Як матч вашої кваліфікації в Робота

Posted on

 Як матч вашої кваліфікації в Робота


Роботодавці, як правило, тільки витратити кілька секунд вирішити, якщо ви досить добре підходить для роботи, щоб гарантувати більш ретельний огляд вашого резюме і супровідного листа, так що вам потрібно, щоб переконатися, що це відразу видно, що у вас є багато навичок , переживання і якість, які вони цінують найбільше.

Важливо також, щоб зосередитися на найбільш важливих навичках і сили при написанні резюме та супровідних листів, а також при проведенні співбесіди. Чим ближче ваш матч з позиції і показати роботодавцю, як ви б додати цінність для організації, тим краще ваші шанси на успіх в пошуку роботи.

Аналіз лістингу роботи

Проведення Роботи, як правило, розбиті на декілька розділів. Чекайте побачити інформацію про компанію, відомості про необхідні кваліфікації претендентів, а також опис обов’язків, що беруть участь в цій ролі. Деякі з них коротко, в той час як інші включають більш детальну інформацію про роботу і компанії. Витратьте час, щоб проаналізувати проводки роботи, так що ви знайомі з тим, що хоче роботодавець.

Ось як розшифрувати роботу реклами, так що ви можете вирішити, чи застосовувати і почати роботу на вашому резюме і супровідного листа.

Складати перелік

Якщо робота хороший матч, наступний крок, щоб зробити зв’язок між вашими навичками і вимогами роботодавця шляхом створення списку бажаних кваліфікації для ідеального кандидата для вашої цільової роботи. Якщо робота реклама добре написана і докладні, ви можете бути в змозі зібрати більшу частину свого списку прямо з оголошення.

Витяг будь-якого з ключових слів, що описують навички, якість, або досвід, який роботодавець перерахував відповідно до вимог або переважними. Крім того, огляд посадових обов’язків і зробити деякі припущення про кваліфікацію, необхідної для виконання цих обов’язків.

Наприклад, якщо оголошення згадує, що ви б організувати заходи по збору коштів для потенційних донорів, можна припустити, що подія навички планування буде високо оцінений і має бути додано до списку.

Отримати більше інформації

Іноді оголошення для робочих місць, дуже короткі і не розкривають багато про очікуваннях роботодавця. Спробуйте подивитися на веб-сайті компанії, так як там може бути більш докладний опис в розділі людських ресурсів свого сайту, ніж в оголошенні ви бачили.

Інша стратегія полягає в пошуку роботи сайтів, як Indeed.com ту ж назву роботи, щоб отримати уявлення про те, що інші роботодавці шукають в кандидатах. Крім того, пошук Google, щоб побачити опис подібних робіт. Наприклад, якщо ви претендуєте на посаду кредитного аналітика, спробуйте виконати пошук з використанням фрази «опису кредитного аналітика роботою.» Ось як використовувати додаткові параметри пошуку, щоб знайти інформацію про роботу.

Необхідність навичок включати?

Коли ви не впевнені в тому, які навички чи якість, щоб включити, перевірити цей список навичок для резюме, супровідних листів, інтерв’ю. Вона включає в себе списки загальних навичок найбільш затребуваних роботодавцями, плюс навички для різних професій. Увімкніть найбільш відповідні навички в вашому резюме і супровідного листа.

запитати ради

Якщо ви дійсно мотивовані на землю певної роботи, фахівцям інтерв’ю в цій області і запитати їх, що це бере, щоб досягти успіху в своїй роботі. Простягніть випускник коледжу по кар’єрі вашого коледжу і / або випускники офісу, LinkedIn контактів і друзям родини, щоб створити список контактів для цих консультацій.

Одружуватися

Після того, як ви зібрали докладний список кваліфікації для вашої цільової роботи, розглянути кожен елемент в списку і намагаються думати про те, як ви можете довести, що ви володієте цим активом. Написати пропозицію про як багатьох з кваліфікації, наскільки це можливо, детально, як ви використовували цей навик або експонувалися, що якість в роботі, доброволець, академічна або спільної навчальна роль.

Всякий раз, коли це можливо, вказують на будь позитивні результати або визнання, які ви отримали при застосуванні навички. Наприклад, якщо робота вимагає сильних навичок письма, ви можете сказати: «Під час роботи в якості стажера кампанії, я написав прес-релізи про платформу кандидата, який в результаті двох статей в місцевих засобах масової інформації.»

Пріоритетність вашої кваліфікації в супровідному листі

Пріоритетність пропозиції про вашу кваліфікації і включити найбільш сильно б’ючи заяви в супровідному листі. Складіть заяву тези для початку супровідного листа, яке посилається на 2-4 активів, які роблять вам відмінну підгонку для роботи.

Наприклад, для роботи касира банку ви можете сказати: «Мої сильні навички математика, орієнтація обслуговування клієнтів, уважність до деталей, а також вміння працювати з точністю зробити цю роботу відмінно підходить для мене.» У наступних параграфах, ви повинні надати приклади того, як і де ви застосували ці навички.

Огляд Ваше резюме

Огляд існуючого резюме і переконайтеся, що ви включили як багато заяв про бажаних кваліфікації для роботи, як це можливо. Перерахуйте найбільш пріоритетні фрази на початку ваших описів, щоб отримати найбільшу увагу.

Якщо у вас є кілька робочих місць, які більше кваліфікації, ніж інші, ви можете створити свинцевий категорію по відношенню до верхньої частини вашого резюме, як «Пов’язані досвід» (якщо вони не найостанніші свої роботи). Витратьте кілька хвилин, щоб оновити опис завдань ви проведені. Jazzing ваших резюме посадових інструкцій може зробити ваше резюме набагато більш вражаючим.

включити новини

Деякі кандидати матимуть кластери досвіду, які відповідають ключовим кваліфікацій. Візьмемо, наприклад, на приклад, в якому написання і планування заходів високо кваліфікації для конкретної роботи.

Якщо кандидат має досвід, які відповідають цим категоріям, то вони можуть створити заголовки, як «досвід написання» і «Подія планування досвід» і розмістити відповідні досліди в цих розділах резюме. Відповідні заголовки приверне увагу роботодавця на ключові кваліфікації на перший погляд.

Під час співбесіди

Перед інтерв’ю, переглянути перелік кваліфікацій, створених при роботі над додатком завдання. Будьте готові обговорити конкретні навички і активи, ви повинні під час співбесіди. Ви також можете підтвердити, що кваліфікується ви повинні бути обрані в роботі інтерв’ю вдячних листів.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *