Enostavno Delo-od-Home Computer delovna mesta

Posted on

Enostavno Delo-od-Home Computer delovna mesta

Število delom od doma računalniških delovnih mest se je v zadnjih letih povečala, z več podjetij postaja seznanjeni s konceptom in daljinsko tehnologije sodelovanje vedno bolj običajna.

Medtem ko mnogi od teh delovnih mest-na primer, razvijalce programske opreme, spletnih oblikovalcev, podatkovni inženirji-ponavadi zahtevajo zahtevnejše spretnosti, obstaja veliko lažje, vstop ravni, delo od doma računalnik delovna mesta od tam. Samo je treba vedeti, kje iskati in kaj iskati.

Virtual Assistant

Virtualni asistent omogoča daljinsko administrativno podporo za podjetja, ekipe ali izvršne oblasti. To vključuje različne upravne naloge, kot so planiranje sestankov, rezervacije potovanj, ki se odzivajo na e-poštna sporočila, telefonske klice ali sporočila o socialnih medijev, ki vstopajo podatke ali vodenje evidence, in še veliko več.

Kot veliko oddaljenih mest, so virtualni pomočnik pozicije na voljo na tako na samostojnih in s polnim delovnim časom podlagi. Iščete lahko na daljinsko in koncert gradbišča za naslove, kot so “VA” “virtualni asistent,” “virtualni izvršni pomočnik,” ali “virtualni vodja urada,” in še več. Najdete lahko tudi te vrste delovnih mest na samostojnih in prilagodljiv delovnih mestih, kot FlexJobs , Upwork , Guru in Fiverr , npr.

Pri uporabi, bi morali dati prednost svoje organizacijske , komunikacijske in vodstvene sposobnosti čas . Zaradi tega, ker boste v celoti deluje na spletu, je pomembno za virtualni asistent, da imajo izkušnje z najnovejšimi tehnologijami.

Moral bi biti seznanjeni z industrijski standard za komunikacijo in sodelovanje platform, vključno s spletnimi koledarji; programsko opremo za obdelavo in preglednic; Elektronska pošta in sporočila orodja, kot sta Gmail in Slack; avdio-video konference platforme, kot so Skype, Slack, in aplikacijo Google Hangouts, in orodja za izmenjavo zaslon. Po PayScale, v povprečju, virtualnih asistentov da 15 $ na uro .

Daljinsko podporo strankam izredni

Večina oddaljenih sodelavci podporo strankam služijo kot “bojni črti” za vse komunikacije s strankami. Ti vključujejo reševanje vprašanj, odgovarjanje na vprašanja, ki zagotavlja informacije, in še več, in lahko poteka preko elektronske pošte, spletnih klepetov ali telefonske klice.

Manjše organizacije lahko združujejo vse te poti v eno, ker je srednje velika in večja podjetja, boste verjetno videli delo razdeliti; na primer, za “help desk sodelavec” bo odgovor na vsa vprašanja, ki prihajajo preko e-pošte ali spletnih klepetov, in “klicni center sodelavec” bo izvajala stranka telefonske klice.

(To je pomembno omeniti, da dohodni klicni center delovna mesta so ponavadi za podporo strankam vlog, kjer ste ob dohodne klice iz stranke. Po drugi strani pa, odhodni klicni center delovna mesta, kjer ste kliče, da vodi ali potencialnim strankam in so na splošno bolj osredotočila na prodajo.)

Imate nekaj možnosti, ko gre za iskanje daljinsko podporo strankam sodelavec delo. Iščete lahko vsako oddaljeno mesto za podporo uporabnikom položajev, ki se lahko pojavljajo pod naslovi, kot “predstavnik stranke službe”, “vodja uspeh stranke”, “specialist skrb za stranke,” ali “storitve za stranke agenta,” za primer.

Prav tako lahko razširite svoje iskanje na rednih delovnih mestih . Samo se prepričajte, da dodate “na daljavo”, “virtualna” ali “delo od doma” pred naslovu. (Vendar, ko gre za iskanje zakonite delo od doma delovna mesta, oglasi na spletnih mestih, kot FlexJobs , Remote.co , Jobspresso in WeWorkRemotely , lahko bolj zanesljiv kot oddaljenih oglasi na običajnih iskanju zaposlitve iskalnikih.)

Pri uporabi na oddaljenih mest, storitve za stranke, poskusite poudariti vse prejšnje storitev za stranke ali gostinskih delovnih mest, kot tudi odlične komunikacijske in reševanje sporov spretnosti . Po Glassdoor, povprečna podporo strankam sodelavec naredi okoli $ 35.000 letno .

Daljinski vnos podatkov referent

Daljinski vnos podatkov referent ročno vnese, posodobitve ali manipulira numerični ali alfanumerični podatki (npr številk ali kombinacija črk in številk), v zbirki podatkov prek lastnega računalnika.

Podobno delovnih mest zgoraj, daljinski vnos podatkov delovna mesta so na voljo tako s polnim delovnim časom in podlaga svobodni. Iščete lahko izraze, kot so “daljinski vnos podatkov”, “daljinski vnos podatkov referent”, “daljinski upravljavec podatkov” ali “virtualni vnos podatkov”, na primer.

Ko prosi za daljinsko vnos podatkov delovna mesta, bo vaš delodajalec lahko zahteva svoje tipkarske meritve – na primer “KPH,” ali tipk na uro, in “wpm,” ali besed na minuto. Vi bi morali imeti možnost, da tip najmanj 8.000 kilometrov na uro (čeprav 10.000 je bolje), pa tudi najmanj 50 wpm.

Po ZipRecruiter, neke srednje ravni vnos podatkov referent za plače giblje od $ 27.000 do $ 56.000, medtem ko je povprečna plača je 37.000 $ na leto. Uradniki na ravni vstop, pa običajno začnejo po nižji stopnji, in urno plačilo lahko potopite tako nizko, kot $ 9-10 $ na uro.

Online “Odd-Job” Delavec

Čeprav se sliši čudno, obstaja veliko oddaljeni “čudno delovna mesta”, ki jih lahko najdete na spletu. Medtem ko si ne smemo pričakovati, da se preživljajo z le eno od teh, ki jih lahko uporabite eno kot stranski vrveža ali jih združiti za dohodek večji. Po naravi izraza “nenavadno delo,” je neizogibno spreminja. Ključno je vedeti, kje iskati te vrste delovnih mest in kaj iskati.

Boste našli najširšo paleto delovnih mest na zunanjih straneh, kot Upwork, in lahko iščete za delovna mesta, ki ustrezajo vas zanima, ali izkušnje. Morda boste dvignili projekt vstopa dolgo podatkov 2-dnevno ta teden in avdio prepisovanje projekta naslednji.

Craigslist je še en dober vir, da se posvetuje. Preverite razdelek “Computer” pod “Gigs,” in ali skeniranje oglasi ali pa poiščete to kategorijo za izraze, kot so “na daljavo”, “delo od doma” ali “virtualne”. To je lahko vredno iskati glavno kategorijo “nastopov” s temi pogoji preveč.

Druge spletne priložnostna dela vključujejo ob ankete, ki sodelujejo v raziskovalnih skupinah plošči, in dokončanje mikro naloge na Amazon Mechanical Turk platformo (ali podobnih straneh , kot so SwagBucks ali Clickworker). Obstajajo tudi denar-making aplikacije, ki jih lahko uporabite , da se prijavite za hitro nastopov ali opravljanja strokovnih storitev.

To je pomembno, da ostanejo skrbnega in raziskave legitimnost katerikoli platformi, preden se prijavite; To je zagotoviti, da to ni prevara.

Iščete lahko pregledov na spletu, ali vidim, če ima podjetje seznam z Better Business Bureau. Končno, če želite, da pridobijo delo, ne pa iskanje za to, da bi lahko tudi prijavite in prodajajo svoje storitve na Fiverr.

Plača bo neizogibno spreminja v tem primeru, pa bo v celoti odvisno od vaše moči in koliko časa ste posvetili za delo te vrste delovnih mest. Na Amazon Mechanical Turk se je povprečna plača giblje 6-12 $ na uro. Lahko se zgodi, nastopov, ki plačujejo več na samostojnih straneh ali na Craigslist. Upoštevajte, da kakršno koli delo ali platformo, ki je sama po sebi pozicije kot “dobili bogati-quick” priložnost, zelo verjetno prevara ; Če se sliši preveč dobro, da bi bilo res, verjetno tudi je.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *