Приклади питань для Attendant Інтерв’ю Польотні

Posted on

 Приклади питань для Attendant Інтерв'ю Польотні


Стюардеси можуть заробити хорошу життя , роблячи що – то багато людей тільки мріяти: подорожувати по світу для роботи. Бюро статистики праці  прогнозує , що ця робота буде рости на 10 відсотків в період між 2016 і 2026, швидше , ніж в середньому по всіх професій. Він також має середній річний дохід в розмірі понад 50 000 $ в рік – не потрібно вищу освіту.

Але ця робота не все блиск і гламур. На додаток до надання обслуговування клієнтів, комфорт і прохолодні напої для пасажирів, бортпровідники тримати всіх на борту безпечно. Вони допомагають проводити перевірки безпеки перед польотом, демонструють використання ременів безпеки та іншого обладнання для забезпечення безпеки, і тримати пасажир спокою під час надзвичайної ситуації. Якщо щось піде не так в повітрі, вони можуть навіть врятувати життя, отримати пасажирів до лікаря або переконавшись, що кожен евакуюють літак благополучно, якщо це необхідно.

Таким чином, це не легка робота, але якщо ви любите подорожувати, мати можливість керувати напружено з мандрівників, і може зберігати холоднокровність під тиском, це може бути ідеальна робота для вас. Щоб стати стюардесою, вам зазвичай потрібно диплом середньої школи, досвід обслуговування клієнтів, а також можливість пройти перевірку і скринінг наркотиків перед прийомом на роботу. Потім, ви будете встати на три-шість тижнів навчання і отримати сертифікат ФАУ.

Для того, щоб отримати роботу в якості стюардеси, ви будете мати туз співбесіду. Дізнайтеся більше про типи інтерв’ю питань стюардеса може бути запропонована, порадами про те, як підготуватися до інтерв’ю, а також перелік конкретних питань інтерв’ю.

Типи стюардеса Підготовка до інтерв’ю

Бортпровідник інтерв’ю може включати в себе ряд типів питань. Багато з них будуть загальні питання інтерв’ю ви можете отримати в будь-якій роботі, наприклад, питання про вашу зайнятості історії, вашого освіти, Ваших навичок і кваліфікації для роботи, і ваші цілі на майбутнє.

Ви також можете задавати питання про вас особисто, в тому числі питання про вашої особистості і стилю роботи. Вони можуть також включати в себе питання про те, чому ви вибрали кар’єру ви зробили.

Деякі з ваших інтерв’ю питань також будуть поведінковими. Поведінкові питання інтерв’ю просять вас пояснити, як ви справляєтеся з минулим досвідом на роботі.

Ви, ймовірно, також буде запропоновано ситуаційні питання інтерв’ю. Вони схожі на поведінкові питання інтерв’ю, в тому, що вони просять вас про різний досвід роботи. Проте, ситуаційні питання інтерв’ю є про те, як ви б впоратися з майбутньою ситуацією, пов’язаною з вашою роботою в якості стюардеси.

Нарешті, ви можете задавати питання про конкретну авіакомпанії, для яких ви співбесіди.

Поради по підготовці до Attendant інтерв’ю Flight

Для того, щоб підготуватися до інтерв’ю, переконайтеся, що ви знаєте, вимога роботи. Озирніться на вашому резюме і список будь-якого досвіду ви мали, які демонструють свою здатність задовольняти ці вимоги. Це особливо допоможе з поведінковими і ситуаційними питаннями інтерв’ю.

Перед інтерв’ю, зробити деякі дослідження про компанії ви співбесіди с. Переконайтеся, що у вас є відчуття своєї місії, населення вони працюють, і культура компанії.

Потенційні питання особистих інтерв’ю включають в себе «Чому ви хочете стати стюардесою?» і «Ви вважаєте себе хорошим гравцем команди робити?»

Поведінкові питання інтерв’ю включають в себе наступне:

  • Дайте мені приклад, коли ви мали справу з клієнтом, який зробив нереальне або необгрунтована вимога.
  • Розкажіть мені про час, що ви справляєтеся з сердитим клієнта або клієнта. Що б ви зробили по-іншому?
  • Скажіть мені в минулий раз, ви втратили терпіння на роботі.
  • Опишіть конфлікт у вас із співробітником. Як ви вирішити конфлікт?
  • Опишіть стресову ситуацію, в якій ви повинні були використовувати свої словесні навички спілкування, щоб вирішити цю проблему.

Ситуаційні питання інтерв’ю

  • Уявіть, що ви бачите пасажир навмисно грубий інший стюардесою. Як би ви впоратися з цією ситуацією?
  • Уявіть, що ви побачили двох пасажирів оскаржуючи над сидіннями. Як би ви впоратися з цим?
  • Як би ви маєте справу з пасажиром, який відмовився слідувати правилам (тримаючи його ремінь безпеки пристебнутий, і т.д.)?
  • Як би ви впоратися з дуже неспокійним пасажиром, який боїться літати?

Питання про організацію та інші питання

  • Чому ви хочете працювати в нашій авіакомпанії, зокрема?
  • Що ви думаєте, що робить наша авіакомпанія відрізняється від інших?
  • Чому стюардеси необхідні на борту літака?
  • Що ви вважаєте, що робить чудове обслуговування клієнтів?
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *