Kako odstopiti Job iz osebnih razlogov

Posted on

Ko boste morali odstopiti s službo iz osebnih razlogov, je težko vedeti, kako povedati delodajalcu, in koliko informacij deliti.

Presenetljivo je, da vam ni nujno, da zagotovijo podatke za svojega delodajalca. Na primer, lahko preprosto navajajo, da ste zapušča zaradi osebnih razlogov ali družinskih razlogov.

V drugih primerih, boste morda želeli, da razlog. Na primer, če ste zapustili zaradi družinske bolezni ali pa se bodo od staršev bivanje-at-home, lahko to deliti. Če želite zagotoviti svojega delodajalca z razlogom za svoj odstop, obstaja nekaj dobrih razlogov, ki jih lahko delite s zapustijo s pozitivnim predznakom.

Za lažje pomikanje proces, tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako naj odstopi, kako povedati svojemu šefu, in kako ostati v dobrih odnosih z družbo, ko zapusti.

Koliko Podatki za delnico

To je lahko težko vedeti, koliko deliti z delodajalcem o tem, zakaj ste zapustili.

Nasvet : Če ste sploh neprijetno delijo svoje razloge, preprosto reči, da odhajajo iz osebnih razlogov.
To bo pokazal, da svojega šefa, ki jih ne zapuščajo, ker ste nezadovoljni z družbo.

Če menite, da bi lahko ponovno zaprosi za službo v podjetju, ko se rešujejo svoje osebne zadeve, ki jih lahko zagotovi malo bolj podrobno. Na primer, če si odstopil, ker se bo bivanje-at-home staršev za nekaj let, lahko to razložil svojim šefom.

Če ste dejansko odstopil, ker niste zadovoljni s svojo službo, ne gremo v podrobnosti o tem. Želite ohraniti dober odnos z družbo (in nadrejenega), tako da jih lahko uporabite kot referenco. V tem primeru lahko uporabite nejasen jezik, ki ga zapušča zaradi osebnih razlogov.

Skupna raba razlog za odhod – ali ne

Ko je odstopil iz osebnih razlogov, si vedno želeli, da se pogovorite s svojim šefom prvo osebno, če je to mogoče. Lahko se odločite, ali želite, da se mu posredujejo osebne podatke, kot o tem, zakaj ste zapustili med pogovorom.

Po pogovorili s svojim šefom, nadaljevanje z odstopno pismo svojim šefom, kot tudi predstavnik s človeškimi viri. Lahko se odločite, koliko deliti s človeškimi viri približno zakaj ste zapustili, vendar pa pojasnjujejo, da ste zapušča iz osebnih razlogov, in vsebuje podatke o tem, kdaj boste zapustili. Če je mogoče, nudijo pomoč pri prehodu. Zapomnite si, v obeh pismih, da se ne pretirano Razvučen; želite ohraniti pismo kratko.

Če niste prepričani, kako napisati pismo, da je v redu, da uporabite odstopno pismo vzorec kot izhodišče za svoj pisma ali e-pošte.

Odstop Pismo iz osebnih razlogov

Tukaj je primer odstopa e-pošte iz osebnih razlogov. pregledati tudi več vzorčnih pisem in, z in brez razlogov za odhod svoje delo.

Zadeva: Odstop – Linda Evangelista

Dragi Mark,

Rad bi vam svetoval, da bom odstopil iz osebnih razlogov, učinkovitih 27. september 2019.

Zelo cenim podporo in smernice, ki ste mi ga navedli med mojim časom z ABC podjetja. Moj delovni čas s podjetjem, je bil dragocen del moje kariere, in sem hvaležna za priložnosti, ki mi je v času mojega mandata tukaj.

Če je kaj sploh lahko storim, da bi s prehodom, prosim povej mi. Bom na voljo po telefonu in e-pošte tudi, če sem lahko v pomoč.

S spoštovanjem,

Linda
Email
Telefon

Drugi načini, da odstopi od Job

Medtem ko je najboljši način, da odstopi, je treba povedati delodajalcu, osebno in nato nadaljevanje z uradnim dopisom odstop, včasih osebni vprašanja pridejo hitro in si prisiljen odstopiti v naglici.

Ko se je olajševalnih okoliščin, boste morda morali odstopiti po telefonu ali pošljite e-poštno sporočilo. Vendar pa ne gre za strokovne načinov, da situacijo v odstop. samo uporabo teh metod v izrednih razmerah.

V idealnih razmerah bi morali dati delodajalcu vsaj dva tedna opazili, ko odstopi. To je sprejel strokovni in vljuden vedenje na delovnem mestu. Vendar pa je v nekaterih okoliščinah, boste morali dati manj obvestilo, ampak samo to, če je to nujno. Vedno si želim, da bi ljudje toliko časa, kot je mogoče, da se prilagodijo svoj odhod.

Ostanite pozitivne, pri čemer si Moving On

To je ključnega pomena, da si pozitiven, ko govorimo o podjetju, in vaša naloga. Nič pridobiti s tem, da negativna, in vse izgubiti.

Po cesti, lahko vaš delodajalec moral služiti kot referenca za vas, ali ste morda želeli priporočilno pismo od njega ali njo. Prav tako si ne želim, kaj povedati o svojem delodajalcu bi ogrozili prihodnje možnosti zaposlitve, če se razve, da ste negativna.

Tudi če sovražite svojo službo, sovražim družbo, ali pa plačilo je grozno, da ne bi bilo omeniti nič od tega v pismu ali pogovor s svojim šefom.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *