Sådan Turn en praktikplads Into et job

Posted on

Sådan Turn en praktikplads Into et job

Mange arbejdsgivere, der tilbyder praktikpladser gør det som en måde at afprøve og rekruttere nye fuldtidsansatte. Selvom praktikpladser er en måde for eleverne at få erfaring og lære mere om en specifik karriere felt af interesse, de er også en måde for organisationer at afprøve individer og beslutte, hvor godt de passer ind i den overordnede kultur i organisationen. Mange arbejdsgivere bruger deres praktik programmer som en Proving Ground for leje proces og er i stand til at spare penge i deres rekrutteringsindsats ved at prøve potentielle nye medarbejdere forud for at udvide en egentlig jobtilbud.

Hvis du er interesseret i at gøre en praktikplads i et fuldtidsjob efter endt uddannelse, kan du bruge nogle bestemte teknikker til at øge dine chancer for at blive ansat.

Gøre et godt indtryk

Som praktikant er det dit ansvar at vise din vejleder og andre i organisationen, at du har hvad der skal til, både personligt og professionelt, at passe sammen med den virksomhedskultur. At tage sig tid til at lære om mission af organisationen, og hvad det værdier i sine medarbejdere kan give vigtige oplysninger om, hvordan virksomheden identificerer og definerer succes.

Udvikle faglige mål

Identificering af professionelle mål og finde en givende praktik, der opfylder dine forventninger vil være mere gavnligt for din dygtighed udvikling og fremtid karriereønsker end at acceptere en hvilken som helst praktik, der er til rådighed. Praktikophold er designet til at forberede ansøgerne til fremtidige job og karriere, og at finde en praktikplads, som vil hjælpe dig med at nå dine professionelle mål vil også hjælpe dig med at blive en mere konkurrencedygtig kandidat i din fremtid jobsøgning.

Udvikle et stærkt forhold til din vejleder

Sørg for at holde din vejleder ajour med dit arbejde og resultater ved at kontrollere i ofte og gør, at du opfylder forventningerne. Når du har identificeret dine job ansvar, og du forstår din vejleders forventninger, at arbejde hårdt demonstrere din personlige initiativ og din evne til at arbejde både selvstændigt og som del af et team. Udvikling af professionelle forbindelser som praktikant vil give dig et forspring i udviklingen af ​​et professionelt netværk.

Udvikle en stærk arbejdsmoral

Etablering af en vilje til at få arbejdet udført på alle omkostninger og samtidig opretholde en positiv holdning giver arbejdsgiveren tillid til, at du vil blive et værdifuldt medlem af holdet, hvis ansat som medarbejder.

Komplet Tildelte projekter til tiden

Hvis du forudser en udfordring med en deadline på et projekt, du arbejder på, skal du sørge underrette din vejleder og bede om input han / hun kan give eller bede om en forlængelse for at få projektet gennemført. Vær sikker på, at du tilbyder en gyldig grund til forsinkelsen projekt som andre uforudsete problemer eller andre arbejdsprioriteter der er nødvendige for at være rettet forud for at få det specifikke projekt afsluttet til tiden.

Altid Følg firmaet Regler og fastlagte retningslinjer

At blive en del af virksomhedskulturen omfatter at lære den etablerede dress code af selskabsskatten. Det betyder også at lære tildelte tid, og hvad der forventes for etablerede frokost perioder og pauser. Tag dig god tid til at lære de regler og retningslinjer, der forventes af organisationen før hoppe i og på eventuelle alvorlige fejl. Tjek også virksomhedens politik om personlige e-mails, telefonopkald og brug af internettet for at undgå eventuelle akavede og pinlige situationer.

Få input fra tilsynsførende og kolleger på dit job ydeevne

Kommunikation med arbejdsgiverne om dit job præstation vil give en mulighed for dig at forbedre og foretage de nødvendige ændringer i løbet af din praktik. Denne indgang kan være afgørende i at hjælpe dig med at forbedre dit job præstationer gennem afklaring af vejleders forventninger. Problemer kan ofte undgås, når forventningerne er åbent kommunikeret og alle er på samme side.

Tackle Nem, gentagne opgaver med entusiasme

Arbejdsgiveren vil stole på dig til at fuldføre mere vanskelige opgaver, når de genkende din evne til at håndtere de små ting. Beder om yderligere og mere udfordrende arbejde vil blive accepteret mere positivt af en arbejdsgiver, hvis du har accepteret ansvaret for de mere kedelige opgaver, der er nødvendige for at udføre opgaven på en daglig basis.

Identificer Issues Ikke øjeblikket behandles af Organisationen

Du kan tilbyde din indsigt i problemer, du identificere og diskutere, hvordan du kan løse dette problem eller udfylde dette behov i virksomheden. Arbejdsgivere søger folk, der kan tænke ud af boksen og finde løsninger på de aktuelle problemer, som ledelsen ikke kan have endnu identificeret eller behandles. Vær forberedt på at tilbyde løsninger, som du mener kan arbejde på at løse et specifikt problem eller situation.

Udvikle rapport med kolleger

Arbejdsgivere søger personer, der kan fungere godt i et team miljø, og som har særlige styrker, der vil tilføje til de overordnede resultater af gruppen.

Vis Initiative

Illustrerer din interesse i at udvikle ny viden og færdigheder er relevante for stillingen vil øge arbejdsgiverens tillid til din vilje og initiativ til at gøre et godt stykke arbejde. Viser entusiasme og tilbyder at deltage i workshops eller seminarer vil øge din forståelse af virksomheden og vil gøre et positivt indtryk på din vejleder.

Bede om yderligere arbejde

Hvis du ikke har nok arbejde at gøre, skal du sørge for at tjekke med din vejleder for at se, om der er nogen ekstra arbejde, du kan gøre. Hvis ikke, så tjek for at se, om du kan hjælpe andre med at få deres arbejde afsluttet, hvilket også kan lære dig nye færdigheder i processen.

Deltag i en professionel forening

Deltagelse i faglige sammenslutninger giver de studerende en enestående mulighed for at møde mennesker i øjeblikket arbejder inden for området. Gennem faglige sammenslutninger, studerende lærer også, hvad professionelle tidsskrifter folk på området læser samt om entry-level job åbninger, der kan være i øjeblikket tilgængelig i andre organisationer.

Udtrykke din interesse i at arbejde for selskabet

Ved at udtrykke en interesse i virksomheden, er du lade selskabet vide, at du overveje organisationen et sted, som du gerne vil arbejde. Selv om der ikke kan være nogen aktuelle jobs, ved at lade din vejleder ved, at du ville være interesseret i at arbejde for virksomheden, vil du være mere tilbøjelige til at blive kontaktet, når en stilling åbner.

Netværk handler om at opbygge relationer. Når du udvikler en stærk netværksgruppe, vil du udvikle en bedre fornemmelse af, hvad det kræver at være en succes, og lære at skabe et netværk, der kan hjælpe dig med at udføre dine karrieremål. At have en mentor, som du respekterer, vil bidrage til at gøre praktik erfaring langt mindre stressende.

Mentoren vil også give dig nogen til at lære af og et sted at få svar på dine spørgsmål. Opsøge en professionel mentor, du har tillid til, og vær ikke bange for at stille den pågældende person spørgsmål og for forslag til, hvordan du kan forbedre dine præstationer og øge dit nuværende niveau af viden og færdigheder. Du kan spørge, hvad det tager at bevæge sig op i marken, både i organisationen og i den specifikke branche. Når du opretter et stærkt netværk og få erfaring inden for dit område, du også vil få mulighed for at hjælpe nye fagfolk, der er interesseret i at bryde ind i feltet.

De professionelle relationer, du udvikler i løbet af dit praktikophold erfaring vil også være en del af dit professionelle netværk af mennesker, der kan bevidne din viden og evne til at gøre et godt stykke arbejde. Din fremtidige relationer med dit netværk skal plejes og fortsatte længe efter dit praktikophold er slut for at holde den i live og godt.

Udtrykke din Vurdering

Når du er færdig med dit praktikophold, en kort tak er altid værdsat og vil efterlade et positivt indtryk med arbejdsgiveren. Hvis du vender tilbage til college, skal du sørge for at holde kontakten med din vejleder og kolleger, og tage sig tid til at forhøre sig om potentielle job åbninger, de forventer i fremtiden.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *