Typer av Cover Letters

Posted on

Typer av Cover Letters

Når du er jobbsøking, er det viktig å velge riktig følgebrev for brevet mål. Det finnes forskjellige typer dekke bokstaver, inkludert de fem vanligste typer: søknadsbrev, henvisning dekke bokstaver, brev av interesse, nettverk, og verdien proposition bokstaver.

Følgebrev du bruker vil bli bestemt av om du søker direkte på en jobb eller rett og slett søker jobb søk hjelp fra enkeltpersoner i ditt profesjonelle nettverk.

Lag din Letter Spesifikk

Sørg for å velge en type følgebrev som reflekterer hvordan du søker på jobben eller type jobb søk hjelp du ber om.

Følgebrevet bør være utformet spesielt for det aktuelle formålet. Hvis det er et følgebrev knyttet til en CV i en jobbsøknad, skal det tilpasses for hver stilling du søker. Ansette ledere kan gjenkjenne når en søkers følgebrev er en generisk en som han eller hun har brukt til å søke om flere stillinger. Slike følgebrev som viser en mangel på omsorg eller av stor interesse i et selskap, kan resultere i din CV blir passert av uten et blikk.

Typer av Cover Letters

  • Søknad Letter:  Et program brevet er skrevet for å søke på en bestemt jobb åpning. Dette er en tradisjonell følgebrev som sendes med en CV for å søke om en jobb.
  • Henvisning Cover Letter:  En henvisning følgebrev nevner navnet på en person som har henvist deg til en jobb. Dette kan være en fin måte å få en arbeidsgivers interesse, spesielt hvis den enkelte gir henvisningen er kjent for selskapet du er interessert i å jobbe for.
  • Letter of Interest:  Et brev av interesse, også kjent som en prospecting brev, henvendelser om mulige ledige stillinger på et bestemt selskap.
  • Nettverk Letter:  Nettverk bokstavene be om jobbsøking råd og hjelp. Disse kan rettes til kolleger, til personer du har møtt på faglige konferanser eller andre industri hendelser, eller til personer som du koblet gjennom profesjonelle nettsamfunn som Linkedin.
  • Value Proposition Brev:  En påstand er en kort uttalelse som forklarer hva som gjør kandidaten unik.

Som nevnt ovenfor, bør dekke bokstaver være målrettet mot de potensielle jobbene du er interessert i. Dette betyr at før du skriver en søknad brev, en henvisning følgebrev, et brev av interesse, eller en verdi forslag brev, må du gjøre din lekser og forskning selskapet du sender brevet til. Bevæpnet med denne kunnskapen, kan du demonstrere i brevet hvordan skillset og arbeidserfaring vil sterkt bidra til organisasjonen bør de ansette deg.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *