Kan en model Arbejde for mere end én Modeling Agency?

Posted on

Kan en model Arbejde for mere end én Modeling Agency?

Kort sagt, som en model, jo flere bureauer, du arbejder med, jo mere eksponering får du. Det betyder flere auditions, flere bookinger og flere penge.

En anden grund til at underskrive med flere agenturer er, hvis du ønsker at udforske andre markeder. Din nuværende agent måske ikke har erfaring uden for deres ”hjem” region, og derfor mangler de ressourcer eller oplysninger for at få dig de bookinger, du har brug for. Det er her en anden agent i en anden by, stat, eller endda land kan være nyttigt.

Husk, at tilføje et big-navn bureau til din vagtplan er ikke altid den bedste grund til at tage på yderligere repræsentation. Problemet med store bureauer er, at modellerne, der arbejder mest, og som sætter i de fleste penge vil altid få topprioritet.

Det betyder kan det tage lang tid for agenturet for virkelig at forstå dig og repræsentere dig på den måde, du ønsker. Derudover har mange af de øverste instanser har eksklusive kontrakter, bestemme, at deres modeller ikke kan arbejde for et andet organ i USA eller andre steder. Det begrænser dine muligheder betydeligt og vil højst sandsynligt betyde, at du bliver nødt til at forlade dit nuværende bureau.

Kan en model have flere agenter, der repræsenterer dem?

Uanset om du kan have flere instanser, der repræsenterer dig på én gang, afhænger af branchestandarder. Det er ikke ualmindeligt, at kommercielle modeller baseret på større markeder som New York og Los Angeles for at have mere end én kommerciel bureau, der repræsenterer dem.

De kan også have en personlig manager. Hvad er forskellen? Bureauet vil være ansvarlig for booking auditions og arbejdspladser, og lederen vil rådgive modellen om, hvorvidt eller ikke at acceptere visse typer af bookinger og styre den samlede karriere af modellen. At have en manager i tillæg til et agentur er mere udbredt blandt aktører og talent end det er for modeller.

Høj mode eller redaktionelle modeller næsten aldrig have mere end én bureau, der repræsenterer dem på et bestemt marked. Det er dog ønskeligt redaktionelle modeller til at have et organ i hver af de store markeder som New York, Paris, Milano, Tokyo, og London.

Skal jeg have mere end én agent?

Absolut ikke. Hvis du er tilfreds med din agent og hvis de indsender dig med masser af auditions og gå-sees, så du behøver ikke at underskrive med yderligere agenturer. Nogle gange alt hvad du behøver, er et godt samarbejde med nogen, der forstår dig og gør alt for at fremme din karriere. Hvis det går godt, er det helt fint at bo, hvor du er.

Skal jeg nødt til at spørge tilladelse fra min nuværende Agency Før jeg Sign med en anden?

Så længe din kontrakt er ikke-eksklusiv, eller giver dig mulighed for at underskrive med andre instanser uden for et bestemt geografisk område, så du ikke behøver at bede om tilladelse. Du er velkommen til at underskrive med så mange agenturer, som du gerne vil. Hvis du er i tvivl om den eksklusivitet del af din kontrakt, altid spørge din agent til at afklare detaljerne, inden han underskriver med en anden. Hvis du går imod kontrakten og tegn alligevel, kan du blive droppet fra din kontrakt.

Når det er sagt, skal du stadig være åben og ærlig med din nuværende bureau, især hvis du ønsker at fortsætte med at have et positivt samarbejde. Jo mere dit bureau forstår dine karrieremål, jo mere vil de være i stand til at hjælpe dig med at nå dem. Desuden er det er den professionelle ting at gøre.

Hvad er ulemper ved at have flere agenter?

At have flere agenter på ét marked gør livet lidt mere kompliceret. Fordi modeller er sjældent lov til at underskrive kontrakter med flere organer i samme by (de vil mere end sandsynligt bog, du for de samme job, som er forvirrende, når det kommer til at finde ud af provision), er du nødt til at underskrive med bureauer, der specialiserer i forskellige områder. Det betyder, rejser, rejser, og flere rejser.

Selv hvis agenturerne er i samme tilstand, alle disse rejseudgifter virkelig tilføje op. Og mens du kan påstå ting som kilometertal, parkering og bompenge på din selvangivelse, vil du stadig betale forhånd for 100% af disse omkostninger. I modsætning til hvad mange tror, ​​behøver bureauer ikke betale for deres modellers løbende udgifter.

Også, der har flere midler, der har en travl hverdag. Det kan være svært at jonglere med alle disse auditions, go-ser, og bookinger med din hverdag (arbejde, familie, skole), især hvis du nødt til at køre eller flyve. Du bliver nødt til at være på toppen af ​​alt på alle tidspunkter for at sikre dine forpligtelser ikke forstyrrer hinanden.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *