Job Interview Hvala, Letter Primeri

Posted on

Job Interview Hvala, Letter Primeri

Pisanje zahvalno pismo po razgovoru je vedno dobra ideja. Dejstvo je, nekateri delodajalci mislijo manj anketirancev, ki ne spremljanje takoj. To je hiter in enostaven za spremljanje po intervjuju z e-pošto, opomba ali uradni dopis. Vzeli čas za to vam bo pomagal pustite anketarja z veliko vtis.

Zakaj Pošlji zahvalno pismo Po Intervju

Zakaj hvala-ti pisma pomembna? Prvi razlog, da pošljete zahvalno pismo je, da je samo navaden, dobre manire. Ampak tam je tudi egoistične namene: zahvalno pismo je vaša priložnost, da bi dobili svoje ime pred ljudmi še zadnjič in pusti pozitiven vtis.

Če razgovor ste se na razgovor ali gredo skozi postopek prijave dela, hvala, si pisma vam omogočajo, da se prodajajo kot kandidat. Lahko reference posebne primere, ki bi lahko prišli v intervjuju. Uporabite svojo zahvalno pismo, v katerem poudarjajo, kako svoje znanje in izkušnje so dobra izbira za položaj. Tudi, če je nekaj si pozabil omeniti v intervjuju, da je to odlična priložnost, da bi jo gor.

Hvala, ker ste ugotavlja v drugih sorodnih-kariernih situacijah – kot zahvalno pismo za šefa za ti pomagam ali nekdanjega sodelavca za izdelavo omrežno povezavo – vam omogočajo, da okrepi, da cenite koristno potezo osebe.

Intervju zahvalo pismo Vzorec

To je vzorec intervju Hvala pismo.

Barry Allen
718 Pilgrim Sodišče
Syracuse, NY 13224
(000) 123-1234
barry.allen@email.com

10 september 2018

Ga Caitlin Snow
podpredsednik marketinga
Acme Corporation
2000 1. Avenue
Syracuse, NY 13224

Draga gospa snega:

Rad bi se vam zahvalil, iskreno, si vzeli čas, da mi je intervju danes na položaj za socialno Media Specialist, ki je odprt pri Acme Corporation. Bilo je super, da vas in vašo ekipo izpolnjujejo, in sem resnično uživala učenje o trenutnem programu trženja in touring vašo pisarno.

Bil sem navdušen nad priložnost vaš naslednji Social Media Specialist bo moral zgraditi močno, preimenovali prisotnost za Acme Corporation na Facebook, Twitter, Instagram in LinkedIn. Kot smo razpravljali, moja izkušnja vključuje ustvarjanje in upravljanje družbenih medijev lastnosti za tako uveljavljenih in start-up organizacije. Moji uspehi vključujejo izgradnjo mreže 5K Facebook privržencev za JC podjetja v roku treh mesecev, ghostwriting LinkedIn prispevke za direktorja industrije Unije, ki privlači, v povprečju več kot 350 “delnice” vsak, in s pomočjo lastnika Jenny je Bling, da postane glavni influencer v svoji industriji.

Vedite, da je, čeprav sem delal kot freelancer v zadnjih petih letih, sem nestrpen, da se vrnete k dinamičnemu, s polnim delovnim časom oddelek trženja okolju. Jaz sem okrepljene in se zgleduje po skupnih timsko delo, in bi ga našli najbolj nagrajevanje za pomoč naprej poslanstvo Acme Corporation of “Polaganje temelje za trajnostno rast industrije.”

Če lahko zagotovi vse dodatne informacije, ki vam pomaga pri vašem procesu odločanja, prosim povej mi. Veselim se zaslišanje od vas kmalu!

S spoštovanjem,

Podpis [pismo tiskani]

Barry Allen

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *