Hvordan man skriver en følgebrev i 5 nemme trin

Posted on

 Hvordan man skriver en følgebrev i 5 nemme trin

Har du brug for at skrive et følgebrev til et job? Ved at følge disse fem nemme trin, vil du finde vejen til en succesfuld følgebrev er enkelt. Ved at tage det et skridt ad gangen, kan du sikre, at dit følgebrev vil blive udarbejdet, skrevet, og sendt ud uden megen stress – og med en god chance for succes.

Her er fem trin, du kan følge for at skrive en vindende følgebrev.

Analyser Job oversigt

Giv jobannonce en omhyggelig læsning og se, hvor dine egne erfaringer bedst matcher. Vær diskriminerende om, hvilke af virksomhedens krav du vælger at fremhæve, som du kommer til at bruge disse valg til at lave en tabel i dit følgebrev.

Husk, at når alt er sagt og gjort, bør dit følgebrev kun være én side lang. De punkter, du vælger, skal være dem, der er mest markant til den position, men også dem, der giver konkrete eksempler og overbevisende anekdoter om din oplevelse.

Målet for halvdelen af ​​virksomhedens behov, men holde det under fem eller seks i alt. Sørg for at du ved, hvordan du matche dine kvalifikationer til et job notering.

Hvad skal man huske på

Når du kopierer og indsætter fra jobbet notering ind i et tekstbehandlingsprogram, læse korrektur for slåfejl, der kan være i prospektet. Den person, der giver din ansøgning en første læsning sandsynligvis ikke kender (eller pleje), at den fejl ikke var din skyld.

Kig efter en bestemt Medarbejder Navn

Gennem Facebook, LinkedIn, Twitter, og selv Instagram, kan du være i stand til at finde navnet på en relevant medarbejder, som du kan løse dit følgebrev.

For eksempel kan du bruge Twitter avancerede søgning for at finde navne, og hvis virksomheden har en profil på LinkedIn, kan du se sine medarbejdere derfra.

Må ikke bare vælge en tilfældig person, men hvis du kan, finde nogen i Human Resources – helst en direktør eller leder – eller en højere op i afdelingen, du anvender til.

Dette er en vigtig måde at kickstarte din ansøgning og sørg for at det bliver til, hvor det skal gå.

Hvad skal man huske på

  • Hvis du vil på en større forfølgelse amok i LinkedIn, justere dine personlige indstillinger, så andre mennesker ikke kan se, du har set deres profil. Mens forbinde med en virksomhed på LinkedIn kan være en god måde at forbedre din synlighed, har du sandsynligvis ikke brug for dem til at se, at du har klikket igennem hele deres personale på LinkedIn.
  • Hvis du kender nogen i virksomheden, der kan henvise til jobbet, nævne dem i første afsnit af dit følgebrev.
  • Hvis du ikke kan finde en persons navn, ved, hvordan man kan løse dit følgebrev korrekt.

Opret en tabel eller §§ Fremhævning Dine kvalifikationer

Dernæst lave en to-kolonne tabel med virksomhedens krav til den venstre side, og din matchningsattributter på højre side.

Når du gøre tabellen, skal du gøre det to kolonner. Derefter tager den række krav, du vælger, og tilføj en til overskriften. Så i dette eksempel, som har fokuseret på fem punkter, bordet er to kolonner med seks rækker.

Hvad skal man huske på

  • Hvis du har brug for noget at jogge din hukommelse til den højre side af bordet, se om du kan finde en kopi af jobbeskrivelsen for din nuværende eller tidligere stilling, som vil give dig en dejlig retningslinje om, hvordan man sætning dine tidligere ansvarsområder og din faglige og personlige egenskaber.
  • Hvis du har problemer med at oprette en tabel, kan du medtage dine kvalifikationer i afsnit formular.

Formater dit følgebrev

Nu hvor du har foretaget dit bord, skal du kopiere og indsætte den i kroppen af ​​dit følgebrev. Dette kaldes ofte et “T” form følgebrev format. Tabellen skal gå i mellem dine indledende afsnit, og før dit lukning.

Det er en nice udseende til at formatere tabellen med usynlige grænser, selv om det ikke er absolut nødvendigt. For at opnå dette i Microsoft Word, skal du højreklikke på bordet, skal du vælge Kanter og skygge , og klik derefter på Ingen  på venstre side af det lille vindue, der popper op.

Hvad skal man huske på

Du bør gemme dit følgebrev som en PDF-fil, så dokumentet bevarer den korrekte formatering, når den åbnes og kiggede på.

Slut af med en opfølgning

Afslut stærk og luk følgebrevet med løftet om en “næste skridt”. På den måde, selvom din ansøgning bliver tabt i bunden af ​​en bunke, når du når ud til den potentielle arbejdsgiver, de vil blive mindet om at gå hente dit følgebrev og cv og tage endnu et kig.

Endelig skal du sørge for at læse korrektur dit følgebrev, så det er fejlfri.

Hvad skal man huske på

Ræk ud, når du siger, du vil til at demonstrere din punktlighed og evne til at følge op med løfter. Hvis du har sendt mange forskellige applikationer og har problemer med at holde styr på datoer, bevare overblikket med en Excel-ark eller indstille påmindelser med telefonen.

Sådan Send eller Upload dit følgebrev

Hvordan du får din følgebrev og cv til arbejdsgiveren, afhænger af organisationens krav. Du kan blive bedt om at vedhæfte ansøgning dokumenter til virksomhedens hjemmeside eller til et job bord. Eller, kan du blive bedt om at e-maile dit CV eller følgebrev eller endda mail det.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *