Nasveti za Undergrads Seeking a športna kariera Job

Posted on

Nasveti za Undergrads Seeking a športna kariera Job

Kariero v športu velja za sanjsko službo za veliko ljudi, in obstajajo številne poti v polje. Ko ljudje mislijo o športu, ki jih pogosto mislijo o športnikih, vendar obstaja še veliko drugih delovnih mest, ki obstajajo za podporo tistim športnikom ali jih ali ekipe ali lige, ki jih zastopajo spodbujajo.

Čeprav obstaja veliko različnih vrst delovnih mest, to je konkurenčno polje. Tisti, ki bodo imeli največ uspeha dobili nogo v vrata in napreduje so pogosto tisti, ki začnejo teren za svoje kariere v šoli.

Vrste športne kariere

Poslovni športa je širok in skoraj vsak strokovno področje je lahko povezan s športom, na nek način. Nekateri od najpogostejših poti vključujejo:

  • Poslovanje: športne ekipe in športnih lig, ne glede na to, kako velika ali majhna operacije, še vedno so podjetja in jih je treba kot take. To pomeni, da bodo morali računovodje, knjigovodje, administratorji, in še več. Na najvišji ravni, tiste, ki delajo s številkami morajo biti spretni pri razumevanju določenih vprašanjih, kot so plače kape in profesionalne pogodbe. Na najnižjih ravneh, izkušnje z zbiranjem sredstev in pridobivanje jih z omejenimi sredstvi, je dragoceno.
  • Športni management: To je široka kategorija lahko segajo od srednješolskih športnih direktorjev vse do splošnih upraviteljev velikih profesionalne športne franšize. To vključuje tudi sredstva, ki predstavljajo športniki, in to ni nič nenavadnega, da imajo prava stopinj.
  • Trženje / odnosi z javnostjo: za prodajo vstopnic, športne ekipe morajo tekmovati z drugimi možnostmi za zabavo na njihovih trgih, poleg drugih športnih ekip. Marketing ekipo in njegovi igralci je velik del tega, in izkušeni strokovnjaki za trženje lahko zgodi.
  • Journalism / oddajanja: Večina novinarjev ne dela za športne ekipe, ampak za novičarske organizacije, ki pokrivajo ekipe. Vendar, izdajatelji televizijskih programov običajno so zaposleni, ki so jih ekipe, in to tudi ni nič nenavadnega za tiskanje novinarji, da preidejo na strani odnosov z javnostmi za podjetja in delo za ekipo ali-lige lasti vtičnico novice.
  • Zdravstvo: Večje strokovne športne ekipe imajo svoje ekipe zdravnikov, ki so zdravniki, ki so specializirani za športno medicino. Poleg tega je veliko fizioterapevti delo posebej športniki.
  • Coaching / ogled: Večina trenerjev in taborniki so nekdanji igralci, ampak oni ne nujno igralcev, ki so tekmovali na najvišjih ravneh. Nekateri so, mnogi pa so športniki, ki preusmerila na teh vlog, ko so spoznali njihove igralne dni je bilo konec.

College Izkušnje / Pripravništva

Športne kariere pogosto začne v šoli. Večina college atletske oddelki najem študentom za delo vstop na ravni delovnih mest v svojih poslovnih pisarnah ali v svojih športnih informacijskih oddelkov, ki so specializirani za zagotavljanje podrobnih informacij lokalnim medijem o ekip in športnikov. Delovna mesta so tudi na voljo za študentske novinarje in študentskih izdajatelji televizijskih programov na upravljajo dijaki ali študentje časopisov, radijskih postaj, ali televizijskih postaj. Visoke šole s športnimi programi medicine pogosto pomaga skupinam zaposlenih z atletskih trenerjev.

Izklop kampusu, manjše ligaške športne ekipe redno zaposliti pripravnike za podobne vloge s svojimi franšize, kot tudi okoliških novice organizacije ali oddajanje podružnic, ki pokrivajo področje kolegij ekip. Tam je pogosto zadruga dogovor med bližnjimi inštitutov in univerz, ki lahko dobavi stažisti redno.

Mreženje in izgradnje zaupanja

Tam je na splošno bolj stabilnost delo z kolegij športnih oddelkov, kot je pri poklicnih športnih ekip. Ustanavljanje podjetij in trženja pozicije lahko relativno stabilna s strokovnimi ekipami, vendar ne more biti promet z veliko položajev zaradi domino učinek novega vodstva ali novih trenerjev, ki je najel vsakih nekaj let. Nove splošne menedžerji pogosto kot najeti ljudi, ki jih že poznajo in jim zaupajo, in enako velja za avtobuse, ki imajo tudi besedo kdo najel kot trenerjev in drugih podobnih položajih.

Del pa uspešno delo v športu se razvija odnos s tistim, ki že v poslu in pridobivanje njihovega zaupanja. Vzpostavitev teh odnosov se pogosto začne z otroške korake. Na primer, fizioterapevt lahko delajo v kliniki pridobili peščico zvestih bolnikov. Eden od teh bolnikov so lahko povezana z nekom, ki ima lokalni šoli ali manjše pro ekipe, ki postavlja v dobro besedo za to fizioterapevta. To lahko privede do priložnosti za delo z nekaterimi športniki moštva, in morda celo s polnim delovnim časom položaj po cesti.

Zagon Small

Ko ljudje mislijo, športnih ekip, ki jih pogosto mislijo glavnih poklicnih lig in večjih visokošolskih programov, vendar obstaja večina ekip v precej manjšem obsegu. Major League Baseball in National Hockey League tako obsežne manjše ligaških sistemov in Division I šole predstavljajo manj kot tretjina od športnih programov v NCAA. Z drugimi besedami, kariero v športu, je najbolj verjetno, da se začne z majhno šoli ali na ravni nizko manjše lige ekipi je v majhnem mestu.

ključ takeaways

  • Športne ekipe potrebujejo strokovnjake iz najrazličnejših področij.
  • Pot do poklica v športu se začne v šoli.
  • Biti športnik ni potrebno, vendar pa pomoč pri nekaterih položajih.
  • Pričakujte prva delovna mesta, da se z majhnimi šolah ali manjših strokovnih športnih ekip.

Athletic Izkušnje

Na delovnih mestih, kjer pogosto je atletska potrebne izkušnje, da bi dobili nogo v vrata so coaching ali ogled. Če ne zaradi drugega, da je težko, da bi trener ali skavt, da bo učinkovit, če niso igrali igro, kjer so kar živi. Kot je dobro, prav tako bi bilo težko za nekoga, ki ni igral igro zaslužijo zaupanja in spoštovanja igralcev in drugih trenerjev in skavtov.

Kot športnik trenutno ali v preteklosti ni nuja za večino drugih delovnih mest, vendar je koristno. Tudi kot amater na ravni nizka, pri čemer konkurenčno tekač, igralec golfa, ali teniški igralec, na primer, pomaga razvijati razumevanje obveznosti in spretnosti, potrebne za športnike na skupine, ki jih prednje pisarniških štabi podpira.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *