Kako napisati Šport kariere Nadaljuj

Posted on

Kako napisati Šport kariere Nadaljuj

Ena stvar športne kariere, da si že poznate, ali pa bodo kmalu spoznali, je, da se veliko ljudi zanima v teh položajih.

Zaradi tega je pomembno, da napišete športno kariero življenjepis, ki se poveže s potencialnim delodajalcem. Značilno je, da športne kariere delodajalci prejeli na stotine nadaljuje, ko se odpre položaj. Poskrbite, da vaš življenjepis izstopa.

Tukaj je nekaj idej za pisanje učinkovit življenjepis, skupaj z nekaj posebnih zamisli za športne kariere življenjepis.

Seznam Kontaktne informacije

Začnite svoj življenjepis s kontaktnimi podatki. Cilj je običajno pristati intervju. Dodajanjem teh informacij na vrhu svoj življenjepis naj bi izkazalo za koristno. Ko zmagaš nad bodoči delodajalec s preostalim svoj življenjepis, bodo morali te informacije za stik z vami.

To je ena kategorija v svoj življenjepis, kjer je pomembno, da se poglobljeno. Seznam svoj naslov, različne telefonske številke, kjer bi lahko dosegli, pa tudi e-poštne naslove in povezavo do vašega profila LinkedIn.

Biti jasno in jedrnato

Z vzeli čas, da organizirajo svoj življenjepis, bo bodoči delodajalec videli, da ste oseba, z učinkovitimi komunikacijskimi veščinami, ki je ponosen na tako dober prvi vtis in ima strast za industrijo.

Eden od ciljev za svoj življenjepis je, da zgrabite pozornost bralca. Eden od načinov za to je, da seznam pet do deset dosežke prav na vrhu. Te teme lahko prejme je podrobneje določeni v življenjepis, ki pa jih dajanje najprej bo pritegnila pozornost.

Organizirajte svoj življenjepis v kategorijah. Ta pristop bo pripomogla k temu procesu bralec informacije in bo kasneje služila kot učinkovit referenčni material. Za večino športne kariere položajih, bi bilo z enim ali dvema strani spet zadostuje. Če spet teče dolgo, združiti nekaj izkušenj ali rezani izkušnje, ki imajo malo opraviti s trenutnim položajem ste prijavljate.

posodobite Pogosto

Kot vaše delo ali izobraževanje izkušenj spremembe, poskrbite, da boste ne le njih, upoštevajte, v svoj življenjepis, vendar ponovno organizirati svoj življenjepis poudariti spremembe, ki najbolje izražajo svoje trenutne kvalifikacije. Ne samo prečenje na enem delovnem mestu za drugo. Oris dosežke, ki najbolj veljajo za zasleduje položaj, sledi manj dosežke. Če je seznam je že dolgo, združujejo nekaj izkušenj ali jih izbrisati vse skupaj.

Naredi prav

Ne pretiravaj svoje dosežke. Delodajalci bodo vzeli čas, da razišče točnost svoj življenjepis. Prepričajte se, da so dejstva, vaše izkušnje so natančni in izražena v natančen način.

Vzemite si čas za ponovno branje svoj življenjepis, da bi našli morebitne tipkarske napake ali slovnične napake. Prav tako ima kolega ali prijatelj pregled svoj življenjepis za te vrste napak.

Pri izražanju svoje dosežke, in sicer, vendar ne pretiravajte. Na primer, če je vaša služba izboljšala prodajo sezonskih vstopnic, vključujejo prodajo vstopnic natančne odstotek sezone izboljšal tudi svojo vlogo v tem izboljšanja.

Poteg za določeno delovno mesto

Kot ste se uporabljajo za posebne športne kariere delo, prilagoditi svoj življenjepis, da opozori na izkušnje, ki najbolje izražajo zakaj ste najboljša oseba za to na voljo športne kariere položaju.

Izrazi se

V predstavitvi in ​​vsebini, ki jo razvijajo, naj svojo osebnost sijaj skozi. To bo pomagalo bodoči delodajalec zapomniti svoj življenjepis in pomagajo izstopati iz množice. To je še posebej pomembno v športne kariere, kjer številni ljudje pogosto se zavzemajo enako stališče.

Primer Resume za Sports zaposlitev

Barry Allen
1234 Cactus Sodišče
Tempe, AZ 85820
000-123-4567
e-pošta: barry.allen@email.com
www.linkedin.com/in/barryallen

kvalifikacije Povzetek

Nadarjeni in zapis-nastavitev Baseball trener s 7 let izkušenj vodilnega srednješolske ekipe do delitve prvenstva.

  • 3-čas AzBCA država Trener leta, 2-čas ABCA District trener leta
  • AzBCA Hall of Fame je Arizona Trenerji Hall of Fame, National High School Baseball Hall of Fame
  • 3 leta uspeh kot lovilec za manjše lige ekipo je Glendale Desert Psi
  • 2 Srebrna medalja zmage v College Baseball World Series

Profesionalne izkušnje

DESERT VIEW HIGH SCHOOL, Tempe, AZ
vodja baseball trener , 9/2012-Sedanja
železniška in motivirati baseball ekipe na regionalni, okrožni in državna prvenstva uspehov. Usklajuje Parcela, pitching in hitting coaching seje in klinike z pomočnik trenerja in prostovoljnih trenerjev; poskrbi za skupinsko potovanje, nadzira igralce med stran igre, spremljali okrevanje od igre ali prakse poškodbe, in se povezovati z kolegij iskalce talentov.

  • Zgrajena in vodil srednješolsko baseball ekipo doseči 4 državno prvenstvo 5A, 2 5A državni drugouvrščena uvrstit, in 6 regionalnih prvenstev.
  • Doseženo 128 skupne zmage v položaj posesti.
  • Usposobljeni več kot 50 igralcev, ki so še igrali fakulteto, manjše ligo, ali Major League Baseball.
  • Napredoval v enem letu najem kot pomočnik trenerja v položaj Head Coach.

GLENDALE DESERT PSI, Glendale, AZ
Catcher , 07 / / 2012 2009-8
Igrano minor league baseball, ki služi kot lovilec za tri sezone. Udeležili prakse, gostoval z ekipo, in sodeloval pri promocijskih dogodkov.

  • Usklajeno in vodil mladinske tabore za urjenje za področje osnovne šole in srednje šole igralcev na Camelback Ranch.
  • Uspešno vrgel tekačev od poskušajo drugi ali tretji ukradel za 60% poskusov.

izobraževanje

Bachelor of Science in Physical Sciences
University of Southern California, Los Angeles, CA

Baseball MVP 2007 in 2008; 2008 Srebrna medalja in 2007 srebrna medalja, College Baseball World Series

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *