Atletski trener Job Opis: Plača, spretnosti, & More

Posted on

Atletski trener Job Opis: Plača, spretnosti, & More

Ne smemo zamenjevati s fitnes trenerji, ki pomagajo posameznikom izboljšanje fizične fitnes ravneh, atletskih trenerjev delu s športniki v ekipi in individualnih športih za preprečevanje poškodb, zagotoviti takojšnje zdravljenje poškodb, ki se pojavljajo v športnih tekmovanjih, in pomoč športniki rehabilitacijo po poškodbah.

Athletic Trainer Naloge in odgovornosti

To delo običajno zahteva sposobnost, da naredite naslednje:

 • Izobraževati igralca na pravilne tehnike v vadbo, in v svojem športu, da bi se izognili poškodbam
 • Uporabi trak, povoji, in naramnice za športnike pred prakse in iger Da bi preprečili poškodbe
 • Svetuje športniki o pravilni uporabi opreme
 • Izkazala za nujno oskrbo in prvo pomoč za športnike, kot je to potrebno
 • Pomoč ranjenih športniki sanirati s polno močjo
 • Opravlja druge naloge v zvezi s proračunom, nakup opreme, poročila o poškodbah in zdravljenju, in še več

Medtem ko je njihovo delo lahko vključujejo delo z nikomer od profesionalnega športnika na nogometno ekipo visoko šolo, osnovna vloga atletskega trenerja je enak: preprečevanje in zdravljenje poškodbe športnikov.

American Medical Association priznava atletskih trenerjev so sorodnih zdravstvenih delavcev, ki delajo, da se prepreči, oceniti, zdravljenje in rehabilitacijo kostno-mišičnih poškodb. Trenerji imajo široko znanje prve pomoči, saj so pogosto prvi na sceni, da zagotovi takojšnje zdravljenje, če pride do poškodbe v atletskih tekmovanjih.

Medtem ko trenerji delo s trenerji in športniki na dan, so po navadi so pod nadzorom licenco zdravnika. Srečajo se lahko s tem zdravnik enkrat ali dvakrat na teden ali vsak dan, odvisno od nastavitev.

Atletski trener Plača

plača atletski predavatelja, se lahko razlikujejo glede na lokacijo, izkušenj in delodajalcem.

 • Mediana letna plača: $ 46.630
 • Top 10% letne plače: $ 69.530
 • Bottom 10% letne plače: $ 30.740

Vir: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Izobraževanje zahteve in kvalifikacije

Po podatkih Nacionalnega združenja športne trenerje, večina trenerjev ima magisterij ali doktorat. V nekaterih primerih je treba te stopinj in v drugih primerih, bodo pomagali posameznik s napredovanje.

 • Izobrazba: Za skoraj vse športne trener položajih, vsaj je potrebno diplomiral. Večina šol in univerz po vsej Severni Ameriki ponudbi akreditiranih programov, in s priljubljenostjo kolegij atletike, je veliko priložnosti za učilnice in kliničnih izkušenj. Trenerji običajno študijskih programov v zvezi z zdravjem, kot anatomije, fiziologije, prehrane in bio-mehanike.
 • Licenciranje ali certificiranje: Večina držav zahteva, trenerji, ki licenco ali registrirana. Za certificiranje, trenerji potrebujejo diplomiral iz akreditiranega atletske program usposabljanja. Poleg tega mora biti uspešen kandidat za pridobitev spričevala opraviti strog pregled. Za ohranitev certifikata, mora izpopolnjevanje imetniki nadaljevati tečaje v zvezi z medicinskimi in upoštevajo standarde prakse.
 • Izkušnje: S sodelovanjem z ekipami, trenerji naučijo pomembne komunikacijske spretnosti za delo z zdravniki, trenerji, športnih direktorjev in športnike.

Athletic Trainer spretnosti in kompetence

 • Spretnosti komuniciranja: Najboljši atletski trenerji ponosni pri delu s športniki, trenerji in zdravstvenih delavcev na dnevni osnovi. To zahteva odlične komunikacijske spretnosti in pogosto služijo kot go-med informacij od zdravnika, do trenerja in športnika.
 • Fizična vzdržljivost: Učitelji bi morali biti sposobni hoditi, teči, in poklekniti kot je potrebno, da se hitro, obravnavajo poškodb in dela s športniki.
 • Medosebne spretnosti: Učitelji morajo imeti delo v timsko vzdušje in sodelovanje v neki zvezi z zdravniki, bolniki, športnike, trenerje in starše.

Job Outlook

US Bureau of Labor Statistics projektov, da se bo zaposlovanje atletskih trenerjev rastejo za 23 odstotkov od leta 2016 do leta 2026, kar je veliko hitreje kot v povprečju za 7 odstotkov za vse poklice.

Trenerji so potrebni za več atletskih tekmovanjih kot kdaj koli prej, saj je bolj poudarek na varnosti s predpisi. Z atletskih trenerjev v mestu, športne ekipe in skupine pogosto lahko prihranite denar na stroške zavarovanja.

Delovno okolje

Odvisno od športa, lahko trenerji preživijo večino svojega časa delovnih zaprtih prostorih ali na prostem. Značilno je, da je potrebno veliko položaju, saj opazujejo dolge ure praksi ekip in športnikov v individualnih športih zahtevani. Potovanje v športnih dogodkih, je pogosto potreben.

Poleg možnosti za dolgo časa, lahko potencial za nujno oskrbo zagotavljajo stres za trenerja. Hitre odločitve pogosto so potrebni v takih časih. Prav tako lahko pride do pritiska na hitro dobili vrhunski športniki nazaj od poškodbe in na igralnem polju.

Urnik dela

Če trener deluje z določeno ekipo, bo njihov čas spreminja z plime in oseke v izven sezone, predsezoni in rednega dela sezone. Trenerji, ki delajo v bolnišnicah in klinikah imajo lahko bolj reden urnik in pogosto opraviti terensko delo na različnih lokacijah.

To ni nič nenavadnega za trenerje na visoki ravni šol do tudi dela kot učitelj, ki se lahko med sezono zahtevajo obsežne ur skupaj (včasih 60 do 70 na teden).

Primerjava Podobni Jobs

Ljudje, ki so želeli postati atletskih trenerjev razmislite tudi naslednje kariere, ki so navedeni s svojimi mediano plač:

 • Trenerji in skavti: $ 32.270
 • EMTs in reševalci: $ 33.380
 • Fizioterapevti: $ 86.850
 • Rekreativne terapevti: $ 47.680

Vir: US Bureau of Labor Statistics, 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *