Overraskende ting du kan sælge online

Posted on

Overraskende ting du kan sælge online

Takket være internettet, langt væk er de dage for schlepping dine ting ud til forhaven, krydse nogle tegn op og håber det ikke regner, så folk vil komme købe dine uønskede ting. Nu har du så mange muligheder for at sælge dine ting på nettet.

Og der er så meget at sælge! Ikke længere er du begrænset til at sælge den slags ting, du ville finde på en gammeldags gård salg. Her er 7 overraskende ting du kan sælge online for at bringe i nogle ekstra kontanter.

Din families og dit tøj

Når kernen i værftets salg, sælger tøj er ikke bare nemmere med hjælp af internettet, er det mere indbringende. I gamle dage skulle man pris ting lave på grund af den begrænsede størrelse af kundeunderlaget af værftet salg entusiaster, der også var sandsynligvis en sparsommelig flok. Nu, hvis du har gode ting, kan du få gode priser for det online.

Fordi børn vokser ud af tøjet så hurtigt, forældre ofte både købe og sælge deres tøj online. Men der er ingen grund til at begrænse dig selv til bare at sælge dine børn ud-vokset poster. ThredUp, en af ​​de første forhandlere køber og sælger brugt tøj på nettet, begyndte som en måde at sælge børnetøj, men nu er det udvidet til dametøj og tilbehør. Den måde det virker er du bestille en ”renselem taske,” pakke den op med dine fejlfri, top mærkevarer og sende det ud ved hjælp af en forudbetalt etiket. ThredUp vil bestemme værdien af ​​dine emner og betaler dig via PayPal eller en forudbetalt Visa. Der er ingen garanti for, at dine emner vil blive accepteret, og der er et gebyr for at have dine emner returneret. virksomheden har dog en indtjening estimator på sitet, så du kan afgøre, om dine emner vil sandsynligvis blive accepteret.

Billeder

Hvis du elsker at tage billeder (og du er god til det), kan du tjene penge ved at sælge fotos online. På mange måder Internettet er den store leveler muligheder. Det gør ikke så meget, hvad dine legitimationsoplysninger er, lige så meget som hvor god dit arbejde er.

Der er snesevis af online arkivbilleder agenturer, hvor du kan uploade dine billeder, videoer eller illustrationer og skal betales, hver gang nogen downloader en. Eller overveje at bryde ind i virksomheden af ​​fast ejendom fotografering med et af de online virksomheder, der tilbyder denne service til agenter. Det er ikke særlig indbringende, men det vil give dig mulighed for at opbygge en portefølje, som kan udnyttes til mere arbejde med en ejendomsmægler i dit lokale marked.

Hvis du er en kunstner på hjerte, sælge aftryk af dit arbejde, men lad en online virksomhed gøre alt den kedelige arbejde med at udskrive, indramning og shipping det til dine kunder.

Dit bryllup Elementer

Hvis du havde stor eller endda mellemstore bryllup, du sandsynligvis brugt en masse penge på ting, som du aldrig forventes at købe eller til at bruge igen. Så nu, at det er bare én stor glad hukommelse, har du stadig brug for de lysestager og midtergangen runner til at huske det ved?

Hvis ikke, kan du bruge internettet til at sælge disse ting online til andre brude og sende dem ud ved hjælp af en service som Tradesy (som tager en provision) eller lægge dem på Ebay. En anden måde at bruge internettet er at sælge ting lokalt i form af online Classifieds på nabolag sider som Nextdoor eller på Facebook og Craigslist. Når køberne kan hente elementer og ikke betale for forsendelse, kan dine ting hente en højere pris.

Selvfølgelig brudekjole er den store billet punkt. Hvis du ikke føler dig alt for sentimental om at sælge det, der er masser af steder at sælge din brudekjole online. Du kan gøre det bedre at sælge det online i stedet for lokalt, fordi du vil have en større pulje af potentielle købere. Det er også bedre til at sælge det snart efter brylluppet, mens den stadig er i stil end at vente flere år. Her er steder at sælge din brudekjole online:

 • PreOwnedWeddingDresses.com
 • StillWhite .com
 • NearlyNewlywed.com
 • Tradesy.com
 • SellMyWeddingDress .org

Ud over disse steder, kan du prøve at sælge den kjole ved hjælp af lokale online værftets salg eller swap mødes steder på de sociale medier. Mange brude gennemsøge disse steder for gode tilbud, især for alt tilbehør. Du er mindre tilbøjelige til at finde en anden brud i dit lokalområde, der er bare din størrelse og som ønsker din kjole. Men hvis du gør det, kan det spare dig kommissionen.

Din mening

Du ved hvad de siger om udtalelser rigtige? Alle har én. Når det er tilfældet, din mening er nok ikke en af ​​de mere værdifulde ting, du kan sælge. Men meninger er gratis at komme med, så hvorfor ikke tjene lidt penge fra dit i din fritid.

Sælge din mening ved at tage undersøgelser online har været en pengemaskine mulighed på internettet for næsten lige så længe som den har eksisteret. Nu, med pengemaskine mobiltelefon apps er det lettere end nogensinde at tjene penge med undersøgelser, når du har lidt tid til at dræbe; for eksempel når du venter på at hente dit barn i skolen eller på offentlig transport.

Hvad er du virkelig sælger er synspunktet af en person i din demografisk gruppe. Når du tilmelder dig til at udfylde undersøgelser vil du nødt til at give en masse oplysninger om dig selv: beliggenhed, uddannelse, interesser, indkøbsvaner, alder, køn, etc. Du vil derefter blive matchet med undersøgelser om produkter og tjenester, der bliver målrettet til folk som dig. Så hvor mange undersøgelser, du får, afhænger af, hvor mange marketingfolk er interesseret i at appellere til folk som dig, og hvor mange andre, der passer til dine demografi gør undersøgelser.

Husk dog, nogle af de faldgruber ved at tage undersøgelser : Undersøgelser ikke altid betale kontant. Nogle gange de betaler i gavekort eller kuponer. Nogle gange de betaler i belønning punkter. Der er normalt tjener tærskler for at modtage betalinger. Online undersøgelser har også potentiale til at være svindel. For at undgå disse arbejde derhjemme scams, ikke give dit kreditkort eller bankkonto nummer i enhver undersøgelse. Må ikke betale for muligheder eller lister over undersøgelse selskaber. Disse er altid signaler af en fidus.

Steder at tage online undersøgelser:

 • InboxDollars .com
 • OpinionOutpost .com
 • SwagBucks .com

din ekspertise

Meget mere værdifuld end din mening er din ekspertise. Og der er mange forskellige måder at sælge din ekspertise. Hvis du har specialiseret viden om stort set ethvert emne, der er helt sikkert nogen derude villige til at betale for det. Spørgsmålet er, hvordan man markedet og tjene penge på din viden.

Du kan:

 • udgive en e-bog
 • arbejde som en online lærer
 • oprette din egen online, e-learning-indhold på et site som Udemy
 • oprette en hjemmeside eller blog eller blive en freelance-skribent
 • eller bygge en freelance karriere som konsulent.

Disse alle tage en investering af tid og muligvis penge til at betale sig i det lange løb. Men hvis du ønsker en hurtig start på at sælge din ekspertise, så prøv at teste hjemmesider eller besvare spørgsmål på websteder som PrestoExperts eller Createpool .

Dit hår

Markedet for menneskehår er en stor forretning, og internettet gør det nemt for næsten alle, der har den ønskede hårtype at sælge deres hår.

Så hvad er det ønskede hårtype? Det bør være lang, tyk og sund. Den mindste længde er 6 inches, men jo længere jo bedre. Vægt er en nøglefaktor i værdi; men det ikke kan måles nøjagtigt indtil håret er skåret, så tykkelse, målt ved omkredsen af ​​håret, når banded, kan være en god målestok for tykkelsen. En 1- eller 1,5-tommers hestehale ville blive betragtet tynd. Som for sundhed, den ideelle er ”jomfru hår,” som er hår, der aldrig er blevet farvet, rettede, kemisk behandlet eller endda blæst tørt. Hvis du er ryger, der kan mindske værdien af ​​dit hår. Farven er ikke så vigtig faktor, men mindre almindeligt den naturlige hårfarve (f.eks blond og rød), jo mere værdifuld håret.

Hvor meget er hår værd? Det mindste man kunne forvente for jomfru hår er omkring $ 10 per tomme. Ikke-jomfru hår kunne bringe så lidt som $ 5 pr tomme, eller der kan bare være noget marked for det. De steder at sælge hår online er markedspladser, så sælgerne købe annoncer for deres hår og købere kontakte dem. Typisk markedspladser ikke tager en provision, men læse servicevilkårene omhyggeligt. Her er nogle af de online hår markedspladser:

 • BuyandSellHair.com
 • OnlineHairAffair.com
 • HairSellOn .com
 • SellHairOnline .com

Modermælk

Hvad er gammel er nyt. Igen internettet giver et nyt spin på en gammel praksis. Før formel blev opfundet, kunne kvinder, der ikke kunne sygeplejerske deres børn leje en amme til at give modermælk til deres barn. Det er ikke gjort helt på samme måde længere, men nu med bryst pumper og internettet er der et marked for modermælk. Ammende kvinder kan pumpe og fryse og sende deres brystmælk og blive betalt for det.

Her er nogle steder at sælge modermælk online:

 • OnlytheBreast .com
 • Mothersmilk.coop
 • BreastMilkShare .com
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *