Hvordan skal man behandle Job Afvisning og komme videre

Posted on

 Hvordan skal man behandle Job Afvisning og komme videre

Ingen kan lide at blive afvist til et job. Uanset om du havde dit hjerte indstillet på at blive ansat, eller var ikke engang sikker på, du ville koncerten, at det stadig svier finde ud af at du er blevet skruet ned.

Det kan især være svært at håndtere jobsøgning afvisning, når det sker igen og igen – men det er ikke en usædvanlig oplevelse for jobsøgende. Husk, at i mange tilfælde, er der måske flere hundrede ansøgere til et enkelt job åbning. Selv hvis du er ekstremt kvalificeret, det står til grund, at du oftere end du får jobbet vil blive afvist.

Tip: Processen med at finde det perfekte job for dig er en meget gerne dating: som man siger, du er nødt til at kysse en masse frøer, før du finder din prins eller prinsesse.

For at få succes i din langsigtede mål om at finde den drøm mulighed og få hyret, er du nødt til at lære at håndtere at blive skruet ned. Ellers er det nemt at lade en momentan tilbageslag tur til en stor karriere vejspærring.

Sådan Flyt på Efter et job Afvisning

Bevæger sig på efter ikke at få et jobtilbud , kan opdeles i tre dele:

  • Kom over afvisningen
  • Analyse dit kandidatur
  • Bevæger sig fremad med din jobsøgning

Kom Over the Afvisning

Det første skridt i at komme over afvisning af en potentiel arbejdsgiver indebærer deling af frustration, skuffelse og vrede, der ledsager ethvert tab. Tal med en ven eller et familiemedlem og dele dine følelser i en fortrolig indstilling.

Tip: Udluftning kan være et meget nyttigt værktøj til at give slip på den negative og komme videre.

Bare vær sikker på, at du vælger dine tilhængere godt. Den ideelle person til at dele med er nogen, der ikke vil blive en fremtidig chef eller kollega. Selvom dine følelser er forståelige, du ikke vil have dem til at gøre et dårligt indtryk på en person, der senere kan vurdere din kandidatur til et andet job. Familiemedlemmer er et godt valg, såvel som gamle venner, der har været med dig gennem gode og dårlige tider.

Og uanset hvad du gør, modstå trangen til at sige noget negativt at leje manager. Du ved aldrig, om du måske ønsker at anvende til organisationen igen i fremtiden. Nogle gange er det svært at vide præcist, hvorfor en kandidat blev afvist, og det kunne være, at du var over-kvalificeret. Hvis det er tilfældet, kan arbejdsgiveren komme tilbage på et senere tidspunkt med en bedre jobtilbud.

Igen, det er vigtigt at erkende, at de fleste søgninger er ganske konkurrencedygtige, og mange dygtige kandidater ofte afvist på grund af en stram arbejdsmarkedet. Det er meget sandsynligt, at arbejdsgiveren ikke er faktisk afvise dig, men snarere så en anden kandidat som en (måske endda lidt) bedre pasform. Fordi leje beslutninger er typisk subjektive, er det fuldt ud muligt, at en anden personalekonsulent kunne have valgt dig.

Også huske på, at måske leje manager havde ret, og dette job var ikke den bedste pasform for dig, og du ville ikke har arbejdet eller været glad i rollen. I så fald, at selskabet gjorde dig en tjeneste ved ikke at ansætte dig.

Analyserer Din Kandidatur

Tag dig tid til at reflektere over din tilgang til leje proces for at se, om der er noget, du kunne forbedre i fremtiden. Gennemgå dit CV, følgebrev, hvad der skete under interviewet, og din opfølgning efter interviewet.

I betragtning af hvad du har lært om de krav og folk job involveret, så spørg dig selv, hvis du kunne have gjort noget anderledes for at præsentere dig selv i et bedre lys, og en, der gjorde du synes som en bedre egnet til jobbet.

Selv om det ikke typisk, nogle gange en arbejdsgiver vil dele feedback om din kandidatur. Hvis det ikke er tilfældet, og du har udviklet en rapport med nogen i organisationen, så prøv at nærme dem med en anmodning om konstruktiv kritik.

Hold din jobsøgning Moving Forward

Kandidater ofte mister momentum med deres søgning, mens venter på at høre, om de landede et job, især hvis de tror, ​​de naglet jobsamtalen. Må ikke falde i den fælde. Det er aldrig en god idé at stoppe leder, indtil du er blevet tilbudt og accepteret et jobtilbud.

Indtil du har noget på skrift, fortsætter med din søgning. At finde andre muligheder, og modtager positiv respons fra interviewere, vil blødgøre slag, hvis du bliver afvist. Du kan også finde et bedre tilbud, uanset om du lander netop denne opgave.

Så gem anvende, netværk, og arbejder på din langsigtede karriereplan. Bedste fald, vil du være en endnu mere attraktiv kandidat til det job, du overvejer. Worst-case scenario, vil du ikke nødt til at starte fra bunden med en helt ny søgning.

Key Takeaways

Jobsøgning Afvisning sker for alle. Det er hvad du gør næste, der tæller: benytte lejligheden til at perfektionere dine interview færdigheder og analysere din tilgang.

Du er velkommen til Vent – Men Vælg den rigtige Support System: Gør ikke sige noget negativt til leje manager eller enhver, der måtte melde tilbage til arbejdsgiveren.

Må ikke mister din Momentum: Selv når tingene ser lovende med én arbejdsgiver, ikke stopper din jobsøgning, indtil du har et tilbud i hånden.

Husk, at den ansættende leder kan gøre dig en tjeneste: Jobbet kan virkelig være en dårlig pasform til dig … eller du kunne få et opkald senere for en bedre position på samme selskab.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *