Stewardesse Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Posted on

Stewardesse Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More


Selvom kabinepersonalet, tidligere kendt som stewardesser og stewarder, gør passagererne komfortabel på fly, der ikke er deres primære ansvar. Passagerer sikkerhed og cockpittet sikkerhed er deres vigtigste bekymringer.

De hjælper passagererne i nødsituationer, holde dem roligt og sikkert. De tjener også drikkevarer, snacks og nogle gange måltider. Denne karriere involverer både sikkerhed og gæstfrihed og tilbyder en mulighed for personer, der ønsker at levere sikkerhed og service til folk, mens se verden.

Stewardesse Pligter og Ansvar

Dette job kræver kandidater til at være i stand til at udføre opgaver, der omfatter følgende:

 • Løbende overvåge alle forhold sikkerheds- og nødudstyr af vores fly, mens på jorden og under flyvning
 • Forklar alt sikkerhedsudstyr og kontrollere, at passagererne efter sikkerhedsskilte og procedurer
 • Giv gæstfrihed og kundeservice til passagererne
 • Hils passagerer, overvåge håndbagage, og direkte passagerer til tildelte pladser
 • Assistere passagerer i stuvning håndbagagen vejer op til og med 50 pounds
 • Deltag til enkeltpersoner med behov for særlig hjælp (såsom uledsagede mindreårige, personer med et handicap, og ældre) i hele flyoperationer
 • Reager på onboard medicinske situationer

Stewardesse Løn

En stewardesse løn varierer baseret på den enkeltes niveau af erfaring. Derudover flyselskabet, geografisk placering, og evnen til at tale andre sprog kan også påvirke lønniveauet.

 • Median årlige Løn: $ 50,500 ($ 24.28 / time)
 • Top 10% Årlig Løn: Mere end $ 79.520 ($ 38,23 / time)
 • Bund 10% Årlig Løn: Mindre end $ 26.860 ($ 12,91 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Uddannelse og certificering

Mens en studentereksamen er et minimumskrav for alle, der ønsker at blive en stewardesse, mange arbejdsgivere foretrækker at ansætte job kandidater, der har en universitetsuddannelse.

Som en ny stewardesse, når du har afsluttet en formel uddannelse, vil en arbejdsgiver placere dig på reserve status. Det betyder, at du kun arbejde, når opfordret til at udfylde for fraværende eller ferierende medarbejdere eller om ekstra flyvninger. Forvent at forblive på reserve status i mindst et år eller længere. Afhængig af personale, kan det tage op til syv år. Til sidst, vil du få lov til at byde på månedlige opgaver.

 • Sikkerhed verifikation: Ansøgere skal fuldføre en 10-årig baggrund og kredit check, FBI fingeraftryk check, såvel som præ-beskæftigelse og tilfældige narkotika og alkohol test.
 • Alder: Selvom Federal Aviation Administration (FAA) mandater, at kabinepersonalet være mindst 18 år, nogle arbejdsgivere har højere alderskrav. Mange flyselskaber foretrækker at ansætte job kandidater, der har erfaring med at arbejde med det offentlige.
 • Fysiske krav: Arbejdsgivere vil kræve dig til at møde en vis højde krav for at nå faste lagerbeholdere, på mellem 5’0 og 5’11 (uden sko). Dit syn skal være correctable 20/40 eller bedre. Du skal også opretholde en god fysisk kondition, og praktisere god pleje, hygiejne, og etikette.
 • Træning: Alle nyansatte stewardesser får tre til seks ugers formelle on-the-job træning fra deres arbejdsgivere. Efter at have afsluttet en arbejdsgivers indledende træningsprogram, mennesker har behov for at få certificering fra FAA. Flyvende på andre typer af fly kræver yderligere uddannelse og certificering.

Stewardesse Skills & Kompetencer

Din formel uddannelse vil forberede dig til at udføre dit job opgaver, men specifikke bløde færdigheder-personlige egenskaber, som du er født med eller erhvervet gennem livserfaringer-er også behov for.

 • Tjenesten orientering: stewardesser skal være opmærksomme på passagerernes behov.
 • Interpersonelle færdigheder: Du skal have gode kommunikationsevner og har en professionel og konservativ udseende. Desuden vil din evne til at leve sig ind i, og overtale og koordinere dine handlinger med andre, giver dig mulighed for at interagere godt med kunder, kolleger kabinepersonalet, piloter og andet flyselskab personale. Du vil få flere jobmuligheder, hvis du besidder mindst to års kundeservice oplevelse.
 • Aktiv lytning: Din evne til at forstå og reagere på dine kunder vil tillade dig at udføre dit job godt.
 • Verbal kommunikation: Da sikkerheden er din primære bekymring, skal du være i stand til klart at formidle instruktioner til dine passagerer og besætning.
 • Kritisk tænkning: Evnen til at bruge logik til at løse problemer og træffe beslutninger, især i stressede situationer, er afgørende.
 • Mulighed for at flytte: stewardesser skal have en vilje og evne til at flytte efter operationelle behov.

Job Outlook

Ifølge den amerikanske Bureau of Labor Statistics, vækstudsigterne for kabinepersonalet i løbet af det næste årti i forhold til andre erhverv og industrier er højere end gennemsnittet for alle erhverv, drevet af nye, større fly, der kan bære flere passagerer og kræver flere kabinepersonalet .

Beskæftigelsen i dette erhverv forventes at vokse med omkring 10% i løbet af de næste 10 år, hvilket er hurtigere end den gennemsnitlige vækst forventes for alle erhverv mellem 2016 og 2026. Væksten for andre luft transportarbejdere forventes at være 7% i løbet af de næste 10 flere år.

Disse vækstrater sammenlignet med den forventede vækst på 7% for alle erhverv. Konkurrencen er stærk på grund af antallet af ansøgere til rådighed i forhold til antallet af jobmuligheder. Et kollegium grad kan øge dine kundeemner, og arbejdspladser vil fortsat være tilgængelige på grund af behovet for at erstatte stewardesser forlader besættelsen.

Da mange kabinepersonalet forblive i deres job i længere tid end de gjorde før i tiden, konkurrence for de nye til området er hård. Din avancement fra reserve status til at have evnen til at vælge opgaver vil være langsom.

Arbejdsmiljø

Mens flyselskaberne ansætte størstedelen af ​​kabinepersonalet, noget arbejde for virksomheder eller virksomheder, der charterfly. kabinepersonalet tilbringer det meste af deres tid på at arbejde i en kabine på et fly, og de skal interagere med vanskelige kunder, håndtere luft turbulens, følge og håndhæve en række sikkerhedsforanstaltninger, og servere mad og drikkevarer.

Når du først starter ud, og muligvis et stykke tid, vil du ikke være i stand til at vælge de mest eftertragtede ruter. Med alle de rejse frynsegoder, har du afvejningen af ​​at skulle arbejde uregelmæssige timer og i weekender, aftener, overnatninger og helligdage.

Som repræsentanter for flyselskabet, skal stewardesser præsentere sig selv i en velplejet og professionel måde. Tatoveringer og piercinger kan ikke være synlige, mens i selskabet udstedt ensartet og må ikke midlertidigt dækket med bandager eller make-up; tatoveringer på nogen områder af hånden, fingrene, håndled, hals og hoved er ikke tilladt.

Arbejdsskema

Arbejdstider ofte varierer, og kabinepersonalet skal arbejde nætter, weekender og helligdage så mange flyvninger foregår i disse tider. Nye kabinepersonalet kan være nødvendigt at være på vagt og klar til at arbejde med kort varsel.

kabinepersonalet normalt tilbringer mellem 75 og 100 timer i fly hver måned, og omkring 50 ekstra timer på jorden, forberedelse til flyvninger og udføre andre opgaver. Afhængigt af flyvningen rute, kan nogle kabinepersonalet være væk fra hjemmet i flere dage hver uge.

Sådan får du job

SKRIV en målrettet RESUME

Skriv dit cv til at fremhæve relevant erfaring og kvalifikationer. Lær mere om, hvordan man skriver en effektiv følgebrev. Du kan også børste op på dine interview færdigheder ved at gennemgå denne liste over stewardesse interview spørgsmål.

ANSØGE

Kig på jobsøgning ressourcer som Indeed.com, Monster.com, og Glassdoor.com for ledige stewardesse stillinger . Du kan også besøge hjemmesider af flyselskaber direkte at ansøge om at åbne stillinger. Spil op nogen nyttige erfaringer, der kan hjælpe sætte dig ud, såsom flydende i flere sprog.

FIND en praktikplads

Få erfaring og værdifulde kontakter ved interneringen med et flyselskab. Start med at besøge selskabets hjemmeside for at se, om de tilbyder praktikpladser. Du kan bruge al din tid på jorden, da du sandsynligvis vil komme til at arbejde i en administrativ afdeling af flyselskabet. Men virksomheder som Southwest Airlines tilbyde frynsegoder såsom gratis flyrejser i USA for enkeltpersoner, der tiltræder deres praktikant program, og du kan være i stand til at skabe kontakter, der kan hjælpe du lander en stewardesse job.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *