Поради для старшокурсників Шукають роботу спортивної кар’єри

Posted on

Поради для старшокурсників Шукають роботу спортивної кар'єри

Кар’єра в спорті вважається роботою мрії для багатьох людей, і є безліч шляхів , в поле. Коли люди думають про спорт, вони часто думають про спортсменів, але є багато інших робочих місць , які існують для підтримки тих спортсменів , або просувати їх або команди або ліги , які вони представляють.

Хоча існує багато різних типів робочих місць, це конкурентне поле. Ті , хто матиме найбільший успіх , отримуючи ногу в двері і наступаючу часто ті , хто починають закладати фундамент для своєї кар’єри в коледжі.

Види спортивних професій

Бізнес спорту широкий, і майже кожен професійний поле може бути пов’язано зі спортом в деякому роді. Деякі з найбільш поширених шляхів включають в себе:

  • Бізнес – операції: Спортивні команди і спортивні ліги, незалежно від того , наскільки велика або мала операції, по- , як і раніше є підприємства і повинні бути такими. Це означає , що вони будуть потребувати в бухгалтерів, бухгалтерів, адміністраторів, і багато іншого. На найвищому рівні, ті , хто працює з номерами повинні бути майстерними в розумінні проблем , характерних як заробітної плати ковпачків і професійних контрактів. На найнижчому рівні, досвід збору коштів і отримання на з обмеженими ресурсами є цінним.
  • Спортивний менеджмент: Це широка категорія може варіюватися від середньої школи спортивних директорів аж до загальних менеджерів великих професійних спортивних команд. Вона також включає в себе агент , які представляють спортсмен, і це не рідкість для них , щоб мати юридичну освіту.
  • Маркетинг / зв’язку з громадськістю: продавати квитки, спортивні команди повинні конкурувати з іншими варіантами розваг в їх ринках в доповненні до інших спортивним командам. Маркетинг команди і її гравці велика частина цього, і досвідчені фахівці по маркетингу можуть зробити це.
  • Журналістика / мовлення: Більшість журналістів не працюють для спортивних команд , але і для новинних організацій , які охоплюють команди. Тим НЕ менше, мовники , як правило , використовуються командами, і це теж не рідкість для друкованих ЗМІ , щоб перейти на сторону суспільних відносин бізнесу і роботи для команди або виходу новин ліги власності.
  • Охорона здоров’я: Основні професійні спортивні команди мають свої власні лікар команди, які лікарі , які спеціалізуються в області спортивної медицини. Крім того, багато фізіотерапевти працюють спеціально зі спортсменами.
  • Коучинг / скаутинг: Більшість тренерів і скаутів колишні гравці, але вони не обов’язково гравці , які конкурували на найвищому рівні. Деякі з них, але багато спортсменів , які зрушені на ці ролі , як тільки вони зрозуміли , що їх ігрові дні були закінчені.

Коледж Досвід / Стажування

Спортивні кар’єри часто починаються в коледжі. Більшість коледжів спортивних відділи наймають студент робочих місць роботи початкового рівня в своїй бізнес – офісах або в своїх інформаційних відділах спортивних, які спеціалізуються на наданні докладної інформації місцевих новинних агентств про командах і спортсменів. Джобс також доступний для студентів – журналістів і студентів мовників в студентських газетах, радіо або телевізійних станцій. Коледжі з програмами спортивної медицини часто допомагають командам співробітників з спортивними тренерами.

Off кампусу, незначні ліги спортивних команди регулярно наймають стажист для подібних ролей з їх франшизами, як це роблять навколишнього новинні організації або широкомовні філії, що площа охоплення коледж команд. Там часто домовленість про співпрацю між сусідніми інститутами і університетами, які можуть поставляти інтерн на регулярній основі.

Мережа та Будтрест

Там взагалі більш робота стабільність з коледжу спортивних відділів, ніж є з професійними спортивними командами. Бізнес- та маркетинг пов’язаних позиція можуть бути відносно стабільними з професійними командами, але можуть бути оборот з великою кількістю позицій через ефект доміно нового керівництва або нових тренерів наймаються кожні кілька років. Нові генеральні менеджери часто, як наймати людей, яких вони вже знають і довіряють, і те ж саме для тренерів, які також мають право голосу, який отримує роботу в якості інструкторів і інших аналогічних посад.

Частина бути успішної роботи в спорті розвивається зв’язок з тим , хто вже в бізнесі і завоювати їхню довіру. Встановлення цих відносин часто починається з кроками дитини. Наприклад, фізичний терапевт , який працює в клініці може отримати кілька лояльних пацієнтів. Один з цих пацієнтів може бути пов’язано з ким – то з місцевим коледжем або незначною про команду , яка ставить в хороше слово для цього фізіотерапевтом. Це може привести до можливості працювати з деякими зі спортсменів команди, і , можливо , навіть штатна посада вниз по дорозі.

Почавши з малого

Коли люди думають про спортивні командах, вони часто думають про головних професійних лігах і основних програмах коледжу, але існують більшість команд в набагато менших масштабах. МЛБ і Національна хокейна ліга і мають великі системи незначних ліг, і рахунок школи Division I менш ніж на одну третину з спортивних програм в NCAA. Іншими слова, кар’єра в спорті, швидше за все, почати з невеликим коледжем або командами незначних ліг низького рівня в невеликому містечку.

ключ Takeaways

  • Спортивні команди потрібні професіонали з широкого спектру областей.
  • Шлях до кар’єри в спорті починається в коледжі.
  • Бути спортсменом не є необхідним, але це дійсно допомагає з деякими позиціями.
  • Чекайте перші робочі місця, щоб бути з невеликими коледжами або другорядними професійними спортивними командами.

спортивний досвід

Робочі місць, де атлетичний досвід часто необхідний, щоб нога в двері тренує або розвідку. Якщо ні з якоїсь іншої причини, це важко для тренера або розвідника, щоб бути ефективними, якщо вони не грали в цю гру, де вони заробляють на життя. Крім того, це також було б важко для кого-то, хто не грав в гру, щоб завоювати довіру і повагу гравців або інших тренерів або скаутів.

Будучи спортсменом в даний час або в минулому не є необхідністю для більшості інших робочих місць, але це вигідно. Навіть як любитель низького рівня, будучи конкурентною бігун, гравець в гольф, або тенісист, наприклад, допомагає розвинути розуміння зобов’язань і навичок, необхідних для спортсменів на командах, підтримуваних фронт-офісних співробітниками.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *