Top 10 Delo na domu Jobs za učitelje

Posted on

Top 10 Delo na domu Jobs za učitelje

Ko vstajanje ob 5. uri, da se vozijo na delo po bivanju polovico noč delaš v razredu pripravite, službo, ki vam omogoča, da delajo v pižami zveni precej darn dobro. Morda tudi sliši malo verjetno, očitno, ne moreš naučiti iz udobja lastnega doma, kajne? Teledelo delovna mesta so privlačni za delavce v vseh vrstah poklicev, ampak za učitelje posebej, možnosti za gradnjo kariere v digitalni pouka raste močnejši in bolj raznolika vsako leto.

Zahvaljujoč tehnologiji, je povsem mogoče, da združi svoje ljubezni izobraževanja s polnim delovnim časom delo-at-home način življenja. To še posebej velja, če ste pripravljeni, da mešanica vloge graditi svojo novo kariero, na primer, mešanje izobraževalno svetovanje z neko spletno učenje, itd

Če razmišljate o oblikovanju velike spremembe; ste nekdanji učitelj ali upokojeni, ali iščete zaposlitev izven tradicionalni učilnici, eno ali več od teh 10 delo na domu delovnih mest za učitelje lahko fit račun.

Spletna Učitelj

Za učitelje, ki še vedno radi svoje delo, vendar želijo, da delo na domu, spletno učenje ponuja možnosti za vsako pozornost. Nekateri virtualni učitelji osredotočajo na domači dijaki, na primer, medtem ko se lahko osredotoči na odrasle udeležence ali programe usposabljanja podjetij.

Informacije o virtualnih učnih plače v primerjavi z v-razredu poučevanje plače je težko dobiti, vendar sodeč po oglasih za zaposlitev in nezanesljive poročil, je treba pripraviti K-12 učitelji sprejeti znižanje plačila za poučevanje od doma. Vendar, če ste razmišljajo prehod na lokaciji z nižjo življenjskih stroškov ali mislite, da dopolni svojo učiteljsko plačo z drugim poudarkom ali dva, bi to koncert za vas.

Spletna Tutor

Ali vaša posebnost je ESL, računalništvo, ali so prep, lahko na spletu tutorstvo je donosen način, da živi od doma, ali blazinico vaše plače na vaš dan službo. Tehnologije, kot so Skype in drugih video konference programske opreme so se lažje kot kdajkoli prej posnemati tudi v osebno tutorstvo sejo in izrezan vozi.

Spletna izredni profesor / inštruktor

Tenured nastopov je težko priti v teh dneh, vendar z glavo za višjih vzgojiteljev je, da so virtualne profesor / inštruktorja delovnih mest verjetno še naprej naraščale. Relativno nizka plača za izredni profesorji je veliko lažje za želodec, če lahko nauči iz udobja lastnega doma.

pisanje Trener

V poročilu 2016 PayScale, 44 odstotkov menedžerjev navedla, da so pisanja trde veščine najbolj primanjkuje novih stopinjah. Lahko pomaga obrniti trend po delu z učenci in pravnih oseb, da krtačo na teh osnovnih spretnosti. Podobno kot mentorstvo, so pisanje Trening nastopov koristi od tehnologije, kot so video konference, tako da je lažje kot kdajkoli prej, da komunicirajo s študenti na daljavo.

Učni načrt za razvijalce

Chegg opisuje Curriculum razvijalcem na ta način: “. Če bi bila učilnica gledališče, bi učni načrt za razvijalce je dramatik, ki ustvarja zgodbo in piše dialog” Če ste porabili veliko časa v razredu poučevanje svoje materiale, veš kaj deluje in kaj ne. Daj to znanje koristno uporabi, in zgraditi drugo kariero kot učnega načrta projekta. Večji delovnih plošče še vedno oglasi za razvijalce kurikula. Nekateri, kot Zares, vam bo filtriranje na domu priložnosti.

Učni materiali ponudnika

Če že imate svoje učno gradivo, ki ga letih poskusov in napak osla v razredu, zakaj se ne strinjam, da je veliko znanja in da bo vaše trdo delo izplačalo znova in znova, ob istem času? Učitelji Pay Učitelji vam omogoča, da delite svoje učne načrte, dejavnosti v razredu opremo in še več, in zaslužiti denar od njega.

Verjetno ne bo obogatel na mestu, vendar pa bi lahko nekaj dodatnih sto na mesec, kar pride prav, ko začenja pot po učilnicah – nekateri prodajalci zdi, da narediti zelo dobro.

“Trenutno sem narediti veliko več učnih prodaja sredstev, kot bi jih, če sem nadaljeval poučevanje,” piše Rachel Lynette na Edutopia . “Po TpT, je top prodajalec je več kot 2 milijona $, so 164 učitelji zaslužil več kot 50.000 $, in na tisoče več prinese nekaj sto dolarjev na mesec, ki je lahko velika razlika, če ste živi na plačo učitelja.”

Izobraževalna Writer / Editor

Izobraževalno založništvo je kot nalašč za učitelje, ki zapustijo učilnico. Svobodni pisatelj / uredniki splošno ukaz urne plače $ 15-75, odvisno od intenzivnosti poudarkom, globina raziskav je potrebno, in raven pisanja / poročanja je treba storiti.

Ampak, če samostojni življenje ne pritoži, ne štejejo od možnosti, ki delajo za družbo. Povečanje števila delodajalcev v vseh panogah se odloča prilagodljive urnike, vključno s polnim delovnim časom na daljavo vloge in pogodbenih nalog. Če ste pripravljeni narediti nekaj skrbno iskanje zaposlitve, boste morda našli idealno izobraževalne pisatelj / uredniško delo, ki vam omogoča delo od doma.

Testna Strelec

Izobraževalna Testiranje storitev (ETS), ki je vedno išče na spletu in na licu mesta testnih scorers za TOEFL, GRE, in drugih testov. To je običajno krajšim delovnim časom in ciklično, kot potreba spreminja tekom leta.

Blogger / Writer

Kot smo že omenili, so trdni veščine pisanja vrednoti. Če ste pripravljeni za nekaj povsem novega, bi lahko dal svoje sposobnosti za uporabo kot blogger ali pisatelja, ki se osredotoča na izobraževalne teme-ali kateri koli temi blizu in dragi, da svoje srce, o katerih imate veliko znanja. Za začetek na tem področju, se pripravi na začetek pitching preden flip stikala in zapustijo učilnico za dobro. Redni kariere pisanja so zgrajene na povezave, in boste morali zgraditi omrežja, preden ste se zavežejo.

Izobraževalni svetovalec

To je umazano malo skrivnost poklicnega življenja, da svetovalci pogosto zaslužijo več kot delavci, ki ponujajo podobne izkušnje. Če imate podjetniškega duha, lahko ustvarite posel Trening učitelje in skrbnike.

Upoštevajte, da je to delo ni v celoti temelji doma, saj boste verjetno morali posvetovati s strankami neposredno. Kljub temu, da je sam svoj šef prihaja z veliko mero fleksibilnosti (kot tudi odgovornost). Če to zveni kot nekaj, kar vas zanima, Angela Watson ponuja dober premaz za prizadevajo za izobraževanje svetovalcev na svojem mestu, temelj za učitelje .

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *