Europass Curriculum Vitae Skrivning Tips

Posted on

Europass Curriculum Vitae Skrivning Tips

Som EU er vokset, flere og flere standarder er ved at blive implementeret af Europa-Parlamentet for at øge livskvaliteten og at bringe det til et vist niveau, hvor borgerne kollektivt bor og arbejder i EU alle vil nyde lige rettigheder.

Når du søger om en stilling inde i et af medlemslandene i EU, uanset om du studerer eller blot forsøger at få erfaring, en af ​​de vigtigste spørgsmål er at være i stand til at gøre din ekspertise og kapaciteter klart forstået at din potentielle arbejdsgiver.

Hvad er Europass?

Den 15. december 2004 gennem afgørelse nr 2241/2004 / EF, Europa-Parlamentet vedtog Rådet en fælles gennemsigtig ramme for kvalifikationer og kompetencer ved at etablere Europass.

Europass  består af fem dokumenter: Europass Curriculum Vitae (CV), Europass sprogpasset, Europass Certificate Supplement, Europass Diploma Supplement, og dokumentet Europass Mobility. De to første former du kan udfylde selv, mens de andre tre er udfyldt og udstedt af kompetente organisationer.

Oprettelse af dine dokumenter

Hvis du ikke har et CV endnu, kan du oprette en online anvende den europæiske CV bygherre . Du kan oprette en følgebrev ved hjælp af samme system. Hvis du allerede har et CV, kan du uploade det og redigere det online . Du bliver nødt til at gemme det til skyen eller eksportere det, når du er færdig.

Du kan bruge Europass-systemet for at skabe et kvalifikationspas og sprogpasset , og at gennemgå tillægget , Europassmobilitetsbeviset , og tillægget til eksamensbeviser , du bliver nødt til at søge job i EU.

Europass CV Skrivning Tips

Oprettelse Europass CV er det første og vigtigste skridt i din jobsøgning proces. Før du  begynder at skrive  din Europass CV, er der et par punkter, som du behøver at vide.

Din Europass CV er den første kontakt med en potentiel arbejdsgiver, og du bliver nødt til at fange arbejdsgiverens opmærksomhed i de første 10-15 sekunder af at læse din Europass CV. Det er den eneste måde, du vil sikre et  interview til det pågældende job . Men før du begynder at skrive det, bør du minde dig selv om et par vigtige skridt:

Eksempler anmeldelse før du går i gang. Du kan finde PDF eksempler for hvert land i EU online. Brug dem som en guide til at oprette din egen CV.

Dine færdigheder og kompetencer skal være klart og logisk præsenteres så din erfaring vil skille sig ud.  Vær opmærksom på detaljer, da der er substansen i din præsentation. Dette omfatter stavefejl og tegnsætning.

Generelt bør din Europass CV være kort.  Normalt, for en person med bare et par års erfaring, to sider er mere end nok. For fagfolk med mere erfaring, kan du skrive et Europass-CV med mere end to sider. Hvis du søger en ledende stilling, bliver du nødt til at angive tidligere erfaringer i flere detaljer, herunder grunde på hvorfor din potentielle fremtidige arbejdsgiver bør overveje at tilbyde dig en udøvende løn. I dette tilfælde skriver dit Europass CV med så mange sider som nødvendigt.

Tilpas altid dit CV til jobbet beskrivelse af den stilling, du søger. Prøv selv, for at fremhæve potentielle kvalifikationer, du besidder, der bliver anmodet af en arbejdsgiver. Må ikke ligge i dit CV, som løgn kan blive opdaget før eller under interviewet.

Europass CV har en standard logisk rækkefølge, som at præsentere dine evner og ekspertise. Du bliver nødt til at fuldføre:

  • Personlig information
  • Erhvervserfaring beskrivelse
  • Træning og uddannelse beskrivelse
  • Færdigheder og kompetencer beskrivelse

Formatering Europass CV

Hold til det foreslåede skrifttype og layout af Europass CV, da det er standardiseret ved afgørelse nr 2241/2004 / EF. Udskriv dit curriculum vitae på hvidt papir med henblik på at sikre, at layout er korrekt.

Husk, at indholdet og essensen af ​​dit CV skal være klart for den potentielle arbejdsgiver inden for 10-15 sekunder af at læse den. På grund af dette, bør du altid bruge korte sætninger. Koncentrer dig om de relevante aspekter af din træning og erhvervserfaring, og forklare eventuelle pauser i dine studier eller karriere.

Når du er færdig med at skrive din Europass CV, skal du sørge for at have en anden  revision og kontrollere  det for at sikre, at indholdet er klart, let at forstå, og indeholder ingen stavefejl.

Husk på, at i EU, din Europass CV er nøglen til succes i din jobsøgning proces. Det er blevet standard dokument, der anvendes til at søge et job i ethvert medlemsland af EU, samtidig med at det bliver lettere for jobsøgende og arbejdsgivere.

Hvornår skal man bruge en Curriculum Vitae I stedet for en Genoptag

I USA, er et curriculum vitae bruges kun ved ansøgning om akademisk, uddannelse, videnskabelig eller forskerstillinger.

Et CV kan også bruges til at søge om stipendier eller tilskud. I Europa, Mellemøsten, Afrika, eller Asien, kan arbejdsgiverne forventer at modtage et curriculum vitae snarere end et  CV .

Vælg en passende Curriculum Vitae Format

Sørg for at vælge et curriculum vitae format , der passer til den stilling, du søger efter. Hvis du ansøger om et stipendium, for  eksempel , vil du ikke nødt til at inkludere de personlige oplysninger, som ellers ville indgå i et internationalt CV.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *