Mikro in delovna mesta Kako Make Money jih Narediti

Posted on

Mikro in delovna mesta Kako Make Money jih Narediti

Mikro naloga je, kot beseda pomeni, zelo malo plačanih nalogo. Boljši izraz za mikro delovnih mest bi lahko dejansko “nastopov”, ker je beseda “delovna mesta” lahko pomeni zaposlitev, in ne mikro delovna mesta za zaposlene, vendar le za samostojne podjetnike.

Definiranje Micro Jobs

Osnovni koncept mikro delovnih mest, ki prejemajo nizko pristojbino za majhno nalogo, poteka v številnih možnih vrst mikro delovnih mest. Te lahko vključujejo:

Spletne naloge: Te majhne naloge, ali microtasks, je mogoče storiti v celoti na spletu, ne zahteva nobenega realnem svetu interakcijo. Kupci teh storitev oglaševanje na mikro spletnih straneh delovnih mest, da bi našli nekoga, ki so pripravljeni narediti nalogo. Amazon Mechanical Turk je eden izmed najbolj priljubljenih spletnih mest, ki ponujajo to vrsto mikro delo.

Realnem svetu naloge: Podobno spletnih nalog v tem, da kupci storitev oglaševanja na spletu za delavce, naloga ni končana spletu, vendar osebno. Spletne strani za te vrste mikro delovna mesta so v bistvu trg za priložnostna dela. Taskrabbit je ena izmed bolj priljubljenih spletnih mest v realnem delovnih nalog. Vendar Taskrabbit in drugi, kot to običajno ponujajo spletne naloge, kot tudi.

Bing projekte: Uporaba spletne crowdsourcing platforme, podjetja, najem delavcev narediti en majhen del večjega projekta. Delavci na splošno se prijavite na spletni strani družbe in izberite iz razpoložljivih nalog. Clickworker je podjetje, ki naredi uporabo zamaškov za različne naloge.

Spletna stran testiranje uporabnosti: Daljinski uporabnost preizkuševalci pregleduje spletne strani in mobilne aplikacije za določeno pristojbino (običajno okoli $ 10), običajno s pomočjo zaslona ali diktafon.

Spletne storitve tržnica: I n ti mikro delovna mesta, delavci ponujajo malim storitve (ponavadi za določeno pristojbino) in kupci brskanje trg, da bi našli ljudi, ki ponujajo storitve, ki jih potrebujejo. Spletna stran ima provizijo od kupca, prodajalec ali oboje.

Nagradite programe: Nekateri mikro delovna mesta ne ponuja plačilo v denarju, ampak v točkah ali kaj drugega. Naloge v njih pogosto vključujejo trženje proizvodov za delavca.

Ankete: Dokončanje raziskave kot delo delo-at-home je bila približno za nekaj časa in je morda prvotna mikro delo.

Kako Micro Jobs se izvede

Veliko mikro delovna mesta, zlasti če so množično projektov vnos podatkov, se izvede v celoti na spletu iz računalnika. Vendar pa lahko nekatere mikro delovnih mest je treba storiti v tako v resničnem svetu in na spletu in lahko zahteva mobilni telefon. Na primer, lahko podjetje želi, da greš v trgovino in fotografira prikaz proizvoda ali opraviti pregled cen in predloži informacije na spletu prek mobilnega telefona.

Kako Micro Jobs Pay

Na splošno, ta delovna mesta plačevati zelo majhne vsote, vendar morajo zahtevajo zelo malo časa. Jobs se lahko plača kjerkoli od 1 centa do 50 $, in ideja je, da bi morala biti v sorazmerju s pristojbino ponujena dela potrebna. To je dejal, da bi, da bi denar, moraš delo hitro in se na čim več nalog, kot jih lahko.

Ker so ti storili na pogodbo (in ne zaposlenih) podlaga, ni nobenega zagotovila, da ti mikro delovna mesta plača minimalno plačo. Večina podjetij plačal z gotovino (običajno prek PayPal račun), vendar nekaj plač v nekaj drugega kot gotovina, tj darilnih kartic, nagradnih točk, storitve, bitcoins. Pogosto se plačilo izračuna v ameriških dolarjih, vendar jih je mogoče pretvoriti v drugo valuto, če plača na račun PayPal.

Podobni Opredelitve

  • Bing : Podobno kot včasih uporablja sinonimno z mikro dela, crowdsourcing pogosto zaposluje prostovoljsko delo.
  • Stran Naloga : Spletni forumi, ki povezujejo kupce in prodajalce malih storitev.
  • Microlabor: Podobno kot včasih uporablja sinonimno zamaškov, se izplača mikro dela, čeprav ponavadi majhne zneske.
  • Strani ponudbe: Mesta, kot Elance , kjer so delavci ponudbo na projektih primeri spletnih strani ponudbe; Razlika med njimi in mikro dela je plačna lestvica in kompleksnosti projektov.
  • Neodvisni izvajalec: Mikro delavci so samostojni izvajalci, vendar na najnižji koncu plačne lestvice.
  • BPO: poslovni proces zunanjega izvajanja.
  • Vnos podatkov : Nekateri vnos podatkov podjetja zaposlujejo mikro dela z razstavljanje velikih vnos podatkov projektov v nezdružljivih nalog, ki jih je krog ljudi storiti.
  • Outsourcing : Uporaba mikro dela je drugačen tip outsourcing kot offshoring ali homeshoring.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *