Najboljše delovna mesta v upravi visokem šolstvu

Posted on

Najboljše delovna mesta v upravi visokem šolstvu

Ali ste razmišljali delajo na kolegij kampusu? Delovna mesta v upravi visokega šolstva ima veliko za ponuditi, in obstaja veliko različnih vrst položajev na voljo. Večina kampusov ponuja slikovit park podobno vzdušje s privlačno arhitekturo in veliko zelenih površin. College kampusov so tudi kulturni in rekreacijski centri, gledališča in umetnosti, kakor tudi fitnes centrov in športnih ekip.

Mnoge šole ponujajo, ki temelji na kampus otroškega varstva za podporo delavcem z družinami. Gimnazije običajno ponuja ugodne pakete koristi, vključno z zdravstvenim varstvom, pokojninskega načrta, opustitev pouka ali pomoč, liberalni dopust in bolniške časa in pokritost invalidnosti.

Višje plač Razponi Izobraževanje uprava

Če želite delati v upravi visokošolskega izobraževanja, plače vpis ravni običajno začnejo pri okoli 50.000 $, medtem ko lahko skrbniki ravni C, da do 200.000 $ in več, v nekaterih položajih

izobraževalne Zahteve

delovna mesta na ravni Vstop v upravi visokošolskega običajno zahtevajo diplomo, medtem ko je nadrejene pozicije pogosto zahteva magisterij ali doktorat

Employment Outlook

Bureau of Labor Statistics poroča, da je zaposlovanje višješolsko skrbniki izobraževanja naj bi se rast 10% od leta 2016 do leta 2026, hitreje kot v povprečju za vse poklice.

Delovna mesta v upravi visokem šolstvu

Tukaj je nekaj poklicne skupine, ki ponujajo možnosti, da imajo produktivno kariero v visokem šolstvu, s pregledom delovnih mest in povprečno plačo za vsak oddelek.

1. Akademski Svetovanje
Akademski svetuje osebje svetuje študentom glede izbire predmeta, akademske založbe, strategije za reševanje akademske probleme, zapiskov, poskusno jemanje in odnose s fakultete.

Oddelek Odgovornosti:

 • Upravljanje in pomaga pri načrtovanju, izvajanju, ocenjevanju in izboljšanju programov in storitev oddelka.
 • Usklajuje skupine svetovanje sej za stalne študente in na novih študentskih usmeritve.
 • Analizira podatke za zadrževanje in razvoj programov za izboljšanje zadrževanja.
 • Svetujte športnike na študijske obveznosti napredku in pomoč mednarodne študente.

Jobs:  Academic advisor, akademski trener, koordinator za podporo študentov, pomočnik direktorja, pomočnik direktorja, direktor, študent turistični uspeh, in svetovalec že praksa.

Plača: Plače v študijskem svetuje pisarni v razponu od $ 45.702 za akademske svetovalec $ 96.679 za glavnega akademske svetuje uradnik, po 2017-18 strokovnjake v anketi visokem šolstvu plač, ki jih Združenje College in University Professional za človeške vire, ki se izvajajo (CUPA- HR) in HigherEdJobs poročali.

2. Sprejemi / Vpis Upravljanje
oddelek sprejemov orchestrates zaposlovanje študentov na fakulteti.

Oddelek Odgovornosti:

 • Vodenje ture, organiziranje in sprejemov osebja dogodkov.
 • Intervju kandidati, brati in oceni vloge, in pripravijo statistične podatke.
 • Razviti strategije zaposlovanja na kopenski prave študente, usposabljanje in nadziranje zaposlenih, in razvoj digitalnih in papirnih materialov, ki spodbujajo institucijo.

Jobs:  nazivi delovnih segajo od sprejemov svetovalec / zastopnik in pomočnika direktorja na vstop ravni, povezati direktorja, direktor in podpredsednik na več seni

Plača:  Povprečne plače v sprejemov v razponu od 40.334 $ za sprejem na svetovalce do 209.415 $ za glavnih vpisnih častnike, v skladu s 2017-18 strokovnjake v anketi visokošolskem plač.

3. razvoj / napredek
Razvoj urad orchestrates prizadevanja za zbiranje sredstev v kolegiju.

Oddelek Odgovornosti:

 • Gojiti odnose z alumni, starši, korporativnih sponzorjev in drugih filantropi. Ocenite interese ciljev zbiranja sredstev in posredovanje informacij o sorodnih programov in pobud kolegij.
 • Zbira in analizira kariero in finančnih informacij o potencialnih darovalcev, da prednost prizadevanja ozaveščanja.
 • Feed zgodbe alumni do komunikacijske osebje vključiti svoje dosežke z college publikacij.
 • Razviti zbiranja sredstev strategij in prispevati k zgornji uprave o prioritetah donatork za institucionalne cilje.

Jobs:  direktor napredka, vodstvo darilo uradnik, direktor letnega dajanja, vodja kampanje, pomočnik direktorja za napredovanje, koordinator za odnose donatork, direktor napredovanje storitev, pričakovanje raziskovalec, načrtovanih daje uradnikom in razvoj pomočnik.

Plača:  Plače v napredovanje v razponu od 51.672 $ za informacijsko častnika športne, 55.692 $ za urednika in 124.799 $ za glavnega administratorja za promet, v skladu s 2017-18 strokovnjake v anketi visokošolskem plač.

4. Poslovne in finančne storitve
pisarne v poslovnih in finančnih storitvah nadzira poslovne funkcije na fakulteti, zastavljene politike glede finančnih transakcij, vzdrževanje finančnih evidenc, in zagotovi skladnost s finančnimi predpisi.

Oddelek Odgovornosti:

 • Ugotovite želene prodajalci za blago in storitve in o pogodbah pogajajo.
 • Pripravite se za revizije in se odzivajo na ugotovitve.
 • Ustvarjanje poročil in vzdržujejo sisteme, tako da lahko oddelki na fakulteti spremljanje stanja finančnih sredstev.
 • Načrtovanje in izvajanje postopka za oddelke za oblikovanje proračunskih zahtev.
 • Upravljanje financ in vlaganje donacij in drugih tokov dohodka.

Jobs:  blagajnik, računovodja, krmilnik, kar predstavlja tehnik, nakup direktor, pomočnik direktorja, pomočnik direktorja, v proračun analitik, obveznosti specialist, blagajna, izplačane plače pomočnika, kar predstavlja pomočnika, in terjatve nadzornika.

Plača:  Plače v poslovnem in finančnem delitev v razponu od $ 51.108 za računovodje do $ 70.003 za nakup manager do $ 193.860 za poslovni direktor, po 2017-18 strokovnjake v anketi visokošolskem plač.

5. Kariera Storitve

Kariera urad v šolah nadzoruje poklicnemu razvoju študentov in diplomantov.

Oddelek Odgovornosti:

 • Razviti pripravništvo, zaposlitev, in zaposlitvene možnosti za študente. Organizirajte karierne informacijske plošče in programe za izobraževanje študentov o možnostih. Recruit alumni in starše, da sodelujejo v povezovanje dogodkov za študente in diplomante v karierni tranziciji.
 • Razvijajo in izvajajo delavnice o razvoju življenjepis, anketiranje, mreženje in iskanje dela strategije.
 • Ocenite interese, veščine in vrednote ter opredeliti ustrezne možnosti za kariero.
 • Ravnanja izmišljene intervjuje, pregled nadaljuje in kritje črke, in trener študente in diplomante o iskanju zaposlitve tehnik.

Jobs:  Kariera svetovalni delavec, pomočnik direktorja, pomočnik direktorja, zaposlovanje koordinator, alumni svetovalni delavec, pomočnik direktorja za odnose med delodajalci in direktor razvoja kariere.

Plača:  Plače v študentskih kariernih storitev v razponu od $ 48.358 za karierni svetovalec 100.497 $ za glavnih poklicnega razvoja uradnikov, po 2017-18 strokovnjake v anketi visokošolskem plač.

6. College trženje / komuniciranje
med oddelki znotraj kolegija komunikacij ustvarjanje in usklajevati sporočila o fakulteti in njenih dosežkov v medijih, alumni, starši, vladnih organov, ustanov in javnosti.

Oddelek Odgovornosti:

 • Razvoj vsebin za spletne strani akademije, revije, katalog in drugih publikacij.
 • Usklajuje javnosti dogodke in umestitev zgodb z medijev.
 • Ustvarjanje teme za publikacije in pisateljev ter intervju in profilov ključnih kampusu sodelavcev in diplomante.
 • Oblikovanju strategij za spodbujanje kolegij.

Zaposlitev:  direktor komunikacij, medijev direktor odnosi, urednik, pisatelj, webmaster, direktor trženja, vodja odnosov z javnostmi, oblikovalec, vodja publikacij, in pomočnik direktorja digitalnih komunikacij.

Plača:  Plače v kolegij trženje / komuniciranje v razponu od 47.728 $ za vstop ravni darilo častnikov do 180.000 $ za glavnih napredovanje uradnikov, po 2017-18 strokovnjake v anketi visokošolskem plač.

7. računalniške in informacijske tehnologije

Pisarne znotraj divizije računalniške in informacijske tehnologije nadzoruje nakup in vzdrževanje računalniške opreme / opreme in storitev digitalne potrebe kolegija skupnosti.

Oddelek Odgovornosti:

 • Komunikacijo z uporabniki kampus glede njihove potrebe za tehnologijo in modelov sistemov za pomoč službe delujejo bolj učinkovito.
 • Razviti usposabljanja in delavnice za poučevanje zaposlenih za uporabo namiznih in podjetij računalniških virov.
 • Odpraviti težave z obstoječo programsko in strojno opremo.
 • Ocenite nastajajočih trendov v računalniško tehnologijo, in priporoči prihodnje konfiguracije virov na kampusu vodstvo.

Jobs:  programer analitik, administrator podatkovne baze, varnost omrežja analitik, sistemski administrator, mreža arhitekt, spletni razvijalec, aplikacije za razvijalce in storitev mizo pomočnik.

Plača:  Plače v računalniške in informacijske tehnologije v razponu od $ 60.947 za programer analitik do $ 75.840 za skrbnika baze podatkov za $ 252.794 za predstojnika IT, glede na 2017-18 strokovnjake v anketi visokošolskem plač.

8. Finančna pomoč
pisarniško osebje, finančna pomoč svetuje študentom glede možnosti za financiranje izobraževanja.

Oddelek Odgovornosti:

 • Upravljanje in dodelitev sredstev finančne pomoči na podlagi ocene upravičenosti prosilcev.
 • Ustvari statistična poročila o pomoči študentov.
 • Sodelujte z sprejemov za predstavitev informacijskih sej za bodoče študente.
 • Razviti politike in postopke za obravnavanje prošenj za pomoč.
 • Nadzoruje in usklajuje obdelavo javnega naročila in pakiranja za vse oblike pomoči študentov, tudi nepovratna sredstva, posojila, štipendije in druge nagrade.
 • Poročila o skladnosti z državnimi in zveznimi organi nadzorujejo dodeljevanje pomoči študentov.

Jobs:  svetovalec za finančno pomoč, pomočnik direktorja, pomočnik direktorja, direktor, uradnik finančno pomoč, svetovalni delavec finančno pomoč, in pomočnik finančna pomoč.

Plača:  Plače v pisarni finančne pomoči v razponu od $ 42.840 za svetovalca finančne pomoči za $ 120.825 za predstojnika finančne pomoči, v skladu s 2017-18 strokovnjake v anketi visokošolskem plač.

9. Human Resources

Človeški viri (HR) urad na šoli nadzira zaposlovanje osebja, razvoj programov usposabljanja, prejemkov uprave, informacijskih sistemov kadrovske, kompenzacijskih politik, zaposlenega / delovnih razmerij ter skladnost raznolikost / vključenosti.

Oddelek Odgovornosti:

 • Nastavite politike zaposlovanja ter ustvariti priročnik zaposlenih.
 • Oceniti potrebe zaposlenih in razvoj programov za reševanje razvojnih in institucionalne prednostne naloge.
 • Ustvarjanje strategij za privabljanje kandidatov in aplikacij na zaslonu.
 • Raziskave možnosti za optimizacijo sredstev za zaslužke zaposlencev.
 • Posredovanje konflikte med zaposlenimi in razvoj programov za izboljšanje morale zaposlenih.

Jobs:  HR pomočnikov, zaposlovanje pomočnikov, koristi pomočnikov, trenerja koristi, zaposlovalca, pomočnik direktorja za kadre, podpredsednik za človeške vire, direktor raznolikosti in vključenosti, izobraževanja in vodja razvoja in virov informacijski sistemi analitik človek.

Plača:  Plače v študentskih človeških virov v razponu od $ 44.183 za koordinatorja HR do 200.592 $ za glavnih uradnikov človeških virov glede na 2017-18 strokovnjake v anketi visokošolskem plač.

10. tajnik

Tajnik je urad ocene in analize proces registracije.

Oddelek Odgovornosti:

 • Razviti urnike akademskih ponudbe v sodelovanju z akademskimi oddelki.
 • Ovrednotenje in spreminjanje sistemov za ohranjanje akademske evidence in zagotovitev varnosti podatkov o študentov.
 • Predloži dokumentacijo in svetuje študentom glede njihovega formalnega napredka v smeri zahtev diplomskih.
 • Prepričajte se, da so študenti izpolnjuje zahteve za maturo.
 • Posodobite akademskih svetovalcev o spremembah učnega načrta.
 • Ustvarjanje in distribucijo poročil odločajo o vpisu.

Jobs:  tajnika stranke, tajnika, sodelavec registrar, pomočnik registracija, registrar, prenos kreditnega ocenjevalca, in evidence tehnik.

Plača:  Plače v uradu registrarja v razponu od $ 49.347 za pomočnika registrar, $ 61.688 za izredni registrar do 123.960 $ za glavnega tajnika in evidenc častnikov, po  2017-18 strokovnjake v anketi visokošolskem plač .

Nasveti za Pristanek zaposlitve v visokem šolstvu

Večina delovnih mest v visokem šolstvu zahteva vsaj diplomiral. To pomeni, da že imajo potencialni kandidati odnose na fakulteti so jih udeležili tako spodbudili, da postavi sebe na začetku. Če razmišljate o kariernih možnosti, kot diplomant, obstaja veliko načinov, kako lahko pokrije svoje kolegij povezave.

Začnite, ko si študent.  Študenti lahko opravljajo pripravništva, asistentov, zaposlovanje študentov in prostovoljcev vloge na univerzi, medtem ko izpolni svojo stopnjo gojiti ozadje na tem področju.

Nastavitev informativne sestanke. Ker so študenti in alumni pomemben zainteresirane strani, bo kampus strokovnjaki običajno prevzame vlogo svetovalca in mentor študentom in diplomantom, ki imajo interes za delo v visokem šolstvu. Strokovnjaki pristop v oddelkih, ki vas zanima, in vljudno zahteva informativno posvetovanje, da se naučijo, kaj je potrebno za delo na tem področju. Vprašaj za predloge o tem, kaj lahko storite kot študent ali diplomant pridobiti nekaj izkušenj na svojem oddelku.

Uporabite isto strategijo na drugih šolah.  Pri iskanju zaposlitve, uporabite isto informativno razgovorov tehniko na druge institucije pridobiti občinstvo s strokovnjaki v oddelkih interesa. Te seje bo pomagal pokazati svoje medosebne in komunikacijske spretnosti, ki so tako ključnega pomena v visokem šolstvu.

Priključite na LinkedIn.  Večina strokovnjakov na področju visokega šolstva, so člani LinkedIn. Razviti popoln LinkedIn profil in stik z nekdanjimi študenti in člani ustreznih strokovnih skupin za informacije in predloge.

Iskanje zaposlitve na spletu.  Najboljši delovna mesta za iskanje odprtin v visokem šolstvu so HigherEdJobs, The  Kronika visoko šolstvo , LinkedIn in dejansko. Prvi dve mesti vam omogočajo, da iskanje po kategorijah upravnih položajih. Uporabite ključne besede, kot so “gledalcev” ali “razvoj”, ko iščejo oglasi na LinkedIn ali celo.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *