Kako napisati Customized spremno pismo

Posted on

 Kako napisati Customized spremno pismo


To lahko traja nekaj časa za pisanje spremno pismo po meri za vsako delo, ki ga uporabljajo za, vendar je pomembno, da se čas in trud, da pokažejo, da podjetje, zakaj ste dobro ujemajo. Če upoštevate te nasvete, da prilagodite svojo spremno pismo, ko zaprosijo za službo.

Poglej za najem manager

Ko gre za kritje črk, pri čemer je čas, da se osebno je zelo pomembno. Izvedeti toliko, kot si lahko o podjetju in vodja oddajanja. Prilagodite svoj spremno pismo in, če je mogoče, jo naslovi na oseba, odgovorna za najem. Če bo potrebno, raziskave na spletu ali telefonski klic, da ugotovite, kdo je najem manager je.

Omemba Kdo ste vedeli

Če poznate koga v podjetju, omenite svoje ime na spremno pismo. Ime pada dela – vaše spremno pismo bo dobil podrobnejši pregled, ki omenja nekoga, ki dela v podjetju. To je pomembno tako iz svoje perspektive in od zaposlenih ih, še posebej, če ima družba napotitve v program zaposlenih in je upravičen do bonusa.

Naj omenim, da se prepričajte, da se posvetujte s svojim stik, če lahko priporoči za delo in pomoč dobite spremno pismo in spet bližje pogled od najem manager.

Omemba Kako ste izvedeli za zaposlitev

Omenjam, kako ste se naučili o delovnem mestu v prvem odstavku vaše spremno pismo. Podjetje želi vedeti, kako je bilo delo izvira, še posebej, če ste našli uvrstitev na krovu dela ali drugo stran, kjer so jo plačali za objavo. Ta stavek lahko preprosto reči, na primer, “sem se naučil iz tega položaja z objavo sem prebral na pošast.”

Vzemi en korak naprej in omenil nekaj o podjetju, z izjavo o poslanstvu na spletni strani družbe, na primer, v vašem spremno pismo.

Predstavite svoje kvalifikacije

Delodajalci običajno ne bo celo menijo kandidata, ki se ne zdi, da bo kvalificiral na prvi pogled. To je prvi pogled na vaše spremno pismo je vaša ena priložnost narediti dober vtis in da bo v naslednji krog. Da bi prenesli, da je prvi krog pregleda, ki jih je treba posebej obravnavati oglas delovnih mest in državo, zakaj ste usposobljeni za položaj

Če želite napisati spremno pismo po meri, bo z napotitvijo delovnih mest in seznam meril delodajalec išče. Potem seznam spretnosti in izkušnje, ki jih imate. Bodisi obravnavati, kako svoje sposobnosti ujemajo delo v odstavku obliki ali seznam, merila in svoje kvalifikacije. upoštevati tudi čas, da pokažejo, kako je vaša osebnost dobra izbira tako za položaj in družbo.

Vključujejo spretnosti in rezultate

vključuje tudi spretnost, rezultate in ključne besede pripoznavanja v vašem spremno pismo za povečanje vaše možnosti za pridobivanje izbran za intervju.

Na ta način lahko najem manager glej, na prvi pogled, zakaj in kako ste usposobljeni za delo.

Meri Vezava Letter Primer

V nadaljevanju je primer pokrov pismo, ki se osredotoča na spremembo kariere in veščin, potrebnih za razpisano položaja na področju prodaje in komunikacije.

Predlagatelj Ime
123 Main Street 
razpoložljive posesti v Vzorčnem, CA 12345 
555-555-5555 
applicant.name@email.com

1. september 2018

Bruce Lee 
direktor Human Resources 
Wellesley Information Services 
123 Poslovni Rd. 
Poslovni City, NY 54321

Spoštovani gospod Lee,

Jaz sem, ki zaprosi za položaj Inside Sales objavljen na Boston.Monster.com. Na vaše udobje, bi cenim priložnost za razpravo o položaju in svojo kandidaturo z vami. Tu lahko najdete svoj življenjepis priloženo k tej e-pošti.

Iščem, da bi moja dobro osla, odnosi z javnostmi, marketing in odjemalca osredotočena na spletu, ustne in medosebne komunikacijske spretnosti interno za uspeh v notranjosti prodajnega položaja.

Ustrezne izkušnje in znanja za objavil stališče, vključujejo:

  • Moč prepričevanja.  Sem glasom zgodbe za vodstvo ravni C po telefonu in e-pošti in jih postavi v večjih medijskih hiš, kot so MSNBC, CIO Magazine, Sirius Satellite Radio, MSN Money, AARP Bilten, in The New York Daily News.
  • Močan finančni sposobnosti . Moja izkušnja vključuje malo več kot desetletje v računovodske stroke v zunanjih in notranjih okolij, strank s katerimi se sooča.
  • Močne računalniško znanje. Jaz sem doživela tako Microsoft in Mac programske opreme, in tudi poznavanje na osnovni ravni s HTML, CSS in digitalnega modela.
  • Sem prinesla različne osebnih veščin, ki bodo zagotovili uspeh v tej vlogi:  Jaz sem dober poslušalec s trdno delovno etiko in vztrajnim željo, da excel. Imam dokazano sposobnost za izpolnjevanje rokov brez ne, in uživajte v hitro tempu okolje. Jaz sem tudi hitro učenec z izredno dejanske odpoklic.

Rada bi več o stališču, ki ga iščete, da izpolnite izvedeti, in jaz bi pozdravil priložnost, da vam povem, kako lahko moje znanje in ideje koristi Wellesley Information Services.

Hvala za vašo pozornost; Veselim se zaslišanje od vas kmalu!

S spoštovanjem,

Predlagatelj Ime

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *