Odstop Pisma iz osebnih razlogov

Posted on

 Odstop Pisma iz osebnih razlogov

Ko ste zapustili svojo službo zaradi osebnih razlogov, je težko vedeti, kaj naj rečem, da svojega šefa. V nekaterih primerih, boste želeli, da pojasni svoje razloge za odhod. V drugih primerih, boste morda želeli, da vaše pojasnilo nejasna. Morda ne želijo deliti podrobnosti, še posebej, če niso povezane z vašim delom.

Pomembno: Ne glede na to, zakaj je odstopil, je pomembno, da napišejo uradno odstopno svojemu delodajalcu in da daš ustrezno obvestilo, kadar je to mogoče.

Vaš cilj je sedaj, da zapustijo svoje delo na visoki ton, tako da lahko obdržite svoj šef kot povezava mreže.

V nadaljevanju boste našli nekaj nasvetov za pisanje odstopno pismo, ko je odstopila iz osebnih razlogov, kot tudi dve odstop pismo vzorcev. Uporabite te predloge, ki vam pomaga napisati svojo odstopno pismo.

Nasveti za pisanje odstop Pismo iz osebnih razlogov

Spodaj je nekaj nasvetov, ki vodijo v mislih, ko je pisal pismo odstopno osebnih razlogov:

  • Pogovorite se z svojim šefom First: Če je možno, povejte svojemu šefu o svojem načrtu, da odstopi osebno, preden oddate svoj uradni poslovno pismo. Na ta način boste izognili blindsiding svojega skrbnika. Morda pošljete tudi to pismo človeških virov.
  • Vključite datum zadnjega dneva: V pismu, navesti določen datum, ki jih nameravate zapustiti delo. Poskusi, da bi vsaj dva tedna vnaprej. Če so okoliščine takšne, da jih ne more dati toliko obvestilo, daje toliko Dobavni rok, kot je lahko.
  • Naj bo vaš Razlogi Brief: Saj ni treba iti v podrobnosti, da bi vaš razlog za odhod. Lahko preprosto reči: “Jaz sem odstopil iz osebnih razlogov,” ali “Jaz sem odstopil, ker družinski problem, ki zahteva vse od mojega časa.” Če želite iti v podrobnosti (na primer, da ste se prepusti biti bivanje-at-home staršev, ali zaradi družinskega bolezni), lahko razložim. Ne bodi v plevel ponujajo preveč posebnosti ali preveč informacij. Si želite, da pismo kratko in jedrnato.
  • Ostani Pozitivno: Morda boste morali vprašati svojega delodajalca za priporočilo v prihodnje. Lahko pa se uporabljajo tudi za delo v istem podjetju nekoč. Zato je ostal pozitiven, ko govorijo o svojih izkušnjah v družbi. Biti jasno, da si odstopil iz osebnih razlogov, ne zaradi nezadovoljstva s službo ali organizacije.
  • Ponudba vašo pomoč: Če je mogoče, ponudite pomoč v prehodnem obdobju. Morda ponujajo usposobiti novega sodelavca ali pomoč v neko drugo smer. Če ste lahko prilagodljivi vaš dan dopusta, vključujejo ponudbo, da ostanejo dalj časa, če je to koristno, da vaš vodja.
  • Vprašajte vprašanja: Če imate kakršno koli vprašanje o koristi ali počitniški čas izplačila, jih lahko prosite v vašem pismu.
  • Sledite Poslovni Letter Format: Poskrbite, da sledijo pravilno obliko poslovno pismo v svojem pismu. Vključite naslov z imenom delodajalca in naslov, datum, in svoje ime in naslov.
  • Urejanje in Lektoriranih: Lahko bi bilo tudi dobro lektorira pismo, preden ga pošljete. Še enkrat, boste morda morali vprašati za priporočilo svojega delodajalca, zato želite vse vaše delo, polirana.
  • Pošiljanje e-pošto: Če boste poslali pismo po elektronski pošti, pošljite si testno sporočilo, da se zagotovi, da vaše sporočilo prihaja skozi kot oblikovano. Vključi vaše kontaktne podatke v svoj podpis, namesto na vrhu pisma. Seznam svoje ime in namen vašega pisma (odstop) v zadevo.

Odstop pismo Vzorec iz osebnih razlogov

To je Primer odstop pismo iz osebnih razlogov.

Jessica Iskandar
123 Main Street
razpoložljive posesti v Vzorčnem, CA 12345
555-555-5555
jessica.iskandar@email.com

1. avgust 2018

Bruce Lee
direktor prodaje
Atlantic Co
123 Poslovni Rd.
Poslovni City, NY 54321

Spoštovani gospod Lee:

Pišem vam sporočam, da bom odhodu Atlantic Co v enem mesecu. Čeprav sem tako užival delati z vami in delajo za družbo, osebni razlogi zahtevajo, da sem zapustiti svoj položaj in se osredotočiti na izboljšanje mojega stanja doma.

Moj zadnji dan bo 1. julij. Kljub temu, da bi morali pustiti, da globoko cenim priložnosti si me priložena v mojem času kot vodja spletne prodaje. Zelo sem hvaležna za vse vaše pomoči na poti.

Naredil bom vse, kar je potrebno, da se zagotovi nemoten prehod, ko sem premakniti naprej. Imam nekaj članov skupine v mislih bi močni kandidati za napredovanje v mojem položaju, ki po mojem mnenju, ali pa bi z veseljem pomagajo pri procesu iskanja zunanjega zamenjavo. Prosimo, ne oklevajte, da je v stiku o tem, kaj lahko storim, da pomagam.

Še enkrat, najlepša hvala za priložnost, da biti del Atlantskega Co Upam, da bomo lahko ostali v stiku, kot je poslovni sodelavci, in veselim se sodelovanja z vami spet v prihodnosti naj bi se priložnost predstaviti. Najlepša hvala za vaše razumevanje.

S spoštovanjem,

Jessica Iskandar (podpis črka na papirju)

Jessica Iskandar (natipkano ime)

Odstop pismo Vzorec za osebne težave

Vaše ime
Vaš e-naslov
Vaše Mesto, država Poštna številka
Vaša telefonska številka
Vaš e-naslov

Datum

Ime,
Naslov
Organizacija
Naslov
Mesto, država poštna številka

Dragi Mr./Ms. Priimek:

Žal mi je, da vas obvestim, da bom odhodu Bolt Inc v dveh tednih. Zaradi nepredvidenih osebnih problemov, nisem več sposoben izpolnjevati obveznosti moje vloge, in menim, da je v najboljšem interesu družbe, da sem zapustiti položaj.

Upam, da moj odhod ne bo povzročilo ali Bolt Inc vse nevšečnosti. Prosimo, ne oklevajte, da je v stiku, če menite, da obstaja kakršen koli način lahko pomaga pri iskanju zamenjave, ali če je kaj kar lahko storim, da bo bolj enostaven prehod.

Najlepša hvala za razumevanje. Kljub osebnih težav sem se ukvarjajo z, sem rad delal z vami, in cenim svoj čas v podjetju. Upam, da bomo lahko, da ostanejo v stiku in se veselim, da vidim, kako Bolt Inc raste v prihodnosti.

najboljše,

Vaš podpis  (črka na papirju)

Vaš natipkan Ime

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *