Stvari ne bi rekel ali storil, če bi si odpuščen

Posted on

Stvari ne bi rekel ali storil, če bi si odpuščen

Kako odpustili lahko zelo travmatična, tudi če ste ga pričakovali, in čeprav je morda težko, poskusite zapomniti, da ne rečem, ali pa določene stvari, če ste odpustili. Berite naprej za pomoč, da bi dobili s tem grobo časa v svoji karieri.

Ker jih spustite iz službe lahko ustvarijo več negativnih čustev, vključno s šokom, jeze, žalosti, skrbi in strah glede prihodnosti. Dejanja, ki jih lahko sprejmejo med stresom, ki odpustili lahko izpuščaj in imajo negativne posledice, če niste zelo previdni, o tem, kaj reči ali storiti. To še posebej velja, če bodo odpustili ni bila tvoja krivda.

Tudi če bi izpustil, ker si ne bi bila popolna zaposleni, še vedno boli. Ti sploh ne smejo imeti razlog, zakaj ste bili odpustili, in jih ne sme dati nobenega obvestila. Morda obstaja možnost, da lahko shranite svoje delo in pritožiti na prekinitev, vendar je morda bolje, da preprosto naprej.

Čeprav je boleče, da se je sprožil, obstaja nekaj stvari, ki jih ne bi smeli početi, ali pa bi se stanje poslabša. Naslednji nasveti vam bo pomagal, da bi najboljše slab položaj z izogibanjem nekaj pogostih napak odpustili zaposlene narediti.

10 stvari, ki ne bi rekel ali storil, če bi si odpuščen

  1. Ne neurje off prostore, ne da bi si vzeli čas, da shranite vse dokumente, ki jih potrebujete iz delovnega računalnika. Moral bi občasno prihranite dokumentacijo osebno ali poklicno zanimajo iz vašega delovnega računalnika, ker nikoli ne veš, kdaj boste nepričakovano izgubili službo. Nekateri delodajalci spremstvo bo prekinjena osebja iz delovišča v trenutku izstrelitve, in morate poskrbite, da boste ne pustite vse pomembne informacije v ozadju.
  2. Ne začeli razpravljati odpravnin vprašanja pred sprejetjem nekaj časa za obdelavo vaše žganje, če je to mogoče. Čas res zdravi, in da boste mirnejši, če lahko počakate, da vprašati, če bi lahko srečali v dnevu ali dveh, da ima ta pogovor. V tem času, da politike in prakse raziskave podjetja tako, da ste pripravljeni na pogajanja razumno paket odpravnine, če boste ponudili eno. V nekaterih primerih je lahko podjetje ponuja paket odpravnine med postopkom prenehanja.
  3. Ne zavrniti pomoč pri prehodu, če nekaj časa bo preteklo pred datumom prenehanja. Z olajšanjem nemoten prehod, boste v spominu kot boljši zaposleni in lahko koristi, ki jih prejema pozitivne priporočila in napotitev. Prijazna, tudi če ste v slabem položaju, vam bo pomagal na dolgi rok.
  4. Nekateri delodajalci vam bo dala možnost, da odstopi, namesto da bi prenehala. Obstajajo prednosti in slabosti za odstop namesto žganjem, vendar pa je treba pregledati razliko med odpuščena in odpuščeni pred strinjate. Preverite pri svojem lokalnem uradu država brezposelnosti raziskati vpliv na nadomestila za brezposelnost pred dokončnim odločitev.
  5. Ne bojte se vprašati za priporočilo kot del vašega sporazuma ločevanja , ali vsaj pojasniti, kako bo vaš delodajalec polje poizvedbe o vaši posesti. Če imate podporne kolegi, prosim, če bi lahko predloži pozitivno priporočilo, medtem ko so še vedno v tesnem stiku.
  6. Ne impulzivno omalovažujte nadzorniško ali krivdni sodelavce ali podrejene za vaše težave uspešnosti. To je težko eno, če menite, da je pomagal stalo svoje delo, vendar bodočim delodajalcem bo izvedla temeljito preverjanje preteklosti in iščejo prispevke nekdanjih sodelavcev na vseh ravneh. Vsi nasprotniki, ki ste jih napravili s svojimi odhodi pripombe bo bolj verjetno, da delež škodijo informacij. Ločitev vtisi lahko trajne in lahko vplivajo na zaposlene, da vas vidijo kot negativno osebo.
  7. Ne zamudite priložnosti, da zahteva za podlagi sklepa svojega delodajalca. Če ni bila upoštevana zaradi postopka v skladu s politiko podjetja, boste morda lahko, da peticijo človeških virov za nakup nekaj več časa za izboljšanje pomanjkljivosti, ki jih imate. Morda imate tudi nekaj zaščite z zakonom osebna pogodba, sporazum sindikat ali proti diskriminaciji. Posvetujte se z dela odvetnika pred dokončnim svojo ločitev, če mislite, da bi morali zadevo.
  8. Ne dokonča svoje ločitve ne raziskuje drugih delovnih mest s trenutnim delodajalcem , če ste uživali tam delajo . Možnosti morda obstaja za druge, če vam vaši nadrejeni videti kot zaposlena oseba s pozitivnim odnosom in močno delovno etiko. Vaš delodajalec vam morda menijo za druga delovna mesta, ki so bolj primerna za vaše sposobnosti, če so te naučijo bo odprt tudi za druge vloge.
  9. Ne oddaja vaše streljanje takoj povezovanje stikov in prijatelje. Preden boste povedati svetu, da ste izgubili službo, si vzemite čas, da razmišljajo skozi vaše sporočilo in kako želite, da se vidijo sodelavci in drugih strokovnih stikih. Okvirjev svojo zgodbo na temo, kot je delovno mesto, ne pa pravica primerni za vas. Ampak ne bodite preveč kritični do svojega delodajalca ali družbe na splošno. Shranite odzračevanje čustev za omejeno skupino zaupanja vrednih prijateljev ali družinskih članov.
  10. Najpomembneje je, da ne izgubijo vero vase. Strelski lahko Demoralizatorski vendar ne pozabite, to je samo odločitev enega delodajalca, in ne bo druge, bolj primerne možnosti za vas. Vzemite si čas, da preoblikovanju in najti službo, ki je bolj primerna za vas in vaše interese. Možno je, da to ni bilo prav delo za vas in pritiskom, da bi našli nova je samo tisto, kar je potrebno, da se premaknete na vaši karieri.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *