Kako napisati zahvalno pismo Po Intervju

Posted on

Kako napisati zahvalno pismo Po Intervju

Pred diha vzdih olajšanja po razgovor za službo, pa še ena stvar: Napišite hvala pismo. Ta preprost korak lahko dal pred drugimi kandidati za zaposlitev in prej ko si to naredil, tem bolje. Ta zadnji korak je treba obravnavati kot del svojega rednega postopka iskanja zaposlitve za vsak intervju, v katerem sodeluje.

Ob zaključku svojega intervjuja, zagotoviti kontaktne podatke o vseh osebah, ki vas vprašanih. Če ne vam svojo vizitko, zahteva svoje kontaktne podatke na koncu vsake seje.

Razlogi za Pošlji zahvala Po Intervju

Pošiljanje pismo hvala za bodočega delodajalca vsekakor ne bo zagotovilo ponudbo za delo, vendar pa vam bo dala prednost, če je konkurenca tesen. Čeprav najem manager ne more biti užaljen, če ne poslati beležko, bodo opazili, ko boste to storili. Vedno se pošilja en del svoje strategije iskanja zaposlitve.

Vsaj, pošiljanje opombo k hitri hvaležnosti je vljuden. Tako kot ti ne bi obiskali nekoga doma in dopust, ne da bi izrazil hvaležnost, ne zapusti intervju samoumevno hvala anketarjem. Biti milostiv in strokovno, je pomembno pri stiku s potencialnimi delodajalci.

Poleg vedenja, še en pomemben razlog, da pošljete hvala pismo je, da je to priložnost, morda si samo ena za spremljanje po razgovoru. Uporabite ga, da naj bodoči delodajalec ve želite delo. To je lahko nerodno reči te besede na glas v intervjuju, vendar je veliko lažje, da jih tip.

Ne glede na to, kako pripravljene ste, lahko stres intervjuja povzroči kratek preteče pomnilnika. Vaš zahvalno pismo je odlična priložnost, da komunicirajo s točko, ki jo pozabil, da bi razpravljali. Prav tako vam omogoča, da ponovim nekaj, kar želite, da anketar, da imajo v mislih, saj bo odločitev oddajanja.

Kaj je treba upoštevati, preden Pisanje Hvala Letter

Tako kot je potrebno skrbno sestaviti svoj življenjepis in kritje črke, in pripraviti odgovor intervju vprašanja, je prav tako ključnega pomena, da veliko misli s tem, kako obrti svojo zahvalo pismo. Ugotovitve, kot so časovni okvir, prejemniki pisma, in vsebini so pomembni za pospeševanje vaše možnosti za pridobivanje delo.

Timing

Pošlji zahvala takoj po razgovoru, kot je mogoče. Nekaj ​​ur kasneje je najbolje, vendar ne čakati več kot en delovni dan, da ga pošljete. Bistveno je, da delodajalec jo prebral, ko je vaš intervju je še sveže v svojih mislih.

Papir ali E-pošta

Ker je pravočasnost vse, e-poštni naslov je vaša najboljša možnost za pridobivanje vaše pismo v rokah neke bodočega delodajalca v najkrajšem možnem času. Prav tako je zelo verjetno, tako kot ste bili komuniciranja z delodajalcem, ki vodi do intervjuja. Vaše srečanje bi lahko bilo tudi virtualno eden, ki poteka preko video klepeta ali po telefonu.

Hvala Letter prejemnike

Če je več kot ena oseba v organizaciji prisotni na razgovoru, hvala vsak eno v pisni obliki. Poskrbite, da prilagodite opombo za vsakega prejemnika, morda s sklicevanjem na vprašanje, ki jih je zahteval.

pismo Style

Vaš e-poštni naslov ne sme biti več kot tri odstavke. Uporabite uradni naziv kot Ms. ali Mr. za obravnavo prejemnika, razen če anketar je dejal, da uporabljajo svoje ime. Za začetek, hvala anketar vzeli čas za izpolnjevanje in navede datum, ko ste izpolnjeni.

Če je bilo kaj si hotel povedati na razgovoru, vendar ni, da bi se jo zdaj. Tudi ob tej priložnosti ponovil točko, ki jo želite anketar, da se spomnimo, ko bo odločitev o najemu.

Ne pozabite, da pravijo, da bi pozdravil ponudbo za delo. Ne skrbite za to zveni preveč naprej. Prejemnik bo občudujte neposrednost in zaupanje.

Hitro Nasveti za pisanje svoje Hvala Email

Tukaj je nekaj nasvetov za sestavljanje hvala pismo:

  • Uporabite formalni pozdrav, ki vključuje naslov prejemnika (gospod, gospa, ali dr) in priimek, razen če vam je naročil drugače.
  • Vključuje datum intervjujem in naziv delovnega mesta, za katerega ste kandidat.
  • Ponoviti nekaj o sebi, ki vas zelo izpolnjuje pogoje za to delovno mesto.
  • Izrazite svoje zanimanje za delo.
  • Uporabite formalno zaprtje, kot so “S spoštovanjem,” “S spoštovanjem,” ali “hvala.”

Hvala Pišite Vzorec

Draga gospa Diaz,

Hvala za srečanje z menoj v ponedeljek, junij 4. cenim priložnost za razpravo moje kvalifikacije za Paralegal položaj na Diaz, Klein in Brown. Užival sem spoznavanje delo in vlogo bi lahko igral v vašem podjetju.

Moje izkušnje z delom v kazenskih zadevah na mojem sedanjem delovnem mestu, kot tudi moji Paralegal usposabljanje, da me odlično primerni za ta položaj. V mojem intervjuju, sem zanemarjena omeniti, da sem delal tudi na več lastnik / najemnik sporov. Razumem Smith, Klein, in Brown se širi na tem področju, in mislim, da moja izkušnja bo neprecenljiv.

Veselim se, da postane del vaše ekipe.

 

S spoštovanjem,

Barry Allen

Preden Pošlji pismo

Previdno lekturo si zahvala. Preverite za tipkarske napake, napačno črkovane besede, in slovničnih napak. Napišite meri pismo za vsakega delodajalca s pomočjo njihovih pristojnosti in ime svojega podjetja. Bodite previdni pri rezanju in lepljenju dele iz pisma, ki ste jih poslali na druge delodajalce, kot nekateri iskalci zaposlitve rad naredil. Pripravi ustrezne spremembe, kot so odstranjevanje ime druga organizacija ali upravljavec.

Napake v vašem hvala pismo bo izgledaš nepreviden. Shrani e-pošte kot osnutek in iti nazaj v pogled na to, ko je minilo nekaj časa. Daj mu končno enkrat več kot pred pošiljanjem. Če je mogoče, ima nekdo drug pregled njo pa tudi.

Spodnja črta

Bistveno je, da napišete hvala Upoštevajte po razgovor za službo. Pošljite za vsako osebo, ki je sodelovala. Ponavlja svoje kvalifikacije za delo in izrazijo svoje zanimanje za položaj. Vsebujejo ta korak v iskanju zaposlitve bo povečal vaše možnosti za pridobivanje delovnih mest, saj bo vas loči od ostalih kandidatov na konkurenčnem trgu dela.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *