite delavnice ali seminarje bo povečala vaše razumevanje poslovanja in bo ugoden vtis na nadrejenega.

Vprašajte za dodatno delo

Če nimate dovolj dela, da se prepričajte, da se posvetujte s svojim mentorjem, da vidim, če je kaj dodatnega dela, ki jih lahko storite. Če ne, preverite, če lahko pomaga drugim pri pridobivanju svoje delo zaključeno, ki se lahko učite tudi nova znanja v procesu.

Pridružite Professional Association

Sodelovanje v strokovnih združenjih omogoča študentom odlično priložnost za spoznavanje ljudi, ki trenutno delajo na tem področju. S pomočjo strokovnih združenj, učenci učijo tudi kaj strokovne revije ljudje na tem področju se bere, kot tudi o delovnih mestih vstop ravni, ki so morda trenutno na voljo v drugih organizacijah.

Izrazite svoje Zanimanje za zaposlitev v podjetju

Je izrazil interes v podjetju, ki ga dajanje v najem družba znanja, ki menite, da organizacija kraj, ki bi želeli delati. Čeprav morda ne bo vse trenutne pozicije na voljo, z dajanjem nadzorniško znanje, ki bi ga bilo zanima delo za podjetje, boste bolj verjetno, da bo stik enkrat na položaj odpira.

Mreženje je približno gradnjo odnosov. Ko se razvijejo močan omrežno skupino, boste razvili boljši občutek o tem, kaj je potrebno, da bi bili uspešni in se naučite, kako ustvariti omrežje, ki vam lahko pomagajo pri uresničevanju vaših kariernih ciljev. Ob mentorja, ki si spoštovanja bo pomagalo, da bi praksa izkušnja veliko manj stresno.

Mentor bo tudi vam z nekom, da se učijo iz in v mesto, da bi dobili odgovore na svoja vprašanja. Poiščite strokovno mentorja, ki mu zaupate, in ne bojte se vprašati, da oseba vprašanja in predloge glede načinov, kako lahko izboljšate svojo učinkovitost in povečati svojo trenutno raven znanja in spretnosti. Lahko vprašam, kaj je potrebno, da se premaknete na tem področju, tako v organizaciji in v določenem industriji. Ko se vzpostavi močno mrežo in pridobili izkušnje na svojem področju, tudi vi boste imeli priložnost, da pomaga nove strokovnjake, ki se zanimajo za vdor v polje.

Profesionalni odnosi ki jih razvijajo v času vašega stažu izkušenj bo tudi del vaše strokovne mreže ljudi, ki lahko potrdijo, da svoje znanje in sposobnost za dobro delo. Vaša prihodnja razmerja s svojim omrežjem, je treba negovati in nadaljuje dolgo potem, ko je vaša praksa končala, da ostane živ in zdrav.

Izrazite svoje spoštovanje

Ko ste končali svoje stažu, kratek hvala, si je vedno cenjena in bo pustil ugoden vtis z delodajalcem. Če se vrača na fakulteto, se prepričajte, da ostanejo v stiku s svojim mentorjem in kolegi in si vzemite čas, da se pozanima o morebitnih novih delovnih mest pa pričakujejo tudi v prihodnje.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *