Højeste betalt job for kandidater lige ud af kollegiet

Posted on

Højeste betalt job for kandidater lige ud af kollegiet

Hvis du vælger en større, der vil positionere dig at arbejde i en af ​​de højeste betalende job for kandidater, kan du tjene en komfortabel løn lige ud af college. I betragtning af de stigende udgifter til videregående uddannelse og lånet ansvar, at mange kandidater har akkumuleret, er universitetsstuderende omhyggeligt overvejer potentialet i deres grader indkomst.

Hvis du er en bachelor, løn er en af ​​de faktorer at overveje, når du matcher dine interesser til karrieremuligheder. Vælg en af ​​de bedst betalende store selskaber, og du vil blive placeret for økonomisk succes. Det er også vigtigt at overveje, om de arbejdsopgaver er en egnet til dine interesser, og om den langsigtede job udsigterne er lovende. Også overveje langsigtede potentiale, hvis du leder efter de bedst betalte job, hvoraf nogle kan kræve yderligere uddannelse.

Den Bureau of Labor Statistics (BLS) kan hjælpe nuværende og fremtidige universitetsstuderende til at få indsigt i de indtægter og beskæftigelsespotentialet i forskellige populære muligheder. Mange af de job er teknologi-relaterede, men der er andre områder, der betaler kandidater godt, herunder sundhed, kommunikation, salg, økonomi, og entry-level management.

Optjening en indtægt er måske den største grund til, at de fleste mennesker arbejder for et levende, så vælger en karriere baseret på potentielle indtjening har sine fordele. Dog kan der også være ulemper ved denne fremgangsmåde.

Fordele

 • Evne til at betale ned studerendes gæld hurtigere
 • At kunne spare op til større udgifter jo hurtigere
 • Opsamling erfaring i en in-demand erhverv
 • Mere lommepenge

Ulemper

 • Potentiale for fortsættende uddannelse udgifter
 • At være fanget i en utilfredsstillende karriere
 • Tillade penge alene at køre karriere beslutninger
 • Potentielle at spilde talenter bedre anvendt andre steder

Top 20 Højeste-betalt job for kandidater

Det er de 20 højeste betalende job til college kandidater med bachelorgrader, som af 2018. Figuren og listen nedenfor viser medianindkomsten, projiceret jobvækst, og en kort beskrivelse med jobkravene. Medianen årsløn for alle erhverv er $ 38.640, og den forventede vækst i beskæftigelsen for alle erhverv i tiåret slutter i 2026 er 7%.

 • Softwareudviklere er de kreative hjerner bag computerprogrammer. Nogle udvikler applikationer, der tillader folk at udføre specifikke opgaver på en computer eller en anden enhed. Andre udvikler de bagvedliggende systemer, der kører de enheder eller kontrol netværk.
 • Elektriske ingeniører designe, udvikle, teste og overvåge fremstilling af elektrisk udstyr, såsom elektromotorer, radar og navigationssystemer, kommunikationssystemer og udstyr til elproduktion. Elektronik ingeniører designe og udvikle elektronisk udstyr, herunder broadcast og kommunikationssystemer, som bærbare musikafspillere og Global Positioning System (GPS) enheder.
 • Computer systemer analytikere studere organisationers nuværende edb-systemer og procedurer og design løsninger for at hjælpe operere mere effektivt. De bringer forretning og informationsteknologi (IT) sammen ved at forstå de behov og begrænsninger begge.
 • Industrielle ingeniører finde måder til at fjerne spild i produktionsprocesserne. De udtænke effektive systemer, der integrerer arbejdere, maskiner, materialer, information og energi til at gøre et produkt eller levere en tjenesteydelse.
 • Maskiningeniører designe, udvikle, bygge og teste mekaniske og termiske sensorer og indretninger, herunder værktøj, motorer og maskiner. Maskiningeniører design power-producerende maskiner-såsom elektriske generatorer, forbrændingsmotorer, og damp- og gasturbiner-samt maskinelt under anvendelse af maskiner, såsom køle- og luftkonditioneringssystemer.
 • Civil ingeniører udtænke, designe, bygge, overvåge, drive, konstruere og vedligeholde projekter og systemer infrastruktur i den offentlige og private sektor, herunder veje, bygninger, lufthavne, tunneller, dæmninger, broer og systemer til vandforsyning og spildevandsbehandling.
 • Finansielle analytikere vejlede virksomheder og enkeltpersoner gør investeringsbeslutninger. De vurdere resultaterne af aktier, obligationer, og andre former for investeringer. De arbejder for banker, pensionskasser, investeringsforeninger, værdipapirer virksomheder, forsikringsselskaber og andre virksomheder.
 • Management analytikere eller managementkonsulenter foreslå måder at forbedre den organisatoriske effektivitet. De rådgiver ledere om, hvordan at gøre organisationer mere rentable ved at reducere omkostningerne og øge indtægterne. Organisationer ansætte konsulenter til at udvikle strategier til indtastning dagens marked og opholder sig konkurrencedygtig i det.
 • Netværk og edb-systemadministratorer organisere, installere og support organisationers computersystemer, herunder lokale netværk (LAN), wide area networks (WAN), netværk segmenter, intranet og andre data kommunikationssystemer. Administratorer styre servere og desktop og mobilt udstyr. De sikrer, at e-mail og datalagring netværk fungerer korrekt.
 • Sælgere for tekniske og videnskabelige produkter sælge varer til grossister eller producenter til virksomheder, offentlige institutioner og andre organisationer. De kontakter kunder, forklare og fremme funktionerne i de produkter, de sælger, forhandle priser, og besvare eventuelle spørgsmål, at deres kunder måtte have om produkterne.
 • Kemikere studere stoffer ved de atomare og molekylære niveauer, og analysere de måder, hvorpå stofferne interagerer med hinanden. De bruger deres viden til at udvikle nye og bedre produkter, og for at teste kvaliteten af forarbejdede varer.
 • Logistikere analysere og koordinere organisationernes forsyningskæder-systemerne, der bevæger produkter fra leverandør til forbruger. De styre hele livscyklussen for et produkt, som omfatter erhvervelse, tildeling, og levering af et produkt.
 • Registrerede sygeplejersker giver og koordinere patientpleje, uddanne patienter og offentligheden om forskellige sundhedsmæssige betingelser, og yde rådgivning og følelsesmæssig støtte til patienter og deres familiemedlemmer.
 • Revisorer og revisorer forberede og analysere finansielle poster. De sikrer, at de finansielle poster er korrekte, og at skatterne er betalt korrekt og til tiden. Revisorer og revisorer vurderer finansielle transaktioner og arbejde for at hjælpe med at sikre, at organisationer kører effektivt.
 • Lån officerer evaluere tillade, eller anbefale godkendelse af låneansøgninger for mennesker og virksomheder. Arbejdet med lån officerer har anselig kundeservice og salg komponenter. Lån officerer ofte besvare spørgsmål og guide kunderne gennem ansøgningsprocessen.
 • Værdipapirer, råvarer og finansielle tjenesteydelser sælgere forbinde købere og sælgere på de finansielle markeder. De sælger værdipapirer til enkeltpersoner, rådgive virksomheder på jagt efter investorer, og gennemføre handler.
 • Markedsføring forskning analytikere undersøgelse markedsvilkår for at undersøge salgspotentialet af produkter eller tjenesteydelser. De hjælper virksomhederne til at forstå, hvilke produkter folk ønsker, der vil købe dem, og til hvilken pris. De indsamler data og information ved hjælp af forskellige metoder, såsom interviews, spørgeskemaer, fokusgrupper, undersøgelser markedsanalyse, offentlige meningsmålinger og litteratur anmeldelser.
 • Menneskelige ressourcer specialister rekruttere, skærm, interview, og placere arbejdere. De har ofte håndterer andet arbejde menneskelige ressourcer, såsom dem, der vedrører medarbejderforhold, kompensation, fordele og uddannelse.
 • Public relations specialister skabe og opretholde en gunstig offentlig image for de organisationer, de repræsenterer. De håndværk pressemeddelelser og udvikle sociale medier programmer til at forme den offentlige opfattelse af deres organisationer, og at øge kendskabet til deres arbejde og mål.
 • Elementær, middle school og high school lærere forberede lektioner, nuværende undervisningsmateriale til studerende, evaluere elevernes fremskridt, håndtere klasseværelse adfærd, og kommunikere med forældrene om elevernes problemer og fremskridt.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *