Tips og råd til at finde en deltidsstilling

Posted on

Tips og råd til at finde en deltidsstilling


De 28 millioner amerikanere i øjeblikket arbejder på deltid omfatter teenagere, college studerende, mødre, pensionister, og mange andre. Mens deltidsjob ikke ofte kommer med fordelene ved en fuldtidsjob, de tilbyder fleksible skemaer. En deltidsjob kan være en god måde at arbejde mens der stadig er tid til at rejse en familie, gå i skole, nyder pensionering, eller endda arbejde et andet job.

Interesseret i at finde en deltidsjob? Følg disse tips til landing en deltidsstilling, der er rigtige for dig.

Industrier, der tilbyder deltidsarbejde

Stort set alle brancher ansætter deltidsbeskæftigede i nogle kapacitet. Du kan også finde deltidsjob lige fra entry-level til lederstillinger.

Men nogle brancher, der er kendt for at tilbyde deltidsarbejde omfatter detailhandel, levering, sundhed, uddannelse, kundeservice og gæstfrihed. Husk, at lønnen for deltidsarbejde varierer efter erhverv og job. Tjek disse godt betalende deltidsjob for at få en fornemmelse af nogle af de mest rentable positioner.

Bedste steder at finde deltidsarbejde

Samlet bedste deltidsjob hjemmeside:  Forbes.com anbefaler FlexJobs.com som den bedste og mest anvendelige jobportal for deltidsarbejde, at bemærke, at de $ 14,95 per måned er umagen værd. Sitet kontrollerer for at sikre alle lister er legitime, plus de liste en lang række professionelle arbejdspladser. Fleksjob prale over 50 kategorier med en vifte af tidsplan muligheder, fra deltid til distancearbejde til fuld tid, men fleksibel. Stedet har også en række arbejds-fra-hjemmet job programoversigter.

Bedste job hjemmeside for arbejde-fra-home muligheder: Ratracerebellion.com skærme sine programoversigter og organiserer dem i en gratis daglig nyhedsbrev. At finde kvalitet arbejde-fra-home muligheder online kan være svært, men dette websted tager gætteriet ud af, om et indlæg er legitimt.

Job dækker en række industrier og typer, herunder kundeservice, teknisk, administrativ og skrivning. Mens meget af arbejdet betaler under $ 20 en time, nogle højere betalte muligheder eksisterer.

Bedste job hjemmeside for eventyrlystne jobsøgende: Coolworks.com appellerer til både unge og seniorer med deres sæsonbetonede og deltidsjob i cool steder, og stedet har en job side kaldet ”Ældre og Bolder” for pensionister .

Fra en kok job i Bryce Canyon til marine ture i Alaska, kan disse deltids- og kortvarige ansættelser tage dig rundt omkring i landet. Kategorier omfatte administrativ, bevaring, miljømæssige, landbrug, mad og drikke, tour vejledende, og mere.

Tips til at finde en deltidsstilling

Ud over at kontrollere de øverste online jobsøgning sites, arm dig selv med viden. Her er nogle tips til at hjælpe dig med ace din jobsøgning og lander den deltidsjob, du ønsker:

Tænk over din tidsplan. Før selv begynder din jobsøgning, så tænk på din tidsplan. Hvilken slags arbejdsplan vil du have? Nogle deltidsjob er skifteholdsarbejde, hvilket betyder, at du er nødt til at være i stand til at arbejde en række timer. Dette kan være ideelt for dig, hvis du har en fleksibel tidsplan. Men hvis du kun kan arbejde nogle timer om dagen (eller visse dage i ugen), holde dette i tankerne, når jobsøgning. De fleste jobannoncer vil give dig en fornemmelse af den slags tidsplan, du ville have, så kun gælde for ting, der passer til din livsstil.

Hurtig tilgængelighed. Når du søger job, skal du sørge for at udtrykke din fleksibilitet i dit job materialer og under din samtale. Du ønsker at vise, at du er villig til at arbejde, hvad timer er påkrævet, især hvis du arbejder et skift job. Selvom du ikke ønsker at ligge (siger ikke du kan arbejde nætter, hvis du ikke kan, for eksempel), så prøv at fremhæve din evne til at arbejde, når du har brug for.

Vis engagement. Mange deltidsjob se en masse af omsætningen. Medarbejderne har en tendens til at forlade hurtigt, enten fordi de er studerende vender tilbage til klassen, eller fordi de finder en fuldtidsjob. Prøv at fremhæve i dit job materialer og interview, at du er forpligtet til stillingen. Arbejdsgivere vil sætte pris på en kandidat, der er begejstret for jobbet og er ikke planer om at forlade højre væk.

Vis, ikke fortælle. I dit cv og dække brev, undgå kliché sætninger som ”self-starter” og ”fungerer godt med andre.” I stedet for at fortælle arbejdsgiveren, hvem du er, vise dem. For eksempel, hvis du ønsker at vise, at du arbejder godt sammen med andre, giver et eksempel i dit følgebrev af et succesfuldt team projekt, du arbejdede på. Også, når det er muligt, bruger tal til at demonstrere din succes. Hvis du ønsker at vise dine tidligere erfaringer håndtering penge, kan man sige i dit CV, at du ”Managed senior klasse budget på over $ 10.000.” Denne form for information vil imponere den ansættende leder, og vise, hvem du er som medarbejder.

Behandl proces som et fuldtidsjob søgning. Husk, at ansøger om et deltidsjob er meget det samme som ansøger om et fuldtidsjob. Du vil stadig generelt behov for at indsende et CV og følgebrev (selvom nogle steder kun vil bede om en jobansøgning og måske et CV, især hvis du henvende sig personligt).

Du ønsker også at tage interviewet alvorligt. Vær sikker på at forske i virksomheden og forberede svar på almindelige spørgsmål i et interview i forvejen (samt svar på disse fælles deltid jobsamtale spørgsmål). Kjole i passende interview påklædning samt – business professionelle er typisk, selvom du kan bære business afslappet for en mere uformel arbejdsmiljø. Ved dressing korrekt, vil arbejdsgiveren forstå, at du tager processen alvorligt. Det vil vise ham eller hende, hvor meget du vil have jobbet.

Overvej midlertidigt arbejde. Hvis du har problemer med at finde en deltidsstilling, overveje vikararbejde. Du kan søge på byggepladser eller arbejde med et vikarbureau for at finde kortsigtede positioner. Nogle af disse job kan vare dage, uger eller endda måneder, og man kan til tider slå en temp stilling til en permanent. Nogle af disse er på fuld tid, men andre er på deltid.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *