Book Editor Job Opis: Plača, spretnosti, & More

Posted on

Book Editor Job Opis: Plača, spretnosti, & More


uredniki Book storiti veliko več kot samo branje in urejanje surovin rokopisov. So ključni del verige poveljevanja v založništvu in imajo veliko vpliva, nad katerimi se objavi knjige in katere ne.

Če imate radi knjige in radi berejo, lahko delo kot urednik se sanje uresničile. Treba opozoriti, da je veliko časa knjigo urednika preživel sejanje skozi rokopise, da ne bo nikoli videli dnevne svetlobe. Moraš biti v redu z branjem veliko slabega pisanja, da bi našli nekaj draguljev.

Ena od najpomembnejših stvari, ki rezervira uredniki storiti, je nabavil knjige za objavo. Ponavadi, uredniki knjige ali uredniški pomočniki berejo rokopise, ki so jih predložili pisateljev, nekaj naročil, najbolj nezaželena, in na podlagi svojega poznavanja žanra in njegovega potencialnega trga, določiti, katere dela so primerna za njihove založbe.

Čeprav urednik usoda ni v celoti odvisna od tega, kako se podal številne uspešnice, so ljudje, ki dobijo naprej v založniškem področju knjige skoraj vedno nekaj priljubljenih knjig v okviru svojih pasov.

Naloge in odgovornosti

Uredniške odgovornosti, se lahko razlikujejo glede na velikost organizacije, saj lahko nekateri uredniki ročaj več nalog, kot drugi. To delo običajno zahteva urednik storiti naslednje:

 • Pridobiti rokopise za pregled
 • Preberite, urejanje in pisanje vsebine, tako da je pravilno in razumljivo bralcu
 • Preverite dejstva, navedene v gradiva za objavo
 • Delo z avtorjem razvoj vsebin v skladu s stilom tednika in uredniško politiko
 • Ohraniti dobre delovne odnose z avtorji in drugimi ključnimi osebja, kot so proizvodnja, uredniške asistenti, lektorji, grafične umetnike in osebja za promet
 • Spremljajte predvidene datume za zagotovitev rokopis objavlja na čas
 • Pregledati in označiti preverjanju strani in spletnih vsebin
 • Udeležite tedenske seje za pregled urnikov knjig in razpravljali o vseh vprašanjih
 • Delo z trženje za promocijo knjige s predložitvijo vsebine za tiskanih in spletnih objav

Pomemben vidik knjige urednika delo je gojiti odnose z avtorji. uredniki Book pogosto iščejo za odkrivanje novih talentov, ki jih objavi kot neznank, in nato še naprej sodelovati z njimi, saj gradijo večje občinstvo.

Iz tega razloga, mnogi avtorji pogosto le en urejevalnik za celotno kariero. Pisatelji, ki imajo dobre odnose s svojimi uredniki pogosto sledijo uredniki, če se spreminjajo založniške hiše v preteklih letih. Uredniki, ki delajo z odmevnih pisateljev pogosto so bolj dragoceno, da založniki, saj so ponavadi prinašajo velike stranke z njimi.

Uredniki redko dobijo pozornosti, vendar pa pogosto igrajo veliko vlogo pri uspehih in poklicnih poti priljubljenih avtorjev. Sue kamnine, na primer, je delal kot urednik knjige za humorist Douglas Adams, razvpiti za manjkajoče roke. Kamnine so ga morali obdržati na nalogo, poleg mu pomaga dobiti največ iz svoje proze.

Book Editor Plača

US Bureau of Labor Statistics, 2017 , ne zagotavlja posebno kategorijo za urednike knjig, vendar pa ne vsebuje naslov pod bolj splošen izraz Uredniki :

 • Mediana letna plača : $ 58.770 ($ 28.25 / uro)
 • Top 10% letna plača : $ 114.460 ($ 55.03 / uro)
 • Bottom 10% letna plača : $ 30.830 ($ 14,82 / uro)

Izobraževanje Zahteve in kvalifikacij

Da postane urednik, boste potrebovali naslednje izobrazbo in izkušnje:

 • College stopinj : Večina uredniki imajo vsaj diplomiral, običajno v angleškem, komunikacij, ali novinarstva. Nekateri imajo podiplomski stopinj, vendar to ni pogoj. Bolj pomembno kot vašo specifično izobrazbo strast za branje in sposobnosti za urejanje.
 • Izkušnje : izkušnje, vključno s pripravništvom pri založbah in dela v drugih medijih, kot so časopis ali revijo, je pomembna za bodoče uredniki knjige urejanje, tudi. Poleg tega so povezave v svetu založništva, ali drugemu uredniku ali uspešnega pisatelja, lahko pomaga tudi vaše možnosti za pristanek zaposlil kot urednik knjige. Če ste zainteresirani za urejanje knjig, ki se ukvarjajo z določeno temo, kot so moda ali hrano, bi morali imeti formalne izobrazbe ali delovnih izkušenj na tem področju, da poveča vaše možnosti za pridobivanje najel. Da bi razširili svoje omrežje, se lahko pridružite strokovnih organizacij, kot so uredniškega svobodnjakov Association (EFA) .

Book Editor spretnosti in kompetence

Da bi bili uspešni knjižni urednik, morate imeti naslednje:

 • Branje spretnosti : uredniki knjige radi berejo knjige, kot so porabili veliko časa branju rokopisov.
 • Pisno izražanje:  uredniki zagotoviti, da je vse napisano vsebino pravilno slovnico, ločila, in sintakso. Uredniki morajo biti jasno in logično pisati.
 • Medosebne spretnosti:  Ključni spretnost je negovanje in ohranjanje dobre delovne odnose z avtorji in osebja. To je pomembno za taktno vodenje avtorja z razvojem svojem naslovu, kot tudi delo z drugega osebja za izdelavo knjige pravočasno.
 • Zvok sodba : Uredniki mora ugotoviti tudi, če je rokopis etično in brez plagiatorstva.
 • Podrobnosti usmerjena : Uredniki lahko delajo na več kot enem založniški projekt naenkrat in jih je potrebno načrtovati svoje delo, da se zagotovi, da so vse knjige izpolnjujejo svoje redne roke. To vključuje vzdrževanje stikov z avtorji in delo z osebjem, da se zagotovi vsak rokopisne poteze skozi proces založništva.

Job Outlook

US Bureau of Labor Statistics navaja, da naj bi zaposlitev urednikov, da imajo malo sprememb do leta 2026, kot tiskani mediji še vedno soočajo z močno pritisk spletnih publikacij. Uredniki, ki so prilagojene za spletne medije in so udobno pisanje za in delo z različnih elektronskih in digitalnih orodij, bodo imeli prednost pri iskanju zaposlitve.

Delovno okolje

Mnogi uredniki delo v pisarnah, pa je vedno več dela od doma, bodisi v okviru tedna ali polnim delovnim časom. Tisti, ki delajo od doma s polnim delovnim časom je treba ustrezno elektronsko opremo, kot so elektronski programski opremi za tiskanje, skenerjev in druge komunikacijske opreme, da ustrezno opravljajo svoje delo.

Urnik dela

Večina uredniki delajo s polnim delovnim časom, in njihovi urniki so na splošno določa proizvodnih rokov in vrsto uredniškega položaja. Nekateri uredniki Manipulirati več projektov in se ukvarjajo s časovnimi proizvodnja pritiski, ki jih potrebujejo za delo nadur za zadovoljitev predvidenih datumov objav.

Kako Get Job

Uporabi

Poglej virov, kot so namreč , Monster, in Glassdoor najnovejše objave delovnih mest.

Imel prostovoljca ali prakso priložnost

Poglej prostovoljnih položaje ali pripravništvo na svojem območju. Na primer, Daily Vir išče urednike prostovoljcev za naloge. Prav tako velike založniške hiše, kot so Penguin / Random House ponujajo stažu možnosti tistim, ki izpolnjujejo pogoje.

Pridružiti ORGANIZACIJO

Pridružite organizacijo, kot je National Association of Independent Uredniki in pisateljev (NAIEW) ali asi: Društvo za montažo , za povezovanje z drugimi na tem področju. Založništvo Strokovnjaki omrežja (PPN) navaja delovnih mest, kot tudi drugih članskih organizacij. Lahko se tudi naročite na Uredniki Samo novice za prejemanje imenik strokovnih združenj za urednike, kot tudi trenutnih delovnih mestih.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *