Kako napisati spremno pismo za Unadvertised Job

Posted on

Kako napisati spremno pismo za Unadvertised Job

Ni vsa podjetja oglašujejo prosta delovna mesta. Nekatera podjetja dobili veliko prosilcev brez oglaševanja. Druge družbe, ne sme biti v najem načinu, vendar bo obravnavala predloge od kvalificiranih kandidatov, če so predvideli odprtino v bližnji prihodnosti.

Pošiljanje življenjepis in spremno pismo za delodajalca, čeprav niste prepričani, če ni na voljo delovna mesta, je način, da bi dobili svojo kandidaturo opazil. Prav tako lahko dobili vnaprej nadomestilo za položaje, ki so se pravkar odprle. Če imate znanje je podjetje potrebuje, da lahko celo dobiš šteje za popolnoma nov položaj.

Ko veš, delodajalec ima odprtino, ne oklevajte, da uporablja.

Nasvet : Če imate podjetje, bi radi za delo, menijo vzeli čas, da dosežejo, in povezavo, ne glede na to, ali je organizacija trenutno najem.

Nasveti za pisanje spremno pismo za Unadvertised zaposlitev

Kaj je najboljši način, da zaprosijo za unadvertised delovnih mestih? To je odvisno od tega, ali ste vedeli, da je položaj na voljo, vendar je družba ga ni na seznamu, ali pa če je podjetje želiš delati in ne vem, če so odprta delovna mesta.

Ko ste vedeli, da je Job Otvoritev

Če veste, da je družba najem, vendar se ne oglašuje na položaj, pišejo tradicionalno  spremno pismo izraža svoj interes v odprtem položaju v družbi. Bodite prepričani, da se izrecno nanašajo svoje kvalifikacije za delo.

Ko ne veste, če se družba Najem

Pisanje spremno pismo za unadvertised odprtino (znan tudi kot  hladno kontaktni spremno pismo ali pisma z obrestmi) je malo drugačna kot pisanje spremno pismo za delo, da veste, da je na voljo.

S to vrsto pismu, boste morali narediti veliko igrišče za sebe in kako lahko pomaga podjetju. Spodaj je nekaj nasvetov o tem, kako napisati spremno pismo za unadvertised odprtino.

  • Omemba stikov. Če poznate koga, pri organizaciji, omenil na začetku spremnem dopisu. Ob stiku v podjetju, je odličen način, da bi dobili svojo nogo v vrata, čeprav je podjetje aktivno ne najem.
  • Uporabite papir ali e-pošto.  Lahko pošljete pismo po papirju ali elektronske pošte. Pošiljanje staromoden pismo papirja dobro deluje za to vrsto dopisa, saj lahko imeli boljše možnosti, da se glasi kot e-pošto, ki bi se lahko črta, ne da bi se odprla.
  • Vključujejo življenjepis.  Ali ste poslali svoje spremno pismo preko papirja ali elektronski pošti, se prepričajte, da vključuje kopijo svoj življenjepis. Poskrbite, da prilagodite svoj življenjepis podjetju in vrsto dela, ki ga iščete.

Kaj Vključi v svojo spremno pismo

Spodaj je podrobne informacije v vašem spremno pismo, kaj vključiti, skupaj s povezavami na primer zajemajo črk.

Vaš Kontaktne informacije
Ime
Naslov
Mesto, država Poštna številka
Telefonska številka
E-poštni naslov

Datum

Pozdrav
Če boste našli kontaktno osebo v podjetju, neposredno pismo ali e-poštno sporočilo z njimi. Tukaj je, kako najti stikov podjetja.

Če ne morete najti kontaktno osebo, naslovi pismo, da “Dragi najem manager” ali pusti ta del in začeti s prvim odstavkom vašega pisma.

Telo Cover Letter
Cilj vašega pisma je, da se opazil, kot bodoči zaposleni, tudi če se podjetje ne najem takoj. Vaše pismo je treba pojasniti razloge za svoj interes v organizaciji, ter opredeliti svoje najbolj pomembne spretnosti ali izkušenj in pojasni, zakaj bi morali biti sredstvo za družbo.

Prvi odstavek: Prvi odstavek vašega pisma mora vsebovati podatke o tem, zakaj pišete. Če poznate koga v podjetju, ga omenjam zdaj. Bodite natančni, zakaj ste zainteresirani za to družbo.

Bližnji odstavek (i): Naslednji del vaše spremno pismo mora opisati, kaj imate v ponudbi delodajalca. Še enkrat, in sicer, kako lahko pomagate organizacijo.

Končno člen:  Sklenitev spremno pismo z zahvalo delodajalca za mnenje se vam za zaposlovanje.

Zapiranje
S spoštovanjem,  (ali pa izbrati drugo zapiranje od primerov)

Podpis
lastnoročni podpis  (za s pošto pismu)

Vnesli Podpis
Ko pošiljate črka e-pošte, se prepričajte, da so vse vaše kontaktne podatke v vaš podpis.

Cover Letter Primer za službo, ki je ne oglašuje

Ta vzorec lahko uporabite kot model napisati spremno pismo.

Vaše ime
Vaš e-naslov
Mesto, država Poštna številka
Vaša telefonska številka
Vaš e-poštni naslov

Datum

Kontakt Ime
Naziv
podjetja
Naslov
Mesto, država poštna številka

Dragi Mr./Ms. Priimek,

Kot Informatika strokovnjaka z izkušnjami vodenja na visoki ravni v IT industriji, sem se naučil, da je najboljši način, da se doseže uspeh motivirati virov sem imel z dobro opredeljenih ciljev in moči.

Prepričanje upravljanje, ki temelji na celovitosti, kakovosti in storitev, skupaj s pozitivnim odnosom, sposobnosti za strateško razmišljanje in načrtovanje ter sposobnost hitrega prilagajanja na nove ideje in situacijah mi omogoča, da se doseže dosledno in pomembne uspehe v različnih panogah.

Moja osebnost profil pravi:

  • Samozavestni, usmerjen posameznik, ki hitro reagira na spremembe.
  • Self-starter z močnim občutkom nujnosti, ki odgovori pozitivno na izziv in pritisk.
  • Hiter učenec, ki je praktičen in iznajdljiv problem rešiti.
  • Nemoten in artikulirajo komunikator, prilagodljiv in odziven. Self-usmerjena, ciljno usmerjeno storilec.

Moj nekdanji menedžerji “pravijo:

“… Informacijska tehnologija Analiza bo služila kot smernica za izdelavo pozitivne prispevke … tvoj stil vodenja, ki je odtis za mlajše člane naše organizacije … zelo pozitiven vtis prispevkov, ki ste jih naredili, da naše poslovanje in njegovo rast.” Hines, predsednik in izvršni direktor Gregory, informacijska tehnologija podatkov.

“… najpomembnejši vir rasti v našem tehnološkem podatki poslovanja … lahko, da se osredotoči na ekipo in upravljanje naprave za uspešno uvedbo … v veliki meri s svojo osebno zavezanost … odlično upravljanje IT projektov in operativne vodstvene sposobnosti.” Pauline Hallenback, CTO na informacijske sisteme.

“… svoje prednosti kot upravitelja so številni in različni … vsa vprašanja se soočajo pravočasno … ciljnega vodenja prihaja kot drugi narave za vas …” Jackson Brownell, vodja operative, Denver Technologies.

ABC družba je družba, ki bi mi dala možnost, da dajo svoje osebnosti, sposobnosti in uspehe za delo. Na osebnem srečanju, bi rad povedal, kako bom prispevala k nadaljnji rasti vašega podjetja.

Lep pozdrav,

Tvoje ime

Lektoriranih vaših dokumentov

Previdno lekturo tako svoj življenjepis in spremno pismo, preden jih pošljete.

Kako poslali pismo

Pri pošiljanju pisma preko e-pošte, napišite pismo v e-poštnem sporočilu in priložite svoj življenjepis v sporočilu. V zadevo, dal svoje ime in razlog za pisanje (Your Name – Uvod).

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *