Osnovne odstopu Pisma zapustiti svoje delo

Posted on

Osnovne odstopu Pisma zapustiti svoje delo
Vodenje je preprosta naredi dober občutek, ko ste zagotavlja obvestilo, da ste zapušča svoje delo.

Odstop črke ne bi bilo treba biti zapletena ali ponujajo veliko na poti informacij o tem, zakaj in kam greste. Vi sploh ne nujno, da vključuje linijo zahvaliti svojemu delodajalcu za izkušnje.

Saj pa morajo biti vljuden in vljuden.

Opomba : Ni smisla pereč most, tudi če si upajo, ne boste nikoli videli nikogar na vašo kmalu-to-biti nekdanji delodajalec znova.
Nikoli ne veš, kdaj boste morda morali priporočilo, ali kdo je tvoj nekdanjih sodelavci vedo v vaši industriji. Ni smisla jim daje razlog za slabo ustih vas do potencialnega delodajalca.

Zakaj Napišite odstopno pismo

Zakaj napisati pismo odstopno? Formalni odstop pismo dokumentira dejstvo za oddelek kadrovsko vašega podjetja, ki si šolanja. Prav tako zagotavlja delodajalca z datumom odhoda (dva tedna obvestilo je standard) in druge podatke, ki jih potrebujejo, da dokonča svojo odpoved iz delovnega razmerja s podjetjem.

Končno, to je znak svoje strokovnosti in vam omogoča, da pustite vaš trenutni položaj, vedoč, da ste prestopili vse “T” The in nizajo vse “I je.”

Imejte pismo Kratko in enostavno

Pismo odstop vam omogoča, da sekajo koli zmedo, ki bi lahko nastala v pogovoru iz oči v oči s svojim vodjem ali nadzornika. Vaše pismo ni treba biti dolgotrajen. Glej spodaj za odstop pismu vzorcu, ki je kratek in jedrnat, in pregled te nasvete za kako napisati pismo odstopno. Glavne točke v pismu vključujejo, so:

  • Dejstvo, da ste zapustili podjetje
  • Vaš zadnji dan dela

Kot je dobro, da je tako primerno in vljudno vključiti Hvala za vaš čas v podjetju in ponudbo za pomoč pri prehodu ko končate, če bo na voljo.

Možno je, da bo pismo vključeni v datoteko zaposlenih s podjetjem, in posvetovanja, če zahteva sklic v prihodnosti.

Namig : Tudi če ste Razočaran s svojo službo, upreti skušnjavi, da bi negativno pripombe na sodelavce, svojim nadrejenim, ali družbe.
Nobene potrebe ni, da bi delodajalcu dodatne informacije, kot jih morate vedeti, ki je preprosto dejstvo, da ste odstopu in ko jih zapušča.

Enostavno odstop Letter Primer

Uporabite ta odstop pismo vzorec, če želite, da ostane osnovno in preprosto želijo povedati delodajalcu, da ste šolanja, vendar ne želim zahvaliti svojemu delodajalcu ali ničesar o tem, zakaj ste odstopu:

Enostavno odstopno izjavo (št Hvala)

Vaše ime
Vaš e-naslov
Vaše Mesto, država Poštna številka
Vaša telefonska številka
Vaš e-naslov

Datum

Ime,
naslov
Ime podjetja
Naslov
Mesto, država poštna številka

Dragi Mr./Ms. Priimek:

Prosim, sprejmite to pismo kot obvestilo, da sem zapušča svoj položaj z ABCD 15. septembra.

Če sem lahko v pomoč pri tem prehodu, prosim povej mi.

S spoštovanjem,

Vaš podpis  (črka na papirju)

Vaš natipkan Ime

Enostavno odstop Pismo Primer S Hvala

Po drugi strani pa morda hočeš reči hvala – bodisi zato, ker si resnično to pomeni, ali zato, ker ste bili vzgojeni, da imajo dobre manire.

Razen če si res odhajajo pod oblakom, da je pametna strategija reči “hvala” za delovne priložnosti, ki jih je bilo danih v času svojega položaja mandata, saj to pomaga, da se zagotovi, da ste še vedno v dobrem položaju pri delodajalcu, ki ga zapuščajo . V tem primeru uporabite ta odstop pismo vzorec:

Vaše ime
Vaš e-naslov
Vaše mesto, država, poštna številka
Vaša telefonska številka
Vaš e-naslov

Datum

Ime
Naslov
Organizacija
Naslov
Mesto, država, poštna številka

Dragi Mr./Ms. Priimek:

Sem pred kratkim sprejela stališče v drugi družbi, in zato pišem danes ponujajo svojo uradno obvestilo, da bom zapušča svoje delo. Moj zadnji dan bo 15. januarjem.

Sem užival svoj čas z XYZ Corp, in se vam zahvaljujem za vso vašo pomoč in usmerjanje v zadnjih petih letih. Prosim, povej mi, če sem lahko v pomoč pri tem prehodu.

S spoštovanjem,

Vaš podpis  (črka na papirju)

Vaš natipkan Ime

Odstop pismo Vzorec Z uradnim obvestilom

Uporabite to odstopno izjavo vzorca za uradno obvestiti svojega delodajalca, ki ga vlagate svoj odstop. To pismo je kratko in jedrnato.

Vaše ime
Vaš e-naslov
Vaše Mesto, država Poštna številka
Vaša telefonska številka
Vaš e-naslov

Datum

Ime, Naslov Organizacija Naslov Mesto, država poštna številka

Dragi Mr./Ms. Priimek:

Prosim, sprejmite to pismo kot uradnega obvestila, da sem zapušča svoj položaj z XYZ družbe 15. septembra.

Hvala za priložnosti, ki ste jih mi, ki v mojem času s podjetjem. Jaz sem več kot hvaležna, da sem imel priložnost delati z ekipo tukaj. Če sem lahko kakršne koli pomoči pri tem prehodu, prosim povej mi.

S spoštovanjem,

Vaš podpis  (črka na papirju)

Vaš natipkan Ime

E-pošta odstop Sporočilo Primer

Uporabite ta kratek primer e-poštno sporočilo kot izhodišče za pisanje svoje sporočilo.

Zadeva:  Vaše ime – Odstop

Dragi Mr./Ms. Priimek:

To je za vas uradno obvesti, da sem končala svojo zaposlitev z ABC družbo, učinkovito 30. junija 20XX.

Cenim strokovno, usposabljanje, socialne in razvojne možnosti osebne sem imel pa z družbo; hvala za podporo, ki ste mi, ki v času mojega mandata tukaj.

Lep pozdrav,

Vaš natipkan Ime
Domači naslov
telefonska številka
osebni e-poštni naslov

Pošiljanje e-odstopu sporočilo o

Če ste pošljete pismo, tukaj je, kako poslati e-poštnega sporočila odstopno, tudi če bi ga poslali, kaj vsebujejo in kako jo oblikovati.

Pomembno : V vašo zadevo, uporabite izraz podoben – To bo zagotovilo, da vaš odstop prejme takojšnjo pozornost in pregled “Obvestilo o odstopu [Ime].”.

Bodite prepričani, da so vaše kontaktne podatke v svoj podpis. Na ta način podjetje lahko enostavno priti v stik z vami, če imate vprašanja, potem ko ste zapustili.

Kdaj Daj vaš upravitelj pismo

Lahko natisnete pismo, da bi se na upravitelja med pogovorom o svojem odstopu. Lahko pa ga pošljite na upravitelja bodisi pred ali po klepetu. Če niste prepričani, ko bo zadnji dan dela je, počakajte Po sestanku in sledite z e-poštnim sporočilom; to je običajno, da se zagotovi delodajalec vsaj dva tedna opomin pred vaš končni odhod.

Nasveti za Končanje pravi način

Ko gre za končujem svoje delo, da je pravi način in napačen način, da gredo o tem. Se prepričajte, da pustite v najboljših pogojih, naredite naslednje:

Daj  dva tedna vnaprej, kadar je to mogoče .  Lahko bi več časa, če želite, vendar niste dolžni, da to storijo. To velja slaba oblika dati manj obvestilo, vendar. S tem, da to obvestilo, dovolite vaš delodajalec za čas, ki ga potrebujejo, da najdejo in, če je mogoče, vlak zamenjavo. Ti bom hvala za to.

Napišite pismo odstopno  vsebuje vse ustrezne informacije – na primer, dejstvo, da ste šolanja, in ko vaš zadnji dan bo.

Očistite svoj računalnik  (pred vami roko v obvestilu). Zdaj ni čas, da bi ugotovili, da je družba meni, da shranjevanje tezo o trdem disku kršitve njihove politike uporabe računalnika. Potrebujete osebni dokumenti, ki jih je treba črtati. Bodite prepričani, kljub temu, da zapustijo seznam dostopnih kod in gesel, kjer lahko vaš zamenjavo našli to.

Povzemajo trenutne projekte,  ki jih ne bodo mogli dokončati pred datumom odhoda. Na ta način, tako trenutna ekipa (če obstaja) in vaš naslednik bo lahko enostavno poberem, kjer ste končali. Morda tudi osnutek splošni seznam dnevnih odgovornosti dela za vaš zamenjava za uporabo kot vodilo.

Ali ni slabo, usta svojega šefa , sodelavce, ali podjetje, in ne izdela primerjave med njimi in novim delodajalcem, ki jih morda povezuje. Bodite pozitivni, strokovni in vljuden.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *