Sådan Svar Adfærdsmæssige Interview Spørgsmål

Posted on

Sådan Svar Adfærdsmæssige Interview Spørgsmål

De fleste ansætte ledere omfatter mindst et par adfærdsmæssige spørgsmål i hver jobsamtale, de gennemfører. Hvad kan du forvente, når du bliver bedt om disse typer af spørgsmål? I en adfærdsmæssig jobsamtale, intervieweren stiller spørgsmål om dine tidligere arbejde erfaringer. For eksempel kan han eller hun siger, ”Fortæl mig om en tid, at du var nødt til at multitaske på arbejde” eller ”Giv mig et eksempel på en konflikt, du havde med en medarbejder. Hvordan har du løse det?”

Arbejdsgivere, der bruger denne metode søger konkrete beviser, der beviser, at kandidaten har de færdigheder og evner er nødvendige for jobbet. Ideen bag en adfærdsmæssig interview spørgsmål er, at tidligere adfærd er en indikator for fremtidig adfærd. Derfor eksempler fra din fortid giver arbejdsgiveren en idé om, hvordan du ville håndtere en lignende situation, hvis du skulle blive ansat.

Hvad du kunne stilles

Interviewere kan udgøre en række adfærdsmæssige spørgsmål. Eksempler på interview spørgsmål omfatter: “Kan du give mig et eksempel på hvordan du motiveret en underpræsterende underordnet øge produktiviteten?” og “Beskriv en tid, hvor du implementeret et nyt program, som var en succes.”

Arbejdsgiverne er på udkig efter en detaljeret forklaring af en oplevelse fra din fortid. De ønsker at vide, hvad oplevelsen var, og hvordan du behandlet det. Dine svar vil give intervieweren en indikation af, hvordan du håndterer projekter og problemstillinger på arbejdspladsen.

Sådan Forbered

Det er umuligt for kandidater til at forudse alle mulige spørgsmål, du vil blive bedt om forud for en samtale. Mange vil være specifikke for det job, som du bliver overvejet. Men ved omhyggeligt at gennemgå jobannonce og gennemgå lister over almindelige adfærdsmæssige interview spørgsmål, kan du forberede dig til de mest sandsynlige spørgsmål.

Inden vi går ind i et interview, tager sig tid til at identificere de kvaliteter af den ideelle kandidat til denne stilling. Kig gennem jobbet notering for en liste af kvalifikationer og scanne for alle søgeord, der giver dig et vink om, hvad arbejdsgiveren ønsker i et job kandidat. Så matcher dine kvalifikationer til jobbet, så du er forberedt med eksempler i relation til erfaring og kvalifikationer arbejdsgiveren søger.

Ud over at se efter eventuelle signaler inden stillingsopslaget, hvis tiden tillader det, foretage oplysende interviews med professionelle kontakter i området for at få input til de foretrukne færdigheder, viden baser og personlige egenskaber af succesfulde medarbejdere i denne type job.

Når du får en fornemmelse af de spørgsmål, du kan blive bedt om, vil det næste skridt være at komme med eksempler fra tidligere erfaringer, som har hjulpet dig med at udvikle de færdigheder og kvaliteter, der er nødvendige for et job. Opret en liste over syv til 10 vigtige aktiver, der gør dig en stærk kandidat til dit mål job. For hvert aktiv, tænk på en anekdote eller historie om, hvordan du har brugt at styrke til at tilføre værdi i visse situationer. Du kan bruge anekdoter fra dine roller som medarbejder, studerende, frivillige eller praktikant.

Sådan Svar Adfærdsmæssige Interview Spørgsmål

Når praktiserende svar til adfærdsmæssige interview spørgsmål, overveje følgende, hvad der kaldes STAR interview respons teknik. Det er en fire-trins teknik til at besvare spørgsmål om tidligere adfærd på arbejdspladsen:

  • (S) Situation. Beskriv situationen eller sætte scenen. Forklar det sted, du arbejdede for eller den opgave, du fik.
  • (T) Opgave. Beskriv problemet eller problem, du blev konfronteret med.
  • (A) Handling.  Beskriv den handling, du tog for at gribe ind i situationen eller løse problemet. Dette bør indføre det vigtigt aktiv, du gerne vil illustrere.
  • (R) Resultater. Beskriv de resultater, der genereres din handling. Forklar, hvordan du hjalp med at løse problemet eller forbedre selskabets på en eller anden måde.

Forestil dig en arbejdsgiver beder dig den adfærdsmæssige interview spørgsmålet, ”Fortæl mig om en tid, som du brugte dine organisatoriske færdigheder til at forbedre en situation på arbejdet.” En mulig svar ved hjælp af STAR-teknik ville være som følger:

Da jeg tog på jobbet som assistent i Marketing løsninger, lærte jeg hurtigt, at der ikke var nogen let tilgængeligt system til hentning oplysninger om tidligere kampagner. Hver af de fem konsulenter havde deres egne computerfiler. Jeg foreslog til direktøren, som vi oprettet en fælles online registreringssystem med tidligere kampagnemateriale, der ville tilgås af alle medarbejdere. Jeg interviewede hver af de ansatte for at få input om, hvordan man kategorisere filerne og foreslog et system, der blev implementeret. Systemet var en succes; Det er stadig på plads fire år senere. Min vejleder nævnt dette realisering som en af ​​grundene til mit raise på min seneste resultatanalyse.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *