Delo na domu Call Center plač

Posted on

Delo na domu Call Center plač

Vprašanje vsakdo želi, da bi odgovoril o novem delovnem mestu je “Koliko pa je plačal?” Vendar pa je med obravnavo na domu klicni center plačo, drugo vprašanje je “Kako plačati?” Virtual klicne centre imajo različne metode izračuna plačilo.

Klicni center delovna mesta lahko plačajo urno postavko, klic na-, ali mero na minuto, ali eno od teh stopenj plus spodbudo. Če je naloga je položaj zaposlovanja v ZDA, mora plačati minimalno plačo v državi, kjer je zastopnik živi. Vendar, neodvisni izvajalci ne nujno prejemajo minimalno plačo.

Izračun Pay

Ni važno plača strukturo, ki se uporablja, na domu klicni center agenti naj bi ocenila, ali so prejemali konkurenčno stopnjo plačilu z izračunom pravi urno postavko. To je ugotoviti, koliko ste zaslužili na uro v povprečnem tednu, hkrati pa predstavlja stroške, ki jih nastanejo.

Pri izračunu svoje prave urno postavko, bi morali neodvisni izvajalci ugotoviti v vseh pristojbin za usposabljanje, neplačanega času usposabljanja ali drugih plačilnih odbitkov, da lahko podjetja zaračuna, in jih je treba upoštevati delež davkov na samozaposlitev, ki jih imajo, vendar zaposleni ne . In tako zaposleni in izvajalci bi morali izračunati tekočih in enkratni zunanje stroške, kot so Internet / telefonske storitve, slušalke, računalniške opreme in virusov naročnine skeniranja pri izračunu svoje urne postavke. (Plus, lahko te stvari biti davčne olajšave, tako da dobre reference.)

Call Center urne postavke

Oba neodvisni pogodbeni in zaposlovanje klicni centri lahko plača urna postavka, vendar je bolj pogosta pri delovnih mestih. Osnovne stopnje plač (ne vključno s spodbudami) segajo od minimalne plače v ZDA na 15 $ na uro. Dvojezični sredstva se lahko izplača na zgornjem delu lestvice, saj je pogosto razlika v plačilu za $ 1 ali več na uro za dvojezične klicni center delovnih mest.

Vsak klicni center delo, ki 12 oglašuje, da plača več kot $ na uro je verjetno tudi spodbudo v svoje povprečne plače, ki išče zelo specializiranih znanj in izkušenj (kot telehealth zdravstvene nege delovnih mest) ali zaračunavanje pristojbine za svoje delavce. Kot z opeke in malte delovnem mestu, je plačilo pogosto temelji na povprečne plače v geografskem območju delavca, tako da lahko ista družba plačati oddaljenih zaposlenih v različnih državah različne urne plače.

Per-Call in na minuto tečajev

Agenti nadomestilo na podlagi na klic in na minuto (ali “pogovora”) se izplačujejo le za čas na telefon, ne za časa čakanja za klice, da pridejo. Posrednik morda ni način, da veš, če klice bo pridejo v stalnem toku. Per-klic morda mere plača kjerkoli od $ 0,10 do $ 0,25 na minuto, vendar ni mogoče vedeti vnaprej, kaj bi to delo, kot urne postavke. Čez nekaj časa na delovnem mestu, je mogoče izračunati povprečno urno postavko, ki se nato lahko prilagojena za stroške, ki so nastali.

Za tiste, plačane na klic, hitro se gibljejo v okviru razpisov pomeni več denarja. delovnih mest bo plačal minimalna urna postavka, običajno minimalna plača, če pride tudi nekaj klicev za sredstvo, da zaslužijo osnovne plače. Vendar, neodvisni izvajalci redko dobijo take zaščite in lahko enostavno manj od minimalne plače. Ker so davki, ki niso vzeti iz plač samostojni podjetniki “(čeprav izvajalci plačati ti kasneje pri davčnem čas), se lahko zdi, da so kar več denarja kot njihovi kolegi na uro plače.

Vendar pa je v resnici, neodvisni izvajalci plačati več davkov, ker so odgovorni za delodajalcev in delojemalcev delov Medicare in socialno varnost davkov.

Agenti, izplačane na podlagi na klic ali na minuto naj bi navado izračun svoje plačilo na uro za svoje evidence, tako da lahko projekt paychecks, primerjajo svoje sedanje delo s potencialnimi delovnimi mesti, in se prepričajte, da so dobili dogaja stopnjo za klicni center dela. Prav tako, kot pri tistih, plačani na uro, to je dobra ideja, da slika v vseh stroškov, povezanih z dela v podjetju.

spodbujevalni Pay

V večini primerov, spodbude za zaposlene in izvajalcev so poleg enega izmed sistemov bazo plačnih zgoraj. Tam bi se lahko nekaj neodvisnih prodajnih izvajalec delovnih mest, ki so samo spodbuda. Spodbude bi lahko preprosto povprečne provizije pri prodaji (odstotek od prodanega zneska), vendar klicni center podjetja uporabljajo številne druge vrste spodbujevalnih programov plač. Podjetja lahko ponujajo denarne nagrade za prodajo določenega proizvoda, za prodajo nad določenim zneskom, ali za najbolje prodajan model v dan, teden ali mesec.

Spodbude se lahko ponudi v ne-prodajnih mest preveč. Podjetja lahko ponujajo višjo stopnjo za tiste, ki opravijo določeno število klicev na uro, bonus za tiste, ki imajo dobre povratne storitev za stranke ali določeno število klicev ali raziskav končanih.

Ne glede na to, kako družba izračunava spodbude, sredstva, ki se začnejo na novo delovno mesto, ne bo sposobna prenesti spodbujevalno plačilo, dokler so bili na delovnem mestu za nekaj časa. In tudi takrat, bo nihajo.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *