Arbeta på Home Call Center-löner

Posted on

Work at Home Call Center Löner

Frågan alla vill besvaras om ett nytt jobb är ”Hur mycket kostar det att betala?” Men när man överväger en at-home call-center lön, är en annan fråga ”Hur fungerar det betalar?” Virtual callcenter har olika metoder för att beräkna lön.

Call center jobb kan betala en timlön, en per-samtal eller ett minutpris, eller ett av dessa priser plus ett incitament. Om ett jobb är en anställning i USA, måste den betala minimilön i den stat där agenten bor. Dock inte oberoende entreprenörer inte nödvändigtvis får minimilön.

pay Beräkning

Oavsett lönestruktur använda hem-baserade call center agenter ska bedöma om de får en konkurrenskraftig lön hastighet genom att beräkna den verkliga timlön. Detta är att räkna hur mycket du tjänar per timme i en genomsnittlig vecka samtidigt som står för de kostnader som du ådrar.

Vid beräkning av deras sanna timlön bör oberoende entreprenörer siffra i någon träningsavgifter, obetalda träningstid eller andra löne avdrag att företagen kan ta ut, och de bör överväga den del av egenföretagande skatter som de ådrar sig, men de anställda inte . Och både anställda och entreprenörer bör beräkna pågående och engångs externa kostnader, såsom Internet / telefon, headset, datorutrustning, och virusskannings abonnemang vid beräkning deras timtaxa. (Plus, dessa saker kan vara skatteavdrag, så håll goda resultat.)

Call Center timpriser

Både oberoende upphandlande och telearbetsförmedlingar kan betala en timtaxa, men det är vanligare i anställningar. Grundläggande lönenivåerna (exklusive incitament) sträcker sig från den amerikanska minimilön till $ 15 i timmen. Tvåspråkiga medel kan betalas i den övre delen av skalan, eftersom det ofta finns en löneskillnad på $ 1 eller mer per timme för tvåspråkiga call center jobb.

Alla call center jobb som annonserar att det lönar sig mer än $ 12 per timme sannolikt bland annat incitament i dess genomsnittliga lön, söker mycket specialiserade kompetens och erfarenhet (t.ex. Telehealth omvårdnad jobb) eller ta ut avgifter för sina anställda. Som med en tegelsten och murbruk jobb är lönen ofta baserade på den genomsnittliga lönen i det geografiska området för arbetaren, så samma företag kan betala avlägsna anställda i olika länder olika timlöner.

Per-Call och minutpriser

Agenter kompenseras på en per-samtal och per minut (eller för ”taltid”) betalas endast för tid på telefon inte för väntetiden för samtal att komma in. Agenten kan ha något sätt att veta om samtal kommer i en jämn ström. Per-call lönenivåerna kan vara allt från $ 0,10 till $ 0,25 per minut, men det finns inget sätt att veta i förväg vad det kan träna till som en timtaxa. Efter en tid på jobbet, är det möjligt att beräkna en genomsnittlig timlön, som sedan kan justeras för kostnader.

För dem som betalas ut per samtal rör sig snabbt genom samtal betyder mer pengar. Anställningar kommer att betala minst timlön-vanligtvis minimilön-om för få samtal kommit för en agent för att tjäna grundlönen. Men oberoende entreprenörer sällan sådana skydd och kan enkelt göra mindre än minimilönen. Eftersom skatterna inte tas ut av oberoende entreprenörer löner (även entreprenörer betala dessa senare på skatt tid), kan det visa sig att de gör mer pengar än sina timme löne motsvarigheter.

Men i verkligheten, oberoende entreprenörer betala mer skatt, eftersom de är ansvariga för arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer delar av Medicare och Social Security skatter.

Medel som betalas på en per-samtal eller per minut bör göra en vana att beräkna sin lön på timbasis för sina register så att de kan projicera lönecheckar, jämföra sina nuvarande jobb med potentiella jobb och vara säker på att de får den nuvarande takten för callcenterarbete. Dessutom, i likhet med dem som betalas ut på timbasis, är det en bra idé att siffran i alla kostnader i samband med att arbeta på ett företag.

Incentive Pay

I de flesta fall, incitament för både anställda och entreprenörer är utöver en av basen lönesystem ovan. Det kan finnas några oberoende entreprenör försäljning jobb som bara incitament. Incitament kan helt enkelt betyda provision på försäljningen (en procent av det belopp som säljs), men callcenterföretag använder många andra typer av incitamentsprogram löneprogram. Företag kan erbjuda kontant bonus för försäljning av en viss produkt, för försäljning över ett visst belopp, eller för storsäljare i dag, vecka eller månad.

Incitament kan erbjudas i icke-försäljning jobb också. Företag kan erbjuda en högre skattesats för dem som slutför ett visst antal samtal per timme, en bonus för dem med bra feedback kundservice eller ett visst antal samtal eller undersökningar genomförda.

Oavsett hur ett företag beräknar incitament, agenter som börjar ett nytt jobb kommer inte att kunna projicera incitament lön förrän de har varit på jobbet för en stund. Och även då kommer det att fluktuera.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *