Postati Paralegal – spretnosti, ki jih potrebujete za uspeh kot paralegal

Posted on

Postati Paralegal - spretnosti, ki jih potrebujete za uspeh kot paralegal

Naslednji seznam opisuje osem najboljših Paralegal veščin, potrebnih za uspeh. Obvladovanje teh ključnih kompetenc vam lahko pomagajo napredovati na delovnem mestu in pridobili konkurenčno prednost v današnjem pravnem trgu.

Sporočilo

Učinkovita komunikacija je ključnega pomena za pravne prakse. Ali ste razgovor novo stranko, obrnete na strokovnjaka, pri čemer izjavo priče, razporejanje sodni novinar ali razpravljali posel z nadzorno odvetnik, do 80% vašega dneva je preživel komuniciranje z drugimi. Kot odvetnika desni strani paralegals deloval kot posrednik med strankami, strokovnjaki, prodajalci, ki nasprotuje svetovalcem in drugim strankam v sodnih postopkih ali posla. Zato je sposobnost, da jasno komunikacijo in učinkovito je bistvena paralegal spretnost.

pisanje

Top-notch pisne sposobnosti so bistvenega pomena za skoraj vsako Paralegal položaju. Pravdni paralegals osnutek korespondenco, vloge, odkritje, predloge, hlačke, pravnih memorandumov in drugih dokumentov, od preprostih do zapletenih. Transakcijski paralegals osnutek resolucije, sporazume, pogodbe in z njimi povezane dokumente. Ker pisanje je sestavni funkcija paralegal, paralegals ki obvladajo umetnost jasno, jedrnato in prepričljivo pisno komuniciranje bo se ločijo od svojih vrstnikov.

Raziskave in Preiskovalna spretnosti

Raziskave je drugo jedro paralegal spretnost. Poleg obvladovanja tradicionalnih pravnih raziskovalnih metod, mora paralegals postali usposobljeni za internetne raziskave in pravna raziskovalnih baz podatkov, kot Westlaw in Lexis / NEXIS. Paralegali mora tudi naučiti analizirati dejstva primerov in pravilno navajajo pravno pooblastilo. Trdne preiskovalnih spretnosti v civilnih, kazenskih in transakcijskih okoljih so potrebni za izsleditev zdravstvenih kartotek, dokazov, dokumentov in prič tudi.

Tehnologija spretnosti

Tehnologija veščine so eden izmed najbolj iskanih Paralegal spretnosti v današnjem pravnem trgu. Ker se tehnologija infiltrati vsak vidik pravne prakse, mora paralegals obvladati vse večjo paleto obdelavo besedil, preglednic, telekomunikacije, baze podatkov, predstavitev in pravne raziskovalne opreme. Paralegali so pogosto obtoženi nakupe tehnologije v njihovi odvetniški družbi ali pravni službi. Pravna tehnologija je namenjena tudi nastanek novih Paralegal niše – podporo za reševanje sporov in e-odkritje. Paralegali ki prinašajo napredne tehnološke sposobnosti za mizo ima konkurenčno prednost v pravni promet.

organizacija

Odvetniki zanašajo na Paralegali za ureditev njihovih primerih in datotek v civilnih, kazenskih in transakcijskih zadevah. Dokument intenzivne postopek in podjetniške transakcije ustvarjajo velike količine dokumentov in podatkov. Zato, sposobnost vrste, indeks, kategorizirati, da, manipulira in organiziranje teh informacij je temeljni paralegal spretnost. Poleg organiziranja fizične dokumente, razstave, in dokaze, mora paralegals obvladati aplikacij tehnologije in baze podatkov, ki pomagajo pri upravljanju podatkov v zvezi s posameznimi primeri.

Večopravilnosti

Redko so paralegals dodeljene enotno prakso, posel ali opravilo. V realnem svetu, mora paralegals Manipulirati več nalog hkrati ravnotežje konkurenčne prednosti. Na primer, lahko spor paralegal razgovor priča, e-poštni odjemalec, vlak sodelavca na nove baze podatkov in raziskav pravno vprašanje v istem eno uro blok časa. Najbolj uspešna paralegals lahko zamislite fleksibilno, prednost naloge in uravnotežiti zahteve več nadzornikov in strank.

Skupinsko delo

Timsko delo je še en temeljni paralegal spretnost. Dostava pravnih storitev je dovolj zapleten, da je ekipa z več spretnosti, potrebne za zagotavljanje kakovosti in stroškovno učinkovite storitve. Poleg tega, ker pravila v zvezi z nedovoljeno prakso prava zahteva Paralegali za delo pod nadzorom odvetnika, timsko delo je sestavni del Paralegal praksi. Paralegali so del večjega pravnega ekipe znotraj svoje organizacije, ki lahko vključuje sodelavci, partnerji, kolegi Paralegali, pravne sekretarji in drugi. Paralegali mora skupinsko delo tudi z zunanjimi strankami, vključno s strankami, ki nasprotuje svetovalce, strokovnjake in prodajalci.

Pozornost do detajlov

Medtem ko so odvetniki pogosto osredotočena na veliko sliko, podrobnosti padejo v paralegal. Pravniškega pomočnika naloge, kot navajajo preverjanja (preverjanje pravni organ v hlačke in beležke), pregled dokumentov, upravljanja razstavnega in naslov iskanj zahtevajo skrbnih pozornost do detajlov. Upravljanje logistične kompleksnosti priprave za sojenja ali zapiranje tudi zahteva osredotočenost na številne podrobnosti, od oštevilčenja eksponatov in proračunov dvojne kontrole za spremljanje sodnih bivanja in vložitev roke.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *