Nasveti za Kako oddaji ponudbe Vaš odstopu

Posted on

Nasveti za Kako oddaji ponudbe Vaš odstopu

Kaj pomeni izraz  razpisno svoj odstop  pomeni? Razpis svoj odstop je formalni način povedati šefu, da boste pustili svoje delo opravljati novo priložnost. To je dejanje obvesti svojega delodajalca, da ste odstopu iz delovnega razmerja in se gibljejo na novih prizadevanj.

Ko odstopi, to pomeni, da so tisti, ki se je odločil, da konča razmerje s svojim delodajalcem. Odstop je običajno prostovoljni odhod iz službe s strani delavca, v nasprotju s kurjenjem, tloris, ali drugega prenehanja zaposlovalcev začela.

Vendar pa je v nekaterih okoliščinah, bo podjetje ponuja delavcu možnost, da odstopi, namesto da bi dobili odpustili ali so njihovo delovno razmerje preneha na vzrok.

Kaj je Razpisni Vaš odstopu?

Ko razpis svoj odstop, ki jih običajno zagotovijo pisno ali ustno obvestilo, da ste odstopili. To je običajna praksa, da se zagotovi vaš delodajalec z obvestilom vsaj dva tedna, ko je to mogoče, da imajo čas, da bi našli svojo zamenjavo. Pismo odstop je uradni dopis, kar pomeni, da ste zapustili svoj trenutni položaj in opredeljuje, kdaj se bo vaš zadnji dan je.

Kako oddaji ponudbe odstopa

Če elegantno razpis svoj odstop, bo odprla vrata za gladko, sporazumno ločitev od svojega delodajalca. Sestavljeno v redu, boste zapustili delovna mesta v dobrih odnosih s svojim delodajalcem.

Obstaja veliko različnih načinov za zbiranje ponudb svoj odstop, glede na okoliščine. Lahko odstopi v osebi (vljuden način, da to storite, če ne delajo na daljavo), telefonski klic, da zaprete ali pošljete e-poštno sporočilo na vaš šef pravi, da ste se zaključuje svojo zaposlitev v organizaciji. Najbolj formalni način, da odstopi, je, da svojega delodajalca s formalno odstopno pismo, ki vsebuje vaš naslov, oddelek, in uradnega datuma odhodno.

Preden zaprete, se posvetujte s politiko zaposlovanja vaše organizacije za usmerjanje na formalizirali svojo odstopno izjavo. V večini primerov, bi morali dati vsaj dva tedna vnaprej za položaje podporo in vsaj en mesec za profesionalne vloge. Če ste vključeni v pogodbo o zaposlitvi, preverite podrobnosti in drobni tisk o tem, kaj morate storiti, da se konča, medtem ko preostali skladna. Morda ste dolžni, da ostanejo za določen čas, odvisno od vrste dela ali pogodbenih podrobnosti.

Včasih morda ne boste mogli podeliti polna dva tedna “- ali celo nobenega – obvestilo.

Dokument odhodom

Ko odstopi, se šteje, najboljše prakse za dokumentiranje svoje namere v pisni obliki, tako da je formalni zapis. Naj bo enostavno in jedrnato. Opomba si namenjen zadnji dan zaposlitve in izraziti hvaležnost za možnosti, ki ste jih imeli, medtem ko v trenutni vlogi, če je to primerno.

Dodatne informacije o tem, zakaj ste se odločili, da zapustijo ni potrebno za črko, in morda bi bilo bolj primerno, da bi razpravljali svoje razloge osebno s svojega nadzornika ali kadrovsko službo.

Oglejte si vzorec odstopno pismo 

Tukaj je primer pisma lahko uporabite za navdih – to pismo natisne. Za pišete črk, izbriše vse podatke pred “Dragi prejemnika.”

Vaše ime
Vaš e-naslov
Vaše Mesto, država Poštna številka
Vaša telefonska številka
Vaš e-naslov

Datum

Pismu prejemnika Ime in priimek
Naslov
Organizacija
Naslov
Mesto, država poštna številka

Draga gospa Terry:

Pišem vam sporočam, da sem odstopil od svojega položaja kot umetniški vodja v ABC Productions. Moj zadnji dan bo 19. aprila, dva tedna od danes.

Hvaležen sem za čas, ki sem jih imel na družbe ABC – toliko o vodi ekipo in kako uravnotežiti ustvarjalnost s potrebami strank sem se naučil. Jaz bom zagotovo nikoli ne pozabi naše pozne noči dobili projekt ABC podjetja preko ciljne črte. Vaša podpora je bila neprecenljiva pri tem projektu, in tako mnogi drugi skozi leta.

Prosim, povej mi, kako lahko pomaga olajšati to prehodno obdobje, od kar vodi v iskanje za mojo zamenjavo za zagotavljanje zapiske o aktualnih projektih.

Ti in vsi želijo na družbe ABC vse najboljše.

S spoštovanjem,

Registrirajte svoje ime v tiskani obliki 

Vaš natipkan Ime

Načrtujte nemoten prehod

To je v dobrem okusu zapisati za upravitelja in prihodnjo zamenjavo stanje vsakega od vaših trenutnih projektih. Glede na razmerja s svojim delodajalcem, se lahko odločite, da ponudijo pomoč pri iskanju in / ali usposabljanje na osebo, ki bo podedovala svoje delo. Prav tako je smiselno, da se sestane s svojo službo človeških virov za vzpostavitev izstopno intervju. To bo priložnost, da pregleda dokumente o stanju zaposlenosti in razumeti posledice za svoje koristi (kot so zdravje pokritost, stanje 401k in odmernih seznamih, ostanki plačano odsotnostjo (PTO) in bolno časa itd) sredi vašega prehoda.

Izogibajte se skušnjavi, peskanje delodajalca ali javno kritiziranje zaposlenih in podjetja politik. Bodoči delodajalci lahko opravi poizvedbe o vaši posesti na organizacijo in sodelavci lahko maščeval, če ste bili kritični ali levo na slabih pogojih.

Kaj pa nadomestilo za primer brezposelnosti Ko odstopi?

Zaposleni, ki dajo odpoved z delovnega mesta, pogosto niso upravičeni do nadomestila za brezposelnost, čeprav se lahko delavci odstopu pod prisilo ali sovražno delovno okolje upravičeni. Posvetujte se s svojim državno zavodu za zaposlovanje in se posvetujte s svetovalcem o zaposlitvi, če imate vprašanja o posledicah odstopa.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *