Šport Scout Job Opis: plač, spretnosti in Več

Posted on

Šport Scout Job Opis: plač, spretnosti in Več

Sports skavti iščejo in zaposliti nove člane športne ekipe na fakulteti, ljubiteljski ali poklicni ravni. Ocenjujejo fizične sposobnosti športnikov, odnos in druge dejavnike, ki lahko določajo njihov uspeh na ekipo. Skavti so sestavni k izboljšanju ravni ekipo je talent, ki lahko plačajo dolgoročne dividende v smislu učinkovitosti in zmaga.

Večina skavti delo z določeno športno ekipo, vendar obstajajo tudi Ogledovanje pozicije povezane z zunanjimi storitvami, ki potem prodajajo svoje podatke ekip. V nekaterih primerih, taborniki so tudi trenerji športnih ekip.

Šport Scout Naloge in odgovornosti

To delo običajno zahteva sposobnost za naslednja dela:

 • Poišči perspektivne športnike, ki jih po športne novice in razvijanju odnosov s trenerji iz srednje šole in ljubiteljske Athletic (AAU) ekip unije
 • Udeležijo športnih iger in gledanje video posnetkov športnikov v obravnavi, da oceni svojo uspešnost
 • Analizira statistične podatke o uspešnosti bodočih športnikov
 • Primerjajte perspektivne športnike tistim, o morebitnih nasprotnih ekip
 • Daj poročila in priporočila trenerja, upravljavec ali lastnik ekipe, za katero oni fotomodel
 • Usklajuje in ponuditi spodbude, da potencialnim igralcem

Na strokovni ravni, večina taborniki oceni mladih igralcev, da bi poskušali ugotoviti, če en dan, ko bo lahko prispevala na strokovni ravni. Skavti pomaga tudi določijo, na kateri ravni ekipo morajo vlagati v danem igralca. To vključuje tudi odločitev o tem, ali naj pripravi igralca in koliko denarja za ponudbo za bonus za podpisovanje.

College nabornikov skavt tudi srednješolsko talent, vendar so ponavadi trenerji z kolegij ekipe.

Šport Scout Plača

A šport scout je plača se lahko razlikujejo odvisno od lokacije, izkušenj, podjetja ali šole, za katere delamo, pa tudi, ali je položaj za polni delovni čas ali krajši delovni čas. Ker veliko športnih Skavti dela manj kot polni delovni čas, so plače povprečja so na splošno nizka.

 • Mediana letna plača: $ 32.270
 • Top 10% letne plače: $ 75.400
 • Bottom 10% letne plače: $ 18.670

Vir: US Bureau of Labor Statistics (BLS), 2017

Izobraževanje, usposabljanje in certificiranje

Večina izvidniki so nekdanji športni igralci in drugi so sedanji ali nekdanji trenerji z dolgoletnimi izkušnjami po športu.

 • Izobraževanje: College ni nujno pogoj za skavte, ki so igrali za šport na visoki ravni in razvila ostro oko za talente. Vendar pa so običajno športni taborniki diplomiral na poslovanje, marketing, vodenje prodaje, ali športno.
 • Ozadje in izkušnje : Ker morajo taborniki imajo sposobnost, da oceni talent v mladih igralcev, morajo imeti obsežno ozadje na igranje športa, po navadi na šoli ali poklicni ravni, coaching na visoki ravni ali več let po šport.

Šport Scout spretnosti in kompetence

Medtem ko lahko taborniki za športne ekipe prihajajo iz različnih okolij, so na splošno bi morali imeti naslednje lastnosti, da bi bil uspešen:

 • Sposobnosti odločanja : Skavti morajo biti analitično in selektivni pri izbiri možnih igralcev za ekipo in mora sprejemati odločitve, ki temelji na tisto, kar je najboljše za ekipo Delajo s.
 • Komuniciranja: Skavti mora dejansko predstavljajo možne priložnosti za potencialne igralce in sedanje možnosti za trenerje in ekipe Delajo s.
 • Passion: Uspešen trener mora biti strasten dovolj, da se naučijo vse ins in outs športno in bivanje toka na igralce in pomembnih trendov.

Job Outlook

Medtem ko se pričakuje, da rastejo hitreje od povprečne kariere, v višini 13 odstotkov do leta 2026 na trgu za šport skavti, lahko obstaja visoka stopnja konkurence na vrhu skavtstva položajih, glede na BLS.

Delovno okolje

Izvidnik lahko naredimo nekaj dela v pisarni, vendar je večina dela poteka v krajih, kjer je šport oni poizvedbe za to, da je moštvo. Položaj tudi običajno zahteva potovanja videti igralce v akciji.

Urnik dela

Delovni čas lahko variira za skavte in lahko vključujejo vikende in večere. Veliko izvidniki so samozaposleni in so plačani za posamezne poizvedbe naloge z različnih urah. Drugi skavti delo s krajšim delovnim časom na določenem območju ali regiji za skupino. Ko so zgradili zgodovino uspeha, delovnih mest s polnim delovnim časom, ki zajemajo večje ozemlje ali usklajujejo druge skavte so možnost. Nekateri preišče predujem za ogled režiser delo s skupinami ali drugimi različnih upravnih položajih, kot generalni direktor.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *