Hvordan til at matche dine kvalifikationer til et job

Posted on

 Hvordan til at matche dine kvalifikationer til et job


Arbejdsgivere vil normalt kun bruge et par sekunder at beslutte, om du er en god nok pasform til et job til at berettige en mere grundig gennemgang af dit cv og dække brev, så du skal sørge for, at det er umiddelbart indlysende, at du har mange af de færdigheder , erfaringer og kvaliteter, som de værdsætter mest.

Det er også vigtigt at fokusere på dine mest relevante kompetencer og styrker, når de skriver genoptages og følgebreve, og når interviewe. Jo tættere din match til den position og viser arbejdsgiveren, hvordan du ville tilføre værdi til organisationen, jo bedre er dine chancer for jobsøgning succes.

Analyser Job oversigt

Jobopslag er typisk brudt ud i flere sektioner. Forvent at se oplysninger om virksomheden, oplysninger om de ønskede kvalifikationer ansøgere, og en beskrivelse af de involverede i rollen ansvar. Nogle er korte, mens andre omfatter flere detaljer om jobbet og virksomheden. Tag dig tid til at gennemgå jobannonce, så du er fortrolig med, hvad arbejdsgiveren ønsker.

Her er hvordan man afkode en stillingsannonce, så du kan beslutte, om at anvende og begynde at arbejde på dit cv og dække brev.

Lav en liste

Hvis jobbet er et godt match, det næste skridt er at lave en forbindelse mellem dine evner og arbejdsgiverens krav ved at oprette en liste over de foretrukne kvalifikationer til den ideelle kandidat til dit mål job. Hvis en stillingsannonce er velskrevet og detaljeret, kan du være i stand til at samle en stor del af din liste lige fra annoncen.

Uddrag nogen af ​​de søgeord, der beskriver færdigheder, egenskaber, eller erfaringer, som arbejdsgiveren har opført efter behov eller foretrukne. Også gennemgå job opgaver og foretage nogle antagelser om de kvalifikationer, der er nødvendige for at udføre denne opgave.

For eksempel, hvis annoncen nævner, at du ville organisere fundraising arrangementer for potentielle donorer, kan du antage, at event-planlægning færdigheder vil blive højt værdsat og bør føjes til listen.

Få mere information

Sommetider annoncer for job er meget kort og ikke afsløre meget om arbejdsgiverens forventninger. Prøv at kigge på selskabets hjemmeside, da der kan være en længere beskrivelse i afsnittet menneskelige ressourcer på deres hjemmeside end i den annonce, du har set.

En anden strategi er at søge job sites som Indeed.com af det samme job titel for at få en fornemmelse af, hvad andre arbejdsgivere søger i kandidater. Også søge, Google for at se beskrivelser af lignende stillinger. For eksempel, hvis du ansøger om en kredit analytiker position, kan du søge ved at bruge udtrykket “kredit analytiker jobbeskrivelse.” Her er hvordan man bruger avancerede søgemuligheder til at finde job oplysninger.

Behov Færdigheder til at indeholde?

Når du ikke er sikker på, hvilke færdigheder eller kvaliteter til at omfatte, tjek denne liste af færdigheder til CV’er, følgebreve, og interviews. Det omfatter lister over generelle færdigheder mest eftersøgte af arbejdsgivere, plus færdigheder for en række forskellige erhverv. Medtag de mest relevante færdigheder i dit cv og dække brev.

Spørg om råd

Hvis du virkelig er motiveret til at lande et bestemt job, interview fagfolk på området og spørge dem, hvad det kræver at udmærke sig i deres job. Nå ud til kollegium alumner gennem din skole karriere og / eller alumni kontor, LinkedIn kontakter, og venner af familien til at generere en liste over kontakter for disse konsultationer.

Lav en match

Når du har samlet en detaljeret liste over de kvalifikationer, til dit mål job, gennemgå hvert punkt på listen, og prøv at tænke på, hvordan du kan bevise, at du besidder dette aktiv. Skriv en sætning om så mange af de kvalifikationer som muligt, beskriver, hvordan du har brugt den færdighed eller udstillet, at kvalitet i et værk, frivillig, akademisk, eller co-læseplanerne rolle.

Når det er muligt, peg på eventuelle positive resultater eller anerkendelse, du har modtaget, mens anvendelse af dygtighed. For eksempel, hvis et job kræver stærke skrivefærdigheder, kan man sige, “Mens han arbejdede som en kampagne praktikant, skrev jeg pressemeddelelser om kandidatens platform, som resulterede i to artikler i de lokale medier.”

Prioriter dine kvalifikationer i dit følgebrev

Prioriter de sætninger om dine kvalifikationer og indarbejde de hårdest rammer udsagn i dit følgebrev. Sammensæt en opgaveformulering til begyndelsen af ​​dit følgebrev som refererer 2-4 aktiver, som gør dig en god pasform til jobbet.

For eksempel, for en bank teller job kan man sige, “Mine stærke matematik færdigheder, kundeservice orientering, opmærksomhed for detaljer, og evne til at arbejde med præcision gør dette job en god pasform for mig.” I de efterfølgende afsnit, bør du give eksempler på, hvordan og hvor du anvendt disse færdigheder.

Gennemgå dit cv

Gennemgå din eksisterende CV og sørg for at du har indarbejdet så mange udsagn om de foretrukne kvalifikationer til jobbet som muligt. Liste over de højest prioriterede sætninger i starten af ​​dine beskrivelser for at få mest opmærksomhed.

Hvis du har et par jobs, der er mere kvalificerede end andre, kan du udvikle en ledende kategori mod toppen af ​​dit cv som “Relaterede Experience” (hvis de ikke er dine seneste job). Tag et par minutter til at opdatere beskrivelserne af de job, du har afholdt. Jazzing dit CV jobbeskrivelser kan gøre dit CV meget mere imponerende.

Medtag Overskrifter

Nogle ansøgere vil have klynger af erfaringer, der svarer til de vigtigste kvalifikationer. Tag for eksempel, det eksempel, hvor skrift og planlægning begivenhed er meget kvalificerede til et bestemt job.

Hvis en kandidat har erfaringer, som passer disse kategorier, så de kan skabe overskrifter som “Writing Experience” og “Event Planning Experience” og placere de relaterede erfaringer i de dele af cv. Relevante overskrifter vil trække arbejdsgiverens opmærksomhed på centrale kvalifikationer på et øjeblik.

Under jobsamtaler

Før interviewe, gennemgå listen af ​​kvalifikationer, du har oprettet, når du arbejder på din jobansøgning. Vær forberedt på at diskutere de specifikke kompetencer og aktiver, du har løbet jobsamtaler. Du kan også gentage, hvad kvalificerer dig til at blive valgt i dine jobsamtale tak noter.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *