Finde job i dit lokalområde

Posted on

Finde job i dit lokalområde

Ønsker du at finde et job, der er i et bestemt geografisk område? Måske du flytter et nyt sted, eller du er på udkig efter et job tæt på hjemmet. At finde et job i dit område tager en række strategier herunder at udnytte jobsøgning websteder, der fokuserer på lokale arbejdspladser, forskning lokalsamfundet bestyrelser, besøger karrieremesser i din by, og tjekker din lokale alumneforening eller deres hjemmeside.

Ved at bruge flere strategier, du er mere tilbøjelige til at finde et job, der er rigtigt for dig, og er i det område, du ønsker at være i. Læs videre for mere detaljerede tips om hvor man skal lede for at finde job på virksomheder i dit område.

Tips til at finde et job i dit område

Den bedste måde at finde job i din by er at bruge flere strategier på én gang. Læs nedenfor for en liste over teknikker til at bruge til at finde et job i dit område. Mens du måske ikke bruge alle disse strategier, vælge dem, der er rigtige for dig.

  • Tjek Job Søgemaskiner: Mens jobbet søgemaskiner vil liste job til rådighed næsten overalt, kan du gøre en søgning efter job bare i dit lokalområde. Prøv at bruge din foretrukne online job søgemaskine eller job bord s “Avanceret søgning” funktion til at angive postnummeret og / eller mile radius du er villig til at overveje. Du kan prøve en stor job søgemaskine som Indeed.com, eller tjek en niche job websted, der passer til din specifikke branche.
  • Besøg Lokale Jobsøgning steder: Der er hjemmesider, der specifikt er rettet mod det lokale arbejdsmarked. Websteder som Craigslist, Geebo, og Jobing, fokus på børsnoterede til specifikke geografiske steder job. Tjek dem ud for at finde lister, der ikke kan lagt ud på nationale jobportaler.
  • Tjek Company hjemmesider: Hvis du ved, hvad selskab du ønsker at arbejde for, så tjek selskabets hjemmeside for at se, om de har nogen jobannoncer i dit område. Større virksomheder har en tendens til at give brugerne mulighed for at søge efter åbninger efter geografisk placering.
    Du kan også tjekke jobportaler, at fokus på specifikke selskaber. For eksempel LinkUp søger efter job, der er lagt ud på virksomhedens websted. Brug Avanceret søgning Mulighed for at finde job ved selskab, eller finde job inden for et bestemt sted.
  • Prøv EU Boards: Hvis Nextdoor.com ikke er tilgængelig endnu i dit nabolag, er det sandsynligvis kommer snart. Pladsen har mange kvarterer online, så denne virtuelle samfund bestyrelse naboer til at kommunikere med andre i deres nærhed. Mens dens primære mål er at dele nyttige oplysninger som ”Kan du anbefale en god låsesmed?” Vil du også finde lokale beboere søger medarbejdere til deres virksomheder.
  • Check statsmidler: De fleste stater har deres egne job banker, telefonnumre og web-mapper og andre ressourcer specifikt til lokale jobsøgende. På et endnu mere lokalt plan, kan du tjekke din lokale handelskammer hjemmeside, som typisk indlæg lokale jobannoncer.
  • Besøg karrieremesser: Tjek karrieremesser i dit lokalområde. Jobmesser er en god måde at gøre one-stop-karriere shopping på en enkelt begivenhed. Typisk er de selskaber, til en rimelig baseret nær jobmessen placering, så du er garanteret at finde lokale arbejdspladser.
  • Deltag en Alumni Association: Tilslut med din universitets alumneforening via deres hjemmeside. Disse grupper kan give betydelige ressourcer beskæftigelse, klasser og workshops samt positioner indsendt af lokale arbejdsgivere. Alumni foreninger ikke bare holde kandidater, der er forbundet til deres skole; de er også en stor kilde til netværk og faglig udvikling og kan være vært for lokale begivenheder, hvis du er i et stort byområde. Du kan også tjekke din universitetets karriere tjenester kontor. De fleste af dem er villige til at hjælpe studerende med at finde job, selv efter endt uddannelse.
  • Netværk: Netværk er en fantastisk måde at finde næsten ethvert job. Tal med forbindelser (herunder venner, familie og professionelle kontakter) du har på virksomheder af interesse. Især tale med kontakter i dit område, der måske kender til andre åbninger i nærheden af dig.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *