Lån Officer Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Posted on

Lån Officer Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Lån officerer arbejder for banker og andre finansielle institutioner, der hjælper enkeltpersoner og virksomheder opnå midler fra disse långivere. De undersøger deres kreditværdighed, så tillade eller anbefale godkendelse af lån. De kan også nægte et lån eller fraråde at tilbyde finansiering, og de skal undertiden følge op på forsinkede betalinger på eksisterende lån.

Lån officerer kan specialisere sig i kommercielle, forbruger, eller realkreditlån. Ca. 318.600 mennesker arbejdede i dette erhverv i 2016.

Lån officer Pligter og Ansvar

Lån officerer ansvar kan stole på deres område af specialisering, men nogle fælles opgaver omfatter:

 • Find potentielle kunder, enkeltpersoner eller virksomheder, der har behov for lån og dyrke deres forretning.
 • Mødes med lån kandidater til at forklare muligheder og besvare spørgsmål.
 • Fungere som en sælger, overtale kunderne til at opnå lån fra deres institutioner snarere end noget andet sted.
 • Hjælp klienter gennem processen med at ansøge om lån.
 • Analysere og kontrollere låneansøgninger til at bestemme kunders kreditværdighed.
 • Sørg for, at lånene opfylde føderale og statslige standarder og krav.

Lån Officer Løn

Lån officerer løn kan stole på deres arbejdsgivere og omfanget af deres ansvar. De mest højtlønnede lån officerer arbejder for bil-forhandlere.

 • Median årlige Løn: $ 63.040 ($ 30.31 / time)
 • Top 10% Årlig Løn: Mere end $ 132.080 ($ 63.50 / time)
 • Bund 10% Årlig Løn: Mindre end $ 31.870 ($ 15,32 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Tip : Nogle lån officerer får en løn, mens andre måske modtage løn plus provision af de lån, de lægger på plads. Lejlighedsvis, men sjældent, de måske kun tjene provision. Bonusser er almindelige.

Uddannelse og certificering

Denne besættelse kræver en vis uddannelse, erfaring og uddannelse.

 • Uddannelse: Du skal generelt have en bachelorgrad i finansiering, økonomi, eller et beslægtet område til at arbejde som et lån officer.
 • Licensure: Der er i øjeblikket ingen specifikke licenskrav for lån officerer arbejder i banker eller kreditforeninger, men godkendelseskrav til lån officerer, der arbejder i realkreditinstitutter eller børsmæglerselskaber kan variere fra stat. De skal generelt have et realkreditlån Originator (MLO) licens, men som kræver mindst 20 timers kurser og passerer en eksamen, samt en baggrund check og en kredit check.
 • Uddannelse: Uddannelse er ofte, men ikke altid-på jobbet. Nogle virksomheder har dedikeret uddannelsesprogrammer for nyansatte, og flere banksammenslutninger tilbyder træningsprogrammer så godt.

Lån officer Skills & Kompetencer

Du bør have flere væsentlige kvaliteter til at lykkes ved at blive et lån officer.

 • Computer færdigheder: Job kandidater til lån officer positioner bør være bekendt med computere og software-applikationer relateret til bankvirksomhed.
 • Analytiske evner og opfattelse: Du vil blive bedt om at præcist at vurdere kunders regnskaber for at sikre deres kreditværdighed.
 • Sans for detaljer: En vellykket lån involverer mange sikringsanlæg og til tider meget små detaljer, og du kan ikke overse nogen af dem.
 • Salgsteknik: Den nederste linje er, at du sælger et produkt. Du har måske at overtale kunder, samt overlegen finansiere personale til at gå sammen med dine anbefalinger.

Job Outlook

Ansættelse af lån officerer forventes at stige lidt hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv fra 2016 gennem 2026, på omkring 11%. Dette felt er stærkt afhængig af den aktuelle situation i økonomien, dog, og væksten kan skifte fra felt til felt. For eksempel kan lån officerer ansat i kommerciel finansiering kun forvente job vækst på omkring 3% i samme årti, hvilket er langsommere end gennemsnittet.

Capable lån officerer kan flytte til større grene af deres virksomheder eller til ledende stillinger. Nogle vil måske i sidste ende føre tilsyn andre lån officerer og kontorpersonale.

Arbejdsmiljø

Dette er primært et kontor job, men det kan også afhænge af et lån officer speciale. De er ansat af realkreditinstitutterne kan forvente at lejlighedsvis rejse for at mødes med klienter i deres hjem, og der er ansat af kommercielle långivere kan forventes at besøge virksomheder.

Arbejdsskema

Dette er en fuldtidsstilling og kan involvere omfattende ekstra timer over 40 om ugen. Lønnen for dem, der er betalt på provisionsbasis kan direkte korrelerer med det antal timer, de er villige til at dedikere til at arbejde.

Sådan får du job

Glem ikke VÆRDI af en grad

Selv når en universitetsuddannelse ikke er teknisk påkrævet, dem, der har dem, eller har stor erfaring, selv i et beslægtet område, har de bedste muligheder.

DET ER HVEM DU VED

Nogle virksomheder og institutioner forventer lån officerer til at bygge deres egen klient baser, så påføre med en liste over kontakter og netværk henvisninger kan sætte dig ud fra andre, mindre forberedte kandidater.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *