Kako razviti cilje za svojo Internship

Posted on

 Kako razviti cilje za svojo Internship


Vsi smo ujeti v tekmi za zemljišča stažu. Preden začnemo postopek prijave, smo običajno razumemo pomen stažu. Vemo, da nam boste dobili v realnem svetu izkušnje, pomagali graditi našo življenjepis, nam je predstavil strokovne stike, in da nas bolj konkurenčne kandidate za trg dela. Pogosto se ljudje tako briše v procesu prijave stažu, da so pozabili, zakaj so hoteli pripravništvo na prvem mestu. Spodaj je nekaj načinov, da se prepričajte, da ste ustvarili cilje za sebe v položaju, stažu in pusti možnost, občutek, kot da dosežemo tisto, kar je določeno storiti.

Pomisli, zakaj si je želel Internship

Da, obstaja več razlogov, zakaj smo vsi želeli intern. Ampak, če ste to že storili veliko prakse, je vaš razlog, da ne bi bilo kot življenjepis graditelja. Če ste se že odločili na vaši poklicni poti, morda ne delaš pripravništvo za eksperimentiranje z različnimi kariere. Pomembno je, da vzpostavi svoj razlog za to, da pripravništvo. Na primer, morda ste razpeta med dvema različnima tipoma mest; Načrtovanje dogodkov in javnosti. Vi ste interning v prostoru javnosti, da vidim, če je polje, ki ga resnično uživajo.

Ali obstaja specifično znanje želite pridobiti?

Ali obstaja posebno znanje, ki ste bili v upanju, da koristi od tega pripravništva? Na primer, če delaš po javnem objavljanju stažu, morda želite izvedeti, kako napisati sporočila za javnost ali hladno klic medije. Te posebne sposobnosti interesa je treba vprašanje o v začetnem procesu intervju. Prav tako poskrbite, da boste prebrali stažu uvrstitev v celoti in iščejo informacije o tej spretnosti. Če niste prepričani, ali se bo ta posebna spretnost učil, od delodajalca, če lahko govori z njimi.

Lahko vprašam, če obstaja možnost, da se naučijo, kako napisati sporočilo za javnost ali sence ljudi počne hladno-klice ali smola klice.

Kaj Vtis hočeš narediti?

Preden se začne praksa, se vprašajte, kako želite, da se zaposlene v podjetju, da vas spomnim. Kakšne so posebne besede, ki jih želite, da podjetje, ki se uporabljajo pri opisovanju svoje delovanje? Naredite seznam teh besed in razmišljati o tem, kaj lahko storite vsak dan narediti dober vtis. Tukaj je ideja besed, ki bi si želeli delodajalec uporabiti, ko vas opisujejo: strokovne, prijazni, ustrežljivi, ustvarjalnih, inovativnih, odgovorni in zanesljivi. Kot primer, nekateri ukrepi, ki jih lahko sprejmejo kot pripravnik, ki govori o uporabi te besede lahko vključujejo; pa točno, ki sodelujejo v Brainstorm zasedanj, pomaga vsem, pozdrav vsem, vsako jutro, pospešitev ko drugi ne, prihajajo zgodaj in bivanje pozno.

Kako se boste, kako razširiti vpliv te izkušnje?

Ja, pripravništvo traja le semester dolg, vendar pa si želijo ta izkušnja vplivala preostanek svojega poklicnega življenja. Eden od načinov za to je z izgradnjo močne, pod-the-površinske odnose. Oglejte si knjigo  Vsa dela, ne plača  za referenco. Hočeš vzeti čas za izgradnjo odnose s svojimi sodelavci, razumeti, kaj jih žene, in negovati teh razmerij dolge po stažu. Naš končni strokovni nasvet je, da ostanejo v stiku s strokovnimi kontakti vsaj trikrat na leto.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *