New Job Napoved Pismo stranke

Posted on

 New Job Napoved Pismo stranke


Zapusti svoje delo, držeč vaše stranke bo zahtevalo veliko črko in še boljši čas. Pisanje pismo nagovora za svoj novi položaj je nedvomno zanimiv podvig. Če upamo, da bi svoje stranke skupaj, se osredotoči na vsebino vašega pisma, najprimernejšem času in spremljanje. Preberite o izvedeti, kako za nohte vse tri.

Razmislite, kako se vaš delodajalec razglasitvi novice

Vaš novi delodajalec morda želeli objaviti zanimiv novice v oddelku vašega lokalnega časopisa “Velike živine”, na svoji spletni strani, v glasilu ali na socialnih medijev. Če ste v industriji, ki se sklicuje na napotitev strank, potem boste želeli, da bi svojim strankam z vami. Torej, da jih ne bi blindsiding z objavo novice, preden so ga lahko slišali iz drugega vira.

Vprašajte svojega novega delodajalca s slehernim, če nameravajo objaviti novico. Če je odgovor pritrdilen, ugotoviti, kdaj in kako se bo to zgodilo. Če se je pred svojo Predvideni datum objave, jih prosite, da bo počakal, dokler ste obvestili svoje stranke. Povejte, da ste ne želite tvegati teh poslovnih odnosov. Če njihov bottom line je na kocki, bo novo podjetje lahko predloži to željo.

Vaši kolegi morda največja grožnja za vodenje stvari pod obloge. Da bi se izognili kdorkoli nevede ugotovite, obvestiti svoje stranke v roku 24 ur po pozivu. Vaše pismo naj bi že pripravljeni za odhod.

Ne posodobi LinkedIn šele po tem, ko ste začeli. Dejstvo je, povem samo svoje najbolj zaupanja vredne družinske člane in prijatelje, da bi se izognili krizi odnose z javnostmi. Vi ne želite, 500 Facebook uporabniki zbujam novice, vse zato, ker stric Bill ni mogoče razbrati med stanje in zasebnim sporočilom.

Ustvarite časovnega traku za objavo

Da bi zagotovili nemoten prehod in genial odhod, poravnate nagovora strategijo, s tisto iz obeh svojih nekdanjih in novih delodajalcev. Vaš Izhodna strategija bi morala upoštevati tri stvari. Vaše pismo mora vključevati te tri elemente na minimum.

  1. Obvestite svoje stranke v roku 24 ur daje obvestila
  2. Povejte strankam svoj datum začetka veljavnosti
  3. Ponudba hvaležnost za partnerstvo

Uporabite formalno tiskanje pisma ali sporočila za javnost za poslovne obvestil. Uporaba socialnih medijev, LinkedIn in neformalno sporočila obvesti prijatelje, družino in druge potrebne strankam, ki niso neposredno vezane na vaše poslovne dejavnosti.

Pisanje Učinkovito pismo svojim strankam

Bodite profesionalni, pozitivna in milostiv v vašem pismu zahvalil svojega nekdanjega delodajalca in sedanje stranke za vlogo, ki so jo odigrali v vaš uspeh. Potem, izražajo optimizem za vznemirljive prihodnosti v trgovini. Na koncu naj vaše stranke vedo, ko bo uradno začne, da se zagotovi, da se lahko ustrezno pripravijo na spremembe.

Vaše stranke bodo morali tudi vedeti, kaj naj pričakujem. Kaj, če sploh kaj, se bo spremenila glede poslovanja z vami? Ali pa, če so nastanjeni s svojim nekdanjim delodajalcem, kdo bo prevzel svoj račun?

Primer New Job Objava pisma

Spodaj je primer novega delovnega mesta objave pisma, ki lahko vodja trženja poslali svojim strankam.

Zadeva: Nova Položaj Obvestilo

Dragi Kontakt Ime,

Jaz sem navdušena, da razglasi, da sem se pridružil NEWMarketing in se bo začela avgusta 7. Tako sem hvaležen za šest čudovitih let v OLDMarketing in za integralno vlogo, ki ste jih imeli pri mojem uspehu. Vabim vas, da se mi pridruži v tej vznemirljivi novega poglavja za nadaljevanje naše obojestransko koristno partnerstvo. Ti bi imeli enako zavezanost in predanost od mene, z dodatno podporo iz zgornjega agencija z več sto uspešnih akcijah, ki se obrnili blagovne znamke svojih strank v gospodinjski imena.

Prepričan sem, da mi bo ta sprememba omogočilo večjo avtonomijo in čas, da vam služi v vseh svojih marketinških prizadevanj in ciljev. Vendar, če se odločite za bivanje v NEWMarketing bi Laura Marks vaša nova sredstva, ki se začnejo 7. avgust.

Prosimo, ne oklevajte, da bi dosegli z vsemi vprašanji, in vem, da bom naredil vse, kar je v moji moči, da bi se to nemoten prehod.

S spoštovanjem,

John Stewart

john@newmarketing.com
123 Park Street
razpoložljive posesti v Vzorčnem, ZDA
(800) 123-4567

Razporedi nadaljevanje srečanje

Sedaj, ko ste objavila novico, da vaše stranke, da je čas za nadaljnje srečanje – po telefonu ali iz oči v oči -to aktivira vnaprej in strategijo po odhodom za nemoten prehod. Če so se še niso odločili, kako bodo nadaljevali v zvezi z vašim partnerstvo, pripraviti prodaje smola za srečanje.

Napišite podroben seznam vseh načinov, na katere ste pomagali, da je podjetje uspešno. Od nagrajenih akcijah, ki jih na čelu in prihodkov, ki jih prinaša v visoko kalibra odjemalce si zavarovane, se prepričajte, vsak prispevek je tam. Morate prepričati svoje stranke, da ste kritični do njihovega uspeha. Torej, naj pripravi tiste sposobnosti in lastnosti, ki vas ločijo od ostalega pakiranja.

Če se odločijo, da ostanejo s svojo nekdanjo družbo, ne vzemite tega osebno, ker lahko priročno je razlog, zakaj. Ne pozabite, da ni nič končna. Lahko bi se vam rehire v prihodnosti. Torej, zagotoviti prijetno odhod, ki se konča s pozitivnim predznakom.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *