Izboljšajte svoje športne kariere spremno pismo

Posted on

Izboljšajte svoje športne kariere spremno pismo

V pismu pokrov omogoča vaše osebnosti, da zasije skozi, vam daje priložnost za promocijo poudarja v svoj življenjepis in uvedejo sami, vam omogoča, da prilagodite svoje sporočilo na posameznem delodajalcu, in vam daje priložnost, da opisati, zakaj si primerna za delovno mesto. To je močno orodje!

Prav tako je vaša priložnost, da prikažejo svoje komunikacijske spretnosti in svojo stopnjo zavezanosti in navdušenja glede odprte športne kariere položaju. Tukaj je nekaj nasvetov, da vaše spremno pismo vzpodbudo:

Prilagodite svoj Cover Letter

Večina Predlagamo sekanje svoj življenjepis na eno stran, ali vsaj skrajšati. Črka pokrov omogoča, da ponudijo posebnosti, ki morda ne prikažejo na svoj življenjepis.

Če ste zaslužili vsi konferenca odliko v nogometu in zdaj ste uporabi za pozicijo nogomet coaching, spremno pismo vam ponuja priložnost, da se govori o tej izkušnji. Medtem ko se spet lahko zmanjša na “Earned vse konferenca odliko v nogometu,” je spremno pismo omogoča priložnost govoriti o razlogih, ki bi jih lahko opravljal to čast.

Če organizacija je vaša moč, se prepričajte, da kaže skozi v spremno pismo. Če je ustvarjalnost, naj to spretnost kažejo skozi strokovni vendar elegantno spremni dopis.

Ciljna Cover Pismo posebnega stališča

Idealno bi bilo, ne bi smeli imeti, da bi veliko spremembe v športni karieri življenjepis, vendar mora biti pripravljen, da se pomembne spremembe na vsako spremni dopis. Povsem drugačna spremno pismo je pogosto potrebno, če je eno mesto, ki ga opravlja bistveno drugačen od drugega, ki ga poskušate zemljišč.

Osredotočite se na lastnosti, ki vam bo pomagal, da je najboljši kandidat za položaj. Če je oglas ali stik kaže, kaj kvalifikacije za položaj, so pregledali kvalifikacije in obravnavati vsako posebej. Focus, zakaj ste primerna za delo, ko govorite o svojih kvalifikacij.

Če ne izpolnjujejo enega od kvalifikacij, zdaj je vaša priložnost, da pojasni, zakaj bi moral delodajalec naredil izjemo. Recimo, da so iskali pet let izkušenj, vendar imate samo tri leta. lahko opazite, “Medtem ko sem samo treniral visoko šolo nogometa za obdobje treh let, sem igral college nogomet vsa štiri leta in dosegel vse konferenčne čast.”

Seveda ne laži ali pretiravati, saj si ne želijo začeti delo na ta način, tveganja izgubili delo v tem vprašanju v prihodnosti, ali pa je to kot skrbi v zadnjem delu svojega uma.

Povezave s potencialnimi delodajalca

Če imate nekatere osebne povezave z bodočega delodajalca, se prepričajte, da omeniti tiste v spremnem dopisu. To bo omogočilo ljudem branje spremno pismo, da bi to združenje.

Recimo, da zaprosijo za delo z manjšo lige baseball ekipe je po diplomi. Medtem ko je v srednji šoli, ste delali s to ekipo v koncesije. Ne domnevamo, da bodo vsi takoj prepoznali svoje ime. Ne pozabite, stališča spremeniti, in morda oseba ali dva v procesu odločanja ne sme biti zavedati svojega preteklega storitev.

Morda je tvoj bivši šef, gospod Smith, katerega mnenje se spoštuje, je omenil, da boste uporabo. Zdaj, ko si omenil svoje prejšnje vezi v klubu, lahko bralec mislijo, “Oh ja, to je tožeča stranka gospod Smith mi je povedal.« Prav tako uporaba LinkedIn odkriti povezave do podjetja, ki ga ne sme biti zavedajo.

dosežki

Torej, v šoli in svojih prvih letih od šole, si nakopičil dosežke, ki delujejo na atletske oddelka v majhni šoli. Iščete premakniti na nov izziv in na svoj kredit, seznam dosežkov na svoj življenjepis, je dolga.

pismo ponudbe pokrivni katero se lahko poudari nekaj dosežkov, ki najbolj velja za poseben položaj, ki ga zasledujejo. Če ste uporabo za športno informacijsko delo je, lahko pišete, “sem prejela veliko čast v šoli, vendar sem še posebej ponosen je bil, ki jih združenja College Sports Informacijski direktorjev počaščen v letu 2005 za …”

Zahtevajte Intervju

Ko ste bralec, zakaj bi bilo zelo primerni za delo na kratko povedal, se prepričajte, da izrazijo svoj interes za srečanje s svojim bodoči delodajalec. To spet kaže navdušenje in bo bralca opominja, da pregleda svoje kontaktne podatke.

Spremni dopis Vzorec za Sports zaposlitev

Barry Alen
1234 Central City
Tempe, AZ 85820
000-123-4567
e-pošta: jjock@email.com
www.linkedin.com/in/jordanjock

24. marec 2019

G. James Jackson, direktor
Grand Canyon špirovec
123 Riverrun Road
Glendale, AZ 91020

Spoštovani gospod Jackson:

Prosim, sprejmite to pismo in priloženo življenjepis kot znak moje globoko zanimanje za položaj dvoriščem trenerja, ki se je odprla z Grand Canyon špirovci.

Tekom zadnjih 7 letih sem imel privilegij, ki služi kot vodja Baseball trener za Desert View High School v Tempe, Arizona. V tej vlogi, so sem treniral več kot 50 igralcev, ki so šli na igro baseball na šoli, manjši ligi, in ravni velikih, dosegli 4 državno prvenstvo 5A, 2 5A državni drugouvrščena uvrstit, in 6 regionalnih prvenstev.

Kot osebno nagrajevanje, kot se mi zdi coaching visoke schoolers, Pogrešam poletje razburjenje prispeva k programu baseball manjše lige. Od leta 2009 do leta 2012, igral sem kot lovilec za Glendale Desert psov, metanje ven tekače poskuša ukrasti drugi ali tretji na 60% mojih poskusov. Jaz bi bila tako zelo navdušena o potovanju z Grand Canyon špirovci so vaši dvoriščem trener, z uporabo svoje dokazane coaching sposobnosti prispevati k uspehu vašega 2019 poletni sezoni in izven nje.

V mene bi našli motivacijski trener z življenjsko strast za baseball dopolniti s sposobnostjo, da bi iz najboljše v vsakem posameznem predvajalniku. Spretni pri ugotavljanju osebne prednosti in izzive v svojih članov ekipe, razumem, kako se meri moj coaching slog na način, ki bistveno prispevajo k rasti igralec, izboljšave in uspeh.

Hvala za vaš čas pri pregledu te vloge; prosim povej mi, če obstaja kakršen koli dodatne informacije lahko zagotovi. Jaz bi bil zelo hvaležen za priložnost za srečanje s seboj na osebni razgovor, in veselim se zaslišanje od vas kmalu.

Lep pozdrav,

Trener Barry Allen

Lektoriranih

Poleg ponovnega branja spremnim pismom sami, se prepričajte, da so zaupanja vrednega prijatelja ali dva prebral pismo. Če lahko nekdo na področju veste pregleda pismo, še bolje. Spodbujajte jih, naj ne le znamke tipkarske napake, ampak kritika vaše celotno pismo in predlaga morebitne ideje, ki jih imajo.

Morda se boste strinjali, ne strinjajo, ali pa se do neke odločitve v sredini. Ampak ti bo aktivno razmišljati o tem, kako najbolje komunicirati svoje izkušnje in kvalifikacije. Ne pozabite, da se bodo pisanju različnih pokrova črke za vsako posamezno pozicijo, tako da skrbno Korekturu vsakič.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *