Hvad betyder en særlig uddannelse lærer Do? Løn, nødvendige færdigheder, & More

Posted on

Hvad betyder en særlig uddannelse lærer Do? Løn, nødvendige færdigheder, & More


Særlige lærere overvåge uddannelse og træning af elever med fysiske, følelsesmæssige, mentale og indlæringsvanskeligheder. De designer og levere undervisning rettet mod de individuelle behov og muligheder for de studerende under deres tilsyn. Særlige lærere underviser på førskole, elementære, mellemledere, og high school niveau.

Ca. 439.300 specialundervisning lærere var ansat i USA i 2016.

Specialundervisning Lærer Pligter og Ansvar

Specialundervisning lærernes ansvar kan variere afhængigt af den lønklasse, de underviser, og hvor de er ansat, men nogle fælles opgaver omfatter:

 • Samarbejd med andre klasselærere, skolepsykologer, indlæringsvanskeligheder specialister, tale / høre specialister og socialarbejdere skole at fremlægge en samlet plan for udvikling af kompetencer i disse elever.
 • Sæt læringsmål for hver elev, vurdere deres fremskridt, og registrere deres evalueringer.
 • Opdater forældre om forløbet af deres elever og hverve forældrenes støtte med adfærd kontrol og indre aktiviteter, som skal supplere deres klasseundervisning.
 • Overvåge og træne undervisningsassistenter.
 • Hjælp plan for overgang af deres elever til produktive liv efter afslutningen af ​​deres ungdomsuddannelse.

Specialuddannelse Lærer Løn

Særlige lærere tjene på lige fod med andre undervisere, på trods af de ekstra udfordringer og ansvar.

 • Median årlige Løn: $ 59.780 ($ 28.74 / time)
 • Top 10% Årlig Løn: Mere end $ 97.070 ($ 46,67 / time)
 • Bund 10% Årlig Løn: Mindre end $ 39.680 ($ 19.08 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics , 2018

Uddannelse og certificering

Denne karriere kræver både uddannelse og til tider certificering.

 • Uddannelse: Særlige lærere i folkeskolen har brug for mindst en bachelorgrad. Nogle lærere får en bachelorgrad specifikt i uddannelse, eller endda specialundervisning. Nogle stater kræver kandidater til certificering til at besidde en kandidatgrad i specialundervisning. Mange skoledistrikter angiver en præference for kandidater med masteruddannelser.
 • Uddannelse og erfaring: Mange specialundervisning lærere skal udfylde et vist antal timers studerendes undervisning før blive certificeret. Særlige lærere kan lære at planlægge lektioner og styre et klasseværelse under opsyn af en ledende lærer, mens elev undervisning.
 • Certificering: De fleste stater kræver enkeltpersoner til at bestå en eksamen. Private skolelærere har brug for en bachelorgrad, men behøver ikke nødvendigvis at blive certificeret. Nogle lærere får deres licenser i bestemte handicap kategorier, såsom adfærdsforstyrrelser eller autisme.

Specialuddannelse Lærer Skills & Kompetencer

Der er mange færdigheder er specifikke for specialundervisning lærere, herunder empati, tålmodighed og organisation.

 • Kritisk tænkning færdigheder: En specialundervisning skal præcist at vurdere elevernes fremskridt og tilpasse undervisningen til deres behov.
 • Tålmodighed: Disse studerende kræver ofte forskellige metoder til undervisning og er ikke altid umiddelbart lydhøre over for at modtage den. Det kan være en vanskelig opgave, og evnen til at træde tilbage kortvarigt og tage en dyb indånding kan være kritisk.
 • Kommunikationsevner: Disse lærere skal kunne kommunikere med forældre, andre lærere og administratorer, ud over de børn under deres tilsyn.
 • Innovation: Ikke hver eneste af disse børn kan blive undervist på samme måde. En god specialundervisning lærer vil være i stand til at forestille sig forskellige måder at nå de studerende og vejlede dem til at komme videre.

Job Outlook

Beskæftigelse specialundervisnings lærere forventes at vokse med en hastighed på omkring 8% i 2016 til 2026, så hurtigt som gennemsnittet for alle erhverv. Dette skyldes, at mere effektiv og tidligere screening og identifikation af forskellige fysiske, følelsesmæssige, mentale og indlæringsvanskeligheder.

Vigtigt : Føderale og statslige regler kræver skoledistrikter at tilbyde gratis undervisning til handicappede studerende, så der er et løbende behov for disse lærere.

Arbejdsmiljø

Mange specialundervisning lærere arbejder i offentlige eller private skoler på det elementære, mellemnavn, og high school niveauer, men de kan også undervise på børnepasning servicecentre. Andre arbejder for bolig og dag programmer, der opfylder behovene hos handicappede eller særlige elever, eller ved lokalt baserede bureauer, der supplerer den undervisning, som gives af skolerne.

I ethvert miljø, kan dette erhverv opløftende og givende, men det kan også være følelsesmæssigt udfordrende og stressende. Det kan være fysisk udfordrende såvel når der beskæftiger sig med børn med fysiske handicap.

Arbejdsskema

De fleste specialundervisning lærere arbejde på skoledage og i skoletiden, men de kan arbejde efter skoletid samt til lønklasse papirer og tage sig af administrative opgaver. Særlige lærere har typisk somre væk, selv om nogle skoler har sommer skole programmer, der kan kræve ekstra måneder på arbejdspladsen. Lærerne er typisk ud for midten af ​​vinter pauser og foråret pauser så godt.

Sammenligning Lignende stillinger

Nogle lignende stillinger og deres median årsløn inkluderer:

 • Børnepasning arbejdstager : $ 23.240
 • Gymnasielærer : $ 60.320
 • Ergoterapeut : $ 84.270

Kilde: US Bureau of Labor Statistics , 2018

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *