Top 5 Distractions za telecommuters, da se izognejo

Posted on

Top 5 Distractions za telecommuters, da se izognejo

vse, kar potrebujemo, da bi se izognili motnjam pri delu. In nekateri od nas bolje kot drugi. Vendar pa se telecommuters nepošteno obremenjevati z ugledom za pridobivanje sidetracked, ko v resnici, so pisarne napolnjena z ljudmi in stvarmi vleči svojo pozornost na nalogo pri roki.

Veliko je odvisno od sposobnosti posameznika, da bi se izognili motnjam, ne nujno nastavitev dela. V teh okoliščinah, je še toliko bolj pomembno, da bi se izognili motnjam pri delu doma kot telecommuter, če želite, da dogovor delo-at-home, da nadaljuje.

In za tiste, ki so neodvisni izvajalci, ki delajo na domu, lahko motečih zniža produktivnost in narežemo na vaše bottom line. In samo s sabo, da odgovori, da je morda lažje, da v skušnjavo.

Torej, kako ravnati z motenj? Res je odvisno od tega, kaj vas moteča, ampak tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako bi se izognili teh značilne motnje.

Morda se zdi neprijazen reči, vendar Stavim, da lahko uganiti, kaj (ali kdo) je prvi moteča, da se prepreči to.

Prijatelji in družino

Ne zdi lepo, da pokličete prijatelje in družinske motenj, če pa ne razumejo, da ko se “delo od doma”, ki pomeni, da se delajo, potem so moteče. In to ne samo otroci, zakonci, prijatelji in sosedje lahko vsi, da zahteve za vaš čas, da jih ne bi, če ste delali v pisarni. Zato je pomembno, da ustrezno količino varstva otrok v mestu in določiti temeljna pravila delo-at-home.

gospodinjska opravila

To še posebej ena je edinstvena telecommuters. V pisarni, si verjetno ne bodo poskušali zagnati obremenitev perila med sestanki, čeprav lahko številni pisarniški delavci, da osebne telefonske klice, brskanje po internetu za informacijami ali teči nekaj opravkov na družbo časa. In tako prav, je lahko v redu v vašem delovnem dogovoru, da bi dobili malo gospodinjska opravila med delovnim časom, vendar ga ne more pustiti, da prevzame. Glede na vaše delo, to je lahko v redu, če je urnik pomeni, da umit posodo zajtrk v času vašega zjutraj odmor za kavo, vendar moraš tam ustaviti.

In najboljši način, da ostane pod nadzorom, je, da imajo načrt. Nastavitev (in vztrajanjem) razpored gospodinjska dela za vso družino, vključno opravilih za otroke, pomeni, da gospodinjska opravila ne postane naloga prenese na osebo, ki dela od doma.

E-pošta in takojšnje sporočanje

Ni vse motenj so osebne narave. Včasih motenj lahko dejansko biti del bistvenih funkcij naših mest. Na primer, čeprav so te vrste komunikacij ključnega pomena za telecommuter, da lahko poje veliko časa. Konec koncev, to ponavadi traja dlje, da napišete e-pošto, kot da pojasni, kaj osebno.

Učenje napisati učinkovito e-pošte lahko pomaga, ker če ste jasno, v svojo e-pošto, lahko bi se izognili veliko nazaj in naprej vprašanj. Včasih smo morali dati teh orodij stran, da bi se osredotočili na nalogo pri roki. Zaprite e-pošte ali instant program za pošiljanje sporočil, ko potrebujete počitek. Ali pa morda, samo jih odprli po urniku, preverjanje e-pošte zjutraj, po kosilu in pred odnehala za ta dan.

Telefon in besedila

Kot so elektronska pošta, telefon je bistvenega pomena za telecommuter. Vendar pa je še bolj takojšnje prekinitve s tem, kar delate, ko je rings.Both osebno in z delom povezanih telefonske klice lahko vzlet nalogo. Izkoristite ID klicatelja in pustite klici gredo v glasovno pošto, ko ste zasedeni. Omejite osebne klice med delovnim časom.

Socialni mediji in Web Surfing

Seveda, te stvari odvrniti naše sodelavce nazaj v pisarni, ampak to je eno mesto, kjer lahko pomanjkanje nadzora bi bilo slabše za telecommuter ali samostojni izvajalec. Če so ti problemi za vas, boste morda morali iti hladno purana in popolnoma jih zaprli med delovnim časom. Če so le manjše skušnjave, preprosto jih omejuje na nekaterih obdobjih je lahko učinkovito. Kakorkoli, čeprav si verjetno ne želite, da so jim ves čas teče na vašem računalniku.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *