Årsager til, at du ikke hører tilbage om job

Posted on

Grunde til at du er ikke Hearing Tilbage Om Jobs

Der er mange forskellige grunde til, at du ikke kan høre tilbage fra arbejdsgiverne efter du søge et job. Du kan også ikke høre fra en leje manager, efter at du har brugt tid interviewe til en ny position, som kan være endnu værre. Ikke at vide, hvor du står kan være svært og stressende.

Det kan være en udfordring at vide, om du bør holde ansøger om flere job eller vente, indtil du får et endeligt svar om den pågældende stilling. Når du er i den zone, hvor man ikke har en anelse om, hvad der sker med en potentiel position, kan det være bedst at holde din jobsøgning bevæger sig fremad, indtil du har en fast jobtilbud. Ting kan ændre sig hurtigt, og indtil du har en formel aftale om at begynde at arbejde, det er ikke en færdig aftale.

Hvorfor ikke virksomhederne tager sig tid til at underrette ansøgerne, hvor de står i interviewet processen? Og hvad kan du gøre, når det sker for dig? Gennemgå nogle af grundene til, at du ikke høre tilbage fra job, og hvad du kan gøre for at få en statusopdatering på din ansøgning.

Hvorfor Arbejdsgivere lad ikke Ansøgere Know

Selv om det er den høflige (og højre) ting at gøre, er virksomheder ikke forpligtet til at underrette ansøgere, der indgiver en jobansøgning eller et CV til en åben position. 1

Nogle arbejdsgivere gøre et punkt for at anmelde alle, der gælder. Andre gør ikke. Store virksomheder kan have software, der automatiserer processen og sender en bekræftelse anerkender, at ansøgningen blev modtaget. Disse systemer kan også give statusopdateringer på, hvor du står i ansøgningsprocessen.

Bemærk: Mindre selskaber kan ikke ressourcer til at følge op med hver kandidat, især når der er en stor pulje af ansøgere til et job. I så fald er det kun de mennesker virksomheden ønsker at interview sandsynligvis blive underrettet.

Årsager Ansøgere må ikke høre tilbage

Der kan være andre faktorer, der påvirker leje proces. Det er ofte ikke så strømlinet som du måske tror, ​​og det kan tage tid at gennemgå ansøgninger, beslutte, hvem der skal samtale, og som kandidat til at ansætte.

Efter indgivelse af en jobansøgning eller Genoptag

Ud over at selskabet ikke at have en procedure til at meddele ansøgerne, her er nogle af de andre grunde til, at din ansøgning kan ikke har modtaget et svar:

  • Du mangler de nødvendige legitimationsoplysninger.  Hvis du ikke har den tilskriver leje manager er på udkig efter, vil du sandsynligvis ikke komme i betragtning til jobbet.
  • Dit CV ikke matcher jobkravene. Du kunne have de kvalifikationer, men arbejdsgiveren kan ikke være i stand til at fortælle, at du er en kamp. Det er vigtigt at sørge for dit CV viser, hvorfor du er en stærk kandidat til den specifikke stilling.
  • Dit CV er noget rod.  Hvis du ikke indsende en godt formateret CV, uden stavefejl eller grammatiske fejl, kan du banke dig ud af påstand.
  • Du har ikke indsende de nødvendige dokumenter.  Hvis en virksomhed beder om et følgebrev, skrive vareprøver, referencer, eller andet materiale til at understøtte din ansøgning, skal du indsende det, når du anvender.
  • Virksomheden hyrede en anden.  Det kunne være noget så simpelt som stillingen er blevet besat, men selskabet endnu ikke fjerner jobannonce.
  • Virksomhedens leje planer har ændret sig.  Virksomheden kan have besluttet ikke at besætte stillingen eller kan have ændret jobkravene til stillingen. Budget spørgsmål kan være gået i stå leje proces. Ledelsen kan have ændret sig, hvilket medfører en midlertidig ansættelsesstop. En intern kandidat kunne have været ansat eller forfremmet.
  • Den leje proces kan være længere end man kunne forvente.  Virksomheden kunne være venter på at samle et parti af genoptages, før du starter interviewet processen.

Efter en jobsamtale

Nogle af grundene til, at du ikke var udvalgt til interview med en virksomhed, kan også forklare, hvorfor du ikke har modtaget opfølgende kommunikation efter en jobsamtale. Der kunne være en anden kandidat, der er en bedre egnet til rollen, eller selskabet måtte have besluttet at sætte et hold på at udfylde stillingen.

En anden grund til, at du måske ikke høre om et job efter din samtale kunne være, at den ansættende leder ikke kan have anset dig for at være en god pasform til virksomhedens kultur efter tale med dig direkte. Det kunne også være, at en anden kandidat kan være blevet henvist af en aktuel medarbejder og fik en fordel i udvælgelsesprocessen. Forhåbentlig dine referencer havde gode ting at sige om dig. Men hvis de ikke gjorde det, kan du ikke længere være i betragtning.

Der er også faktorer, der kan betragtes som ”deal breakers” -those denne garanti, vil du ikke få et jobtilbud. En JazzHR synsrapporter hvad ansætte fagfolk siger, vil tage en ansøger af hensyn til jobbet. De øverste to deal-breakers var en uafgjort: 90% af de adspurgte sagde, at de ikke ville ansætte en person, der løj om deres CV eller brugt deres mobiltelefon under interviewet. Disse blev efterfulgt af ikke at blive godkendt til arbejde i USA (86%) og dårlige-munden tidligere arbejdsgivere (81%). At blive opfattet som arrogant kan koste dig et jobtilbud også, da 76% af leje ledere sagde, at de ville ikke ansætte en person, de betragtes som arrogant. 2

Sociale medier er en anden grund til, at du måske ikke høre tilbage fra en potentiel arbejdsgiver. En CareerBuilder rapporter undersøgelse, at 57% af de adspurgte fandt indhold online, der ville få dem til ikke at ansætte en kandidat. 3

Når et jobtilbud er forsinket

Hvis du ikke hører tilbage lige med det samme, ikke antage, at du ikke får et tilbud. Du kan stadig få et svar, men det kan blive forsinket. For eksempel kunne arbejdsgiveren har fremsat et tilbud til en anden kandidat, og venter på at høre tilbage. Virksomheden kan udarbejde detaljerne for onboarding den person, de ansætter, eller der kan være logistiske eller budgetmæssige problemer, der er langsommere ting ned.

Hvad skal gøre, når du ikke høre tilbage

Hvad skal du gøre, hvis du ikke får et svar fra en arbejdsgiver? Den første mulighed er at gøre noget, være tålmodig, og vente. Hvis du indsender flere jobansøgninger og deltage i en masse interviews, kan det være den letteste vej til at tage. Dette kan især være klogt, hvis du ikke er 100% sikker på, at dette er den bedste næste job for dig.

Den anden mulighed, og det er ikke altid let at følge op med arbejdsgiveren for at se, hvor du står. Processen vil være forskellig alt efter, om du følger op på et program eller et interview.

Hvordan at følge op på en ansøgning

Det er bedst at vente mindst en uge eller to, før du følger op på status på en jobansøgning, da det kan tage virksomheden mindst så lang tid at gennemgå ansøgninger og begynde planlægning interviews.

Tip: Mange jobopslag ikke liste en kontaktperson, så det kan være en udfordring at finde nogen til at spørge om din ansøgning. LinkedIn kunne være en stor ressource for at finde en person på selskabets ansætte hold.

Her er nogle måder at finde den ansættende leder og tips til at følge op med dem.

Hvordan at følge op på en jobsamtale

Det er altid en god idé at tage sig tid til at skrive et takkebrev efter en jobsamtale. Hvad enten via e-mail eller i hånden, det er en af ​​de bedste måder at følge op. Virksomheden kan ikke gøre en beslutning om ansættelse øjeblikkelig, så gå ikke i panik, hvis du ikke hører tilbage lige med det samme. En anden mulighed er at ringe til leje manager og takke dem. Dette kan være en god måde at få en fornemmelse for, om du stadig er med i opløbet om jobbet.

Do not Stop din jobsøgning

Uanset om du vælger at vente på en arbejdsgivers reaktion eller at forsøge at bede et svar selv, er det vigtigt at holde tilslutte væk på din jobsøgning. Du ønsker ikke at spilde tid venter på at høre tilbage fra en arbejdsgiver, der ikke er interesseret i at ansætte dig. I stedet holder jobsøgning, indtil du opdager den rigtige lejlighed.

Bundlinie

Det kan ikke være om dig Der er mange grunde arbejdsgivere ikke følger op med ansøgerne, og grunden til at du ikke høre tilbage kan have noget at gøre med dine kvalifikationer til jobbet.

Opfølgning Hvis du kan Det kan være værd at tage sig tid til at følge op på status for din kandidatur, hvis du kan komme i kontakt med en beslutningstager i virksomheden.

Skær ikke din jobsøgning Short Do not Stop jobsøgning, mens du venter på at høre tilbage fra en arbejdsgiver. Fortsæt indtil du har en fast tilbud, at du har det godt acceptere.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *