Vrste Cover pisem

Posted on

Vrste Cover pisem

Ko ste iskanju zaposlitve, je pomembno, da izberejo ustrezno spremno pismo za cilj prejemnika pisma. Obstajajo različne vrste zajemajo pisem, vključno s petimi najpogostejšimi tipi: uporaba črk, napotitev zajema črke, črke obresti, mreženje, in vrednost Proposition črk.

Pokrov črka, ki jo uporabljate, se bo določil, ali se uporabljajo neposredno za službo ali pa preprosto želijo pri iskanju zaposlitve pomoč od posameznikov v vašem strokovnem omrežju.

Make Your pismo Specifična

Bodite prepričani, da izberejo vrsto spremnim pismom, ki odraža, kako se prijavljate za delovno mesto ali vrsto pomoč pri iskanju zaposlitve, ki ga prosi za pomoč.

Vaše spremno pismo mora biti zasnovan posebej za to določen namen. Če je spremnem dopisu, priloženem življenjepis na prošnjo za delo, je treba prilagoditi za vsak položaj, ki ga iščejo. Najem upravljavci lahko prepozna, ko je spremno pismo je pritožnikov generična tisti, ki je on ali ona, ki se vloži za več položajev. Takšne zajema črke, ki kažejo na pomanjkanje oskrbe ali globoke deleža v podjetju, lahko povzroči svoj življenjepis, ki se prenese, ne da bi na prvi pogled.

Vrste Cover pisem

  • Uporaba pismo:  pismo Aplikacija je napisano, da velja za določeno odpiranje delovnih mest. To je tradicionalna spremno pismo, ki je poslan z življenjepis, da zaprosijo za službo.
  • Napotitev Cover Letter:  Napotitev spremno pismo omenja ime osebe, ki vas je iz službe. To je lahko odličen način za pridobivanje interes delodajalca, še posebej, če je posameznik zagotavlja napotitev znano, da družbe, ki vas zanima delo za.
  • Pismo o kraji:  Pismo obresti, znan tudi kot pismu raziskovanja, sprašuje o morebitnih novih delovnih mest v posameznem podjetju.
  • Networking Letter:  Mreženje pisma zahtevajo iskanje nasvet delovnih mest in pomoč. Ti so lahko naslovljena na kolege, da posamezniki, ki ste jih srečali na strokovnih konferencah in drugih industrijskih dogodkih, ali pa za ljudi, ki ste jim, povezanih s poklicnimi za socialno mreženje, kot so LinkedIn.
  • Vrednost Proposition Pismo:  Vrednost predlog je kratko izjavo, ki pojasnjuje, zakaj je edinstven kandidat.

Kot je navedeno zgoraj, morajo biti vaši zajema črke biti usmerjeni na potencialne delovna mesta, ki vas zanimajo. To pomeni, da pred pisanjem spremni dopis, spremni dopis za napotitev, pismo interesa, ali pismo vrednost, predlog, kar morate storiti, je vaš domače naloge in raziskave podjetja, ki jih pošiljate vaše pismo. Oborožen s tem znanjem lahko nato dokaže v svojem pismu, kako bi vaše skillset in delovne izkušnje močno prispevali k organizaciji naj vas najem.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *