Kako, da pošljete svoje fotografije na modeliranje agencije

Posted on

Kako, da pošljete svoje fotografije na modeliranje agencije

V bistvu, obstajajo štiri načine za pošiljanje fotografij z lokalnimi in mednarodnimi agencijami modeliranja. Lahko pošljete sami po elektronski pošti ali pošti, vaša obstoječa Agencija pošlje jih imajo spletno fotomodele podjetje jih pošljejo za vas, ali pa poskusite svojo srečo s socialnimi mediji.

Ob izkušeni agent ali poklicno fotomodele podjetje narediti delo za vas je vedno najboljši pristop. Vendar, če želite, da to storite sami, je pomembno, da pravilno narediti. Veliko novih modelov ne zavedaš, da to ni samo fotografije, ki agencije gledaš. Prav tako je, kako predstaviti svoje fotografije, ki jim je pomembno.

Če pošljete svoje fotografije na površen način, potem to naredi agenti sprašujem, če vam primanjkuje potrebno pozornost do detajlov spretnosti model potrebuje. Če ste športna v svoji korespondenci in ne strokovno, se lahko sredstva, da imate povišano občutek vrednosti. Obstajajo tudi nekatere druge koncepte, ki vodijo v mislih, ko oddajo fotografij za modeliranje agencije.

Preverite, kako je agencija Sprejema prispevke

Pred pošiljanjem fotografij na več agencij, preverite, kako želijo fotografije predložili. Nekateri se lahko sprejmejo le, fotografije prek e-pošte in drugih le po pošti.

Upoštevajte navodila v pismu, da dokaže svojo pozornost. Če pošljete svoje fotografije po e-pošti in sprejemajo le poslali fotografije, ki jo prikazuje sredstva, ki ne vedo, kako slediti navodilom.

Prepričajte se, da je Agencija sprejema svoje Vrsta

Bodite prepričani, da le poslati svoje fotografije, da agencije, ki sprejemajo vrsto modela ste. Če so le odprtine za model plus-size, in niste plus-size, ste samo zapravljaš agencije in svoj čas. Zaženete tudi tveganje za razvoj sloves unattentive.

Drži do Dejstva

Kot je skušnjava, ker je lahko povedati agente, kako dolgo ste sanjali, da postane model, ki jih potrebujejo le določene podatke:

  • Tvoje ime
  • Starost
  • Višina
  • Meritve (prsi, pasu in bokov za ženske, in pasu in jakna velikost za moške)
  • Trenutna lokacija
  • Kontaktni podatki (telefonske številke, e-poštni naslov)
  • Državljanstvo (kjer je bil izdan potni list)
  • Agencije trenutno predstavlja vas, če obstajajo

Pri pošiljanju fotografij po elektronski pošti se prepričajte, da so vse te informacije v vaš e-pošti. Če ste pošiljanje fotografij je pomembno, da so te informacije na hrbtni strani vsakega in vsako fotografijo.

Na ta način, če se vaše fotografije ločeni drug od drugega ali vaše spremno pismo, potem agenti bodo vedeli, kdo ste in kako v stik z vami.

Preverite velikost vaših fotografij

Če ste pošiljanje fotografij po elektronski pošti, se prepričajte, da niso prevelika. 1MB na fotografiji mora biti največja, 500 KB je bolje. Če so vaše fotografije prevelika, da lahko traja predolgo, da prenesete in vaš e-poštni bi lahko na koncu se črta, preden so pregledali svoje fotografije.

Ne pošiljajte svoje fotografije v datoteko zip in ne vključujejo vaše osebne spletne strani. Agenti verjetno ne bo odprl datoteke ali kliknite na povezavo zaradi varnostnih vprašanj s povezovanjem in stiskanje datotek.

Naslov Vsak agencije Posamično

Vzemite si čas za obravnavo vsako agencijo posebej v e-pošti ali spremno pismo. Na primer, začeli pismo ali e-pošto z “Dragi ABC Models.”

Nikoli ne pošlje generični množično e-pošto z e-poštnimi naslovi številnih agencij, navedenih v »CC« v e-poštnem sporočilu. Nihče ne mara, da mislijo, da ni bila prva izbira.

Pomislite na svoje fotografije in informacije, kot svoj življenjepis. Morate ga prikroji za vsako podjetje, ki ga uporabljajo za. stališča Fotografije so s tem, da naj bi si vzeli čas, da vtis agentov nič drugače.

Bodite pozorni na Podrobnosti

Agenti všeč inteligentne modele. Bodite prepričani, da dokaz vaše korespondence. Bad slovnico in črkovanje bo predlagal tistim, ki morda ne bo prava izbira.

Modeli lahko postanejo javne osebnosti, ki govorijo in interakcija z ljudmi. Če niste sposobni jasno artikulirati svoje misli, agenti ne želite v stik z vami.

Če pošiljate svoje fotografije po pošti, poskrbite, da bo ovojnica je gladka in čitljiv. Ne dajo svoje fotografije v veziva, foto album ali mapo. Heart nalepke, modno obarvan papir, ali srčkan sporočila na ovojnice ali znotraj vašega paketa bo pustil agenti vedeli, da morda niso dovolj zreli za ravnanje modeliranje delo.

Posodobite svoje predal in Check Spam mape

Potem, ko ste vzeli čas, da predložijo svoje fotografije in ste pozorni na vsako podrobnost, ne nered ki gre gor, ki ima sporočilo nestrokovnega glasovne pošte ali manjka e-pošto.

Vaše sporočilo glasovne pošte naj bo kratko in jedrnato. Vi bi morali navesti svoje ime, in pravijo, da bo v najkrajšem možnem času vrne klic. Govorite počasi in pri snemanju enunciate vaše besede.

Preverite vaš poštni predal, da se prepričate, da ni polna. Prav tako redno preverjati svoje e-pošte spam in junk mape za e-poštna sporočila, ki bi lahko bile samodejno bili tam so speljani.

Bodite Professional na vsaki stopnji

Ne pozabite, da so za modeliranje agencije iščejo celoten paket. To traja več kot samo dobro izgleda, da je uspešen model. Modeli morajo biti strokovno v vseh pogledih njihovega vedenja. Če agencija odločanje med vami in drugega modela, bo bolj profesionalno deluje in se pojavlja model, je bolj verjetno, da bo najel.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *